Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby Malkovic » 08 Dec 2024, 22:49

Барони одшколовао ћелавог два пута у 72 сата.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby soniko » 08 Dec 2024, 22:55

Gledao sam drugo poluvrijeme. Kako obicno ne gledam nista sem Partizana ostao sam zabezeknut jalovoscu Napolija.
Sta je ono, ljudi bukvalno trckaraju citavo drugo poluvrijeme, i kad su primili gol, isto tako, u nekoj liniji, niskom bloku, pas iz zadnje linije, siguram pas nazad, prismrdjeli nisu sesnaestercu da ne kazem da nisu stvorili priliku.

Odigrali su poluvrijeme u kojem "jure rezultat" dodajuci se izmedju dva sesnaesterca.
Cak su uspjeli pokvariti i onog mocnog malog celavog slovaka koji je porobio na zadnjem evropskom.
soniko

Postby Monogamija » 09 Dec 2024, 09:29

Konteov sistem je provaljen i to već ne funkcioniše iz sezone u sezonu, čini se da uopšte ne unaprađuje taktiku i ne postavlja neke nove ciljeve. Ovo mu je 4. ili 5. sezona bez učinka kao trenera, postaje neka nova Murinjova verzija. Čak mislim da na njega utiče prokletstvo zvano Totenhem.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby veljkos161 » 14 Dec 2024, 14:38

Lazar opet na klupi,iako je i protiv Reala bio odličan.
Nekako se crtalo da danas krene od starta ali nikako da se nametne skroz,koristi ga kao dzokera uglavnom.
Vidim na zvaničnom instagramu Atalante da navijači uglavnom negoduju zbog toga.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby fontaneros » 14 Dec 2024, 15:23

Tanka je Atalanta za dva fronta

Polomice zube danas kod moje brace sa Sardinije
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Veljkona22 » 14 Dec 2024, 15:45

Dandara gasperini filozofira bez Ademole
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby enbidzi » 15 Dec 2024, 22:35

Ne znam jel bolnije za oči gledati romu ili milan. Ovaj fonseka je totalni dunster
enbidzi

Postby rolerkoster » 16 Dec 2024, 02:31

Lacio u dobroj formi ceka Inter,u 3 dana dobise Napoli 2 puta,u 1/8 finala kupa u gostima i u prvenstvu u Rimu.I u LE u Amsterdamu u prelepoj po meni utakmici.Totalni su iz drugog plana iskocili,Baroni je lepo skockao tim.
rolerkoster

Postby Pit Bull » 16 Dec 2024, 04:06

Pit Bull wrote:Oko Atalante i Napolija ima dosta nepoznanica. Meni se Atalanta bas svidja i po meni su glavni protivkandidat za skudeto, bez obzira na eventualne odlaske Kopmejnersa. Bresanini i Retegi izgledaju dobro, samo je pitanje mogu li novac od ova dva u smiraj prelaznog roka da potrose da se dodatno pojacaju. I ovaj poraz od Torina nije zabrinjavajuci jer su stvorili milion sansi. Bas fino izgledaju... Napoli s Konteom sigurno nece biti neozbiljan. Covjek je uzimao titule sa Juventusom i Interom, a sa Napolijem nema obavezu Evrope. Mislim da su oni zakucani u top 4, sad da li je borba za skudeto ili neka cvrsta treca pozicija, otom potom. I oni su zgazili Veronu prvo poluvrijeme prosle sedmice, pa u drugom kolaps i 3-0. I njima ta drama oko Osimena kroji dosta stvari. Ne samo njegov eventualni odlazak, nego kako ga mogu zamijeniti i mogu li uopste.

U nekom mom idealnom slaganju, Inter prvi, a top 4 zatvaraju Atalanta, Napoli i Juventus.

Za Milan sam pisao vec negdje prije sezone da je Fonseka bezveznjak i sto duze ostane, to ce teze izboriti top 4. Pokazali su bas veliki nivo nepostovanja prema Pioliju. Covjek dosao u klub nakon godina i godina tavorenja bez nastupa u LS, i progresivno ih je doveo ne samo do Lige sampiona, nego i do skudeta. Pa i u LS polufinale pretprosle sezone. I umjesto da postujes to, ti mu pakujes kofere cijelu proslu godinu. I okej, mogu da shvatim ako si nezadovoljan igrom, nacinom fudbala i slicno i hoces upgrade... Ali mijenjas Piolija i dovedes Fonseku koji nikako ne moze biti bolji fit u italijanskom fudbalu od Piolija je besramno. Da su doveli npr. Kontea onda bih shvatio i rekao "okej, zamijenio si Piolijem sa nekim ko ima epitet world class trenera" i to je fer. Neko je pomenuo Alegrija, ali ja ne vjerujem da ce Fonseka docekati novu godinu. Moj pick je Sari. :biggrin: Mislim da ce on osvanuti u Milanelu.

Nije mi los take bio nakon jednog ili dva kola kad sam ovo pisao u avgustu. :D

Zaista su Atalanta i Napoli glavni protivkandidati Interu i trenutno djeluje da ce biti trka u troje. I dalje stojim pri stavu da je Interov kvalitet superiorniji i da ce oni bez problema igrati u visokim ritmu svih 38 kola. Vidjecemo hoce li Atalanta i(li) Napoli ostati da trce kad naidje prva kriza.

Drago mi je da sam za Milan pogodio da sa prevarom Fonsekom nece prici top 4. Vec su na skoro dvocifrenom minusu. Moze ih izvaditi samo to sto ce Italija vrv. ima i peti tim opet u LS, pa da se dokopaju toga... Ona pobjeda u derbiju i nad Real Madridom je za njih bila djavolja usluga. Niti te pobjede imaju tezinu dugorocno, a do sada bi novi trener mozda i preokrenuo kurs. Ovako mi se cini da kad najure Fonseku da ce biti prekasno.

Lacio je definitivno hit sezone. Mislio sam da ce biti raspad sa Baronijem, a oni peglaju stvarno fino. I rezultati u LE pokazuju da domace prvenstvo nije izuzetak. Ovaj mec protiv Intera vcrs. ce biti ozbiljan test. Ako dobiju, potvrdice kvalitet. Ako izgube, bice jasno da ipak nisu nivo top 3 tima.

Fiorentina isto ogromno iznenadjenje na prvu, mada oni su progresivno rasli pod Italianom. Sad je taj progres nastavljen bez njega i ne bi me iznenadilo da se zadrze u top 6 do kraja.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby rolerkoster » 16 Dec 2024, 18:10

Ja gotivim Deu od malena,jos kada su bili manji klub i selili se iz Serie A u B i obratno.Perkasi je stvarno napravio cudo za 8-9 godina kako je predsednik i kako je doveo Gasperinija 2017.Posle proslosezonske LE,na prolece bi bila kruna da osvoje 1.skudeto.Svaka cast Pit na prognozi,letos je i u Italijanskoj stampi pisalo,tj davali su sanse Dei za titulu.Tada mi je bilo nestvarno ali posle 16 kola su na 1.mestu,doduse Inter ima 6 bodov manje i 2 utakmice manje.
rolerkoster

Postby grobar_Zvornik » 16 Dec 2024, 21:21

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 18 Dec 2024, 21:01

Samardzic igra fenomenalno,valjda pocne da dobija jos vise minuta.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby fontaneros » 22 Dec 2024, 18:16

Atalanta primila gol kao PFK onomad u derbiju

Zaboravili da nema ofsajda prilikom izvodjenja auta
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby grobar_Zvornik » 22 Dec 2024, 22:22

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Nikola » 23 Dec 2024, 06:33

:puke:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal