Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Eddie Brock » 05 Nov 2018, 21:55

Slabo se snalazi Jokan cini mi se,ali opet prva sezona u nikad jacoj PL
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cvele » 05 Nov 2018, 21:56

Mora Jokan mnogo bolje sa ovim timom,da se ne lažemo.
Cvele

Postby AirBall » 05 Nov 2018, 21:57

Eddie Brock wrote:Slabo se snalazi Jokan cini mi se,ali opet prva sezona u nikad jacoj PL

Ne preteruj...

Huddersfield i Cardiff su smesni timovi, otresaju ga kao slinu... Ne moze loptu da iznese sa svoje polovine

Huddersfield, Watford i Cardiff nisu zajedno ulozili u pojacanja koliko Fulham...

Volim ja Jokana, ali ovo je sramota na sta lice...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Admiral » 05 Nov 2018, 21:59

Ultimatum koji su mu dali, posle poraza od Kardifa kao najgore ekipe u ligi da se vadi protiv Bormuta kuci (0:3) i veceras je vise nego korektna.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Eddie Brock » 05 Nov 2018, 22:00

AirBall wrote:
Eddie Brock wrote:Slabo se snalazi Jokan cini mi se,ali opet prva sezona u nikad jacoj PL

Ne preteruj...

Huddersfield i Cardiff su smesni timovi, otresaju ga kao slinu... Ne moze loptu da iznese sa svoje polovine

Huddersfield, Watford i Cardiff nisu zajedno ulozili u pojacanja koliko Fulham...

Volim ja Jokana, ali ovo je sramota na sta lice...

Ne preterujem,Jokanova prva sezona u ozbiljnoj ligi,sto ga ne amnestira za ovaj odron od igre

Samo kazem da nije lako.

I mora duplo bolje
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Admiral » 05 Nov 2018, 22:03

Pa da, ali to nije argument da ga opravda kad izgubi od svih direktnih rivala za opstanak, od kojih je ulozio vise.

Mora da pobedi veceras da bi preziveo.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Eddie Brock » 05 Nov 2018, 22:08

Admiral wrote:Pa da, ali to nije argument da ga opravda kad izgubi od svih direktnih rivala za opstanak, od kojih je ulozio vise.

Mora da pobedi veceras da bi preziveo.

To si upravu

Nisam siguran da ce bod izvuci,uzas od igre
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby sijetl » 05 Nov 2018, 23:00

Jokana vise ne moze da spasi nista. Tesko da ce docekati utorak kao trener Fulama.
PS: Srusi me covek za 55 somica :crybaby:

Spoiler: pokaži
Image
sijetl

Postby Pit Bull » 07 Nov 2018, 17:22

Sta mislite hoce li otpustiti Jokanovica sutra posle sastanka?

Ja mislim da mu na ruku ide jedino to sto se pored njega pola lige raspada i sto je razlika izmedju njega i Palasa koji je 13-14 svega tri boda. Mozda mu na stari kredit kojeg sigurno ima puste da odradi i ovu reprezentativnu pauzu s obzirom da nista jos nije izgubljeno, stavise...

Mada Englezi su to.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Čekicar » 07 Nov 2018, 17:28

Pit Bull wrote:Sta mislite hoce li otpustiti Jokanovica sutra posle sastanka?

Ja mislim da mu na ruku ide jedino to sto se pored njega pola lige raspada i sto je razlika izmedju njega i Palasa koji je 13-14 svega tri boda. Mozda mu na stari kredit kojeg sigurno ima puste da odradi i ovu reprezentativnu pauzu s obzirom da nista jos nije izgubljeno, stavise...

Mada Englezi su to.

Volim Jokana ali iskreno mrka kapa....Cardif,Bornmut,Hadersfild i ne uzmes bod...ne ide...Vagner je strasan trener ali odron od tima ima..ako izbori opstanak i ove sezone,podici mu spomenik...izvacari on kod kuce konkurenciju...

Jokan nije jedini krivac....Fulam je u championshipu imao mnogo pozajmljenih igraca koji su na kraju sezone napustili klub....oni su morali da dovedu mnogo novih igraca...a to nosi posledice sa sobom...

Ja mu zameram forsiranje Mitrovica svaku teku 90min......Mitro nije PL kalibar(moze u Barnliju da prodje :biggrin: )..koliko god ga voleli i lozili se na njega...tanak je u nogama..ne ucestvuje u igri...Vieto mora da igra...kao i mesanje karata u odbrani....mora da se odluci za cetvorku...najvaznija stvar kod odbrane je uigranost a uigrati se ne mogu ako se rotiraju......prelako primaju golove...

Nadam se da ce ga brka zadrzati....Lose su krenuli i prosle sezone :biggrin:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby AirBall » 07 Nov 2018, 18:10

Nije uopste pitanje da li ce ga otpustiti, sta ukoliko zadrzi posao i izgubi u nedelju od Liverpoola 6-0, sta ce onda?

Njegov osnovni problem je sto je tim klinicki mrtav... Promenio je 3 golmana za 12 kola, jedno 6 stopera i 5 bekova, a sve su losiji...

Pojacanje od 25 miliona funti koji je projektovan kao komandant odbrane Alffie Mawson zakucan za klupu, igraju mu momci iz Championshipa Odoi, Christie, Ream itd
AirBall

Postby Tomasz Rzasa » 07 Nov 2018, 21:41

Mitar je atipican igrac, tip centarfora koji izumiru ali reci da nije pl nivo je malo je reci preterano.

Fulamu napad nije problem(odnosno nije bio dok nisu upali u ovaj opsti kanal, sada je sve problem) vec odbrana i za to je Jokan najveci krivac svakako.
Cembers i Moson jesu imali neke velike kikseve ali je morao da ih istrpi jer su kvalitetom prosto iznad i Odoia i Rima pa i onog Francuza koji su cempionsip igraci.
Ovako su njih dvojica odigrali u paru okruglo 45 minuta.

Opet generalno ceo tim je defanzivno katastrofa, nije samo do stopera, sto je opet zasluga trenera.

Sto rece Pit sreca po njih i Jokana licno je sto se niko nije odvojio pa su jos uvek u situaciju da ih par vezanih dobrih rezultata podignu gore. S druge strane raspored im ne ide na ruku i taj mec sa Sautemptonom na Kotidzu nakon rep pauze je biti ili ne biti jer bi ih sve sem tri boda dovelo u situaciju da nakon 14 kola verovatno ostanu na 5 ili 6 bodova sto je katastrofa.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby hehule » 08 Nov 2018, 09:28

Po tviterima se piše da će Skot Parker dobiti priliku da spasi sezonu ako Jokan ne bude mogao...
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby AirBall » 08 Nov 2018, 21:56

Nesrecni Danny Welbeck se opet povredio, otisao mu je clanak, ne izgleda dobro na prvi pogled, verovatno duza pauza...
AirBall

Postby Baxter Stockman » 10 Nov 2018, 16:04

Nijedna utakmica na hd kanalu, mrtvi SK

Šta omaši Arnautović :krsti:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal