Pit Bull wrote:Sta mislite hoce li otpustiti Jokanovica sutra posle sastanka?
Ja mislim da mu na ruku ide jedino to sto se pored njega pola lige raspada i sto je razlika izmedju njega i Palasa koji je 13-14 svega tri boda. Mozda mu na stari kredit kojeg sigurno ima puste da odradi i ovu reprezentativnu pauzu s obzirom da nista jos nije izgubljeno, stavise...
Mada Englezi su to.
Volim Jokana ali iskreno mrka kapa....Cardif,Bornmut,Hadersfild i ne uzmes bod...ne ide...Vagner je strasan trener ali odron od tima ima..ako izbori opstanak i ove sezone,podici mu spomenik...izvacari on kod kuce konkurenciju...
Jokan nije jedini krivac....Fulam je u championshipu imao mnogo pozajmljenih igraca koji su na kraju sezone napustili klub....oni su morali da dovedu mnogo novih igraca...a to nosi posledice sa sobom...
Ja mu zameram forsiranje Mitrovica svaku teku 90min......Mitro nije PL kalibar(moze u Barnliju da prodje

)..koliko god ga voleli i lozili se na njega...tanak je u nogama..ne ucestvuje u igri...Vieto mora da igra...kao i mesanje karata u odbrani....mora da se odluci za cetvorku...najvaznija stvar kod odbrane je uigranost a uigrati se ne mogu ako se rotiraju......prelako primaju golove...
Nadam se da ce ga brka zadrzati....Lose su krenuli i prosle sezone