Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Specijalni vs ostatak sveta

Re: Specijalni vs ostatak sveta

Postby murinjo80 » 04 May 2021, 14:35

Master preuzeo Romu.Bolk sta misliš? Trebaće tu dosta igrača da se dovede.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby DeniBer » 04 May 2021, 20:32

Kiki Musampa wrote:Mislim da je fino odabrao u ovom trenutku.

Nece imati toliki pritisak ali ni toliku konkurenciju kao u Engleskoj.

Prosli put je italijanski fudbal doktorirao.

Nije da je imao nešto da bira puno - Sky komentator ili Roma :biggrin:

Nedostajaće na poziciji komentatora u UK pošto je stvarno zanimljiv lik.
DeniBer

Postby Kiki Musampa » 04 May 2021, 22:58

Pitanje koliki budzet ce imati za pojacanja.

Romi treba debela rekonstrukcija.
Kiki Musampa

Postby Grande Alessandro » 04 May 2021, 23:03

Ono sto se pominjalo proslo leto, je bas ozbiljna cifra...ali se odustalo jer nisu uspeli da dovedu trenera kog su zeleli (u tom trenutku Alegri).

Verovatno ce ove sezone krenuti sa ozbiljnijim ulaganjem...e sad, koliko je to i sta ce dovesti, pravo je pitanje...
Grande Alessandro

Postby DeniBer » 06 May 2021, 10:20

Di Kanio bez dlake na jeziku. I pogađa u centar.

"S obzirom na Romino okruženje, on je dobar. Možda očekujete ko zna šta, ali kažem vam da je on najgori od najgorih. On čak i ne igra fudbal, on igra anti-fudbal. Mogli biste uživati na nekoliko konferencija, jer kontroverze čine dobro pozorište, ali kažem vam - za rekonstrukciju ekipe on je najgori kojeg ste mogli da dobijete. To mogu da kažem jer mi je bio najdraži pre sedam godina, čak i više od Pepa Gvardiole"
DeniBer

Postby killchrome » 06 May 2021, 11:14

di kanio je debil, bio i ostao
killchrome

Postby Baxter Stockman » 06 May 2021, 11:54

:lollol:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby yobara » 06 May 2021, 12:00

Ja kao navijac Milana, tek nekako od prosle polusezone i delimicno ove sezone nazirem da je uspostavljen neki kostur tima, koji moze jos da se nadogradi da bi tim bio konkurentan za nekih Top3 i eventualnu titulu

Ali i takav Milan mi deluje kao svemirski brod, u odnosu na Romu, koja mi deluje kao skup rendom igraca, nabacanih s koca i konopca...da kazemo da je Dzeko neki pandan Zlatanu...to je ta vecna klasa, ali opet krstenica neumitno podseca da je tesko ocekivati cuda od takvih igraca, bez prave podrske

Golman Spanac ne deluje toliko lose, bar ima stofa i naznaka da mozes da se pozdas u njega

Par izvikanih igraca, koji su prosli zenit (Pedro, Smoling, Miktarijan, Saravi, Pastore) i ostalo neka totalno nedefinisana imena

Onaj Veretu je u Aston Vili bio potpuni marginalac i bezveznjak...ne znam kako je uopste on postao.cenjen u alibi Fiorentini i prekomandovan kao pojacanje za Romu

Gomilu njih stvarno ne znam...i Lacio i ova Sampdorija sto ih je tukla u poslednjem kolu deluju smislenije

Murinju ce ovo da bude bas veliki izazov...ako sa Totenhemom, nije mogao vise...ne vidim kako sa ovim sastavom Rome moze biti vise od 5-6. mesta
yobara

Postby Stefanm992 » 06 May 2021, 12:36

Ne radujem se fudbalu koliko tome sto sa murinjom dolazi i ozbiljno ulaganje , takodje nadam se ozbiljnijem timu doktora i kondicionih trenera da ne bi opet bila bolnica , ako se podinge ekipa na nivo rome od pre 5 godina uzece titulu lagano
Stefanm992

Postby Baxter Stockman » 11 May 2021, 12:40

“Tajni plan Murinja”, pokušava Korijere da dokuči planove Rome i portugalskog stratega za sledeću sezone. Prema nezvaničnim inforamcijama Murinjo će imati budžet od 70 miliona za pojačanja među kojima su kupovina golmana i centarfora prioriteti.

U tekstu na unutrašnjim stranama se kaže da bi nova pojačanja trebalo da budu Rui Patrisio na golu, Dajer ili Ake u odbrani, Renato Sančez ili Sabicer na sredini terena i Beloti ili Andre Silva za napad. Takođe se precizira da će osim 70.000.000 evra Murinjo imati na raspolaganju i novac koji bude stigao od prodaje igrača Rome.

Dajer :lollol: :lollol: :lollol:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Гроф Тинторето » 11 May 2021, 15:54

Onaj Dajer koji mu je bio uvaljen u Totenhemu?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby DeniBer » 11 May 2021, 19:23

Гроф Тинторето wrote:Onaj Dajer koji mu je bio uvaljen u Totenhemu?

Ne bre, onaj što ga je prekomandovao na poziciju centralnog odbrambenog i na putu bio da stvori novog Nestu. Sad će završiti posao u Romi.
DeniBer

Postby Bolkonski » 12 May 2021, 19:48

I drago mi je, i nije mi drago što sam pogodio sa prognozom da veliki Žoze Murinjo preuzima Romu.
Sa jedne strane, omiljeni trener u jedinom timu koji simpatišem od stranih timova.
Sa druge strane, još jedan tim kome je potreban zaokret u mentalitetu i kulturi, pa tek onda ozbiljna igračka rekonstrukcija ovog tima koji kao da je sastavljen po principu nasumičnog zahvatanja šakom u vreći.
Za to su potrebni vreme i novac, a videćemo koliko će biti i jednog i drugog.

Žoze je trener koji je dobijao najmanje strpljenja i vremena od svih vrhunskih stručnjaka.
Tako je bilo još u Čelsiju. Čovek uzeo dve uzastopne Premijer lige, igrao dva polufinala LŠ-a i bio smenjen treće sezone.
Na drugoj strani imamo trenera koji prve sezone ne osvoji ništa i ispadne od Monaka, blamira se četiri godine, prošle godine pukne titulu sa minus 20, ispadne od Liona, potroši milijardu i po i ulazak u finale se tumači kao nesvakidašnji uspeh.
Da je imao takvo poverenje i zaledjinu, Master bi bio vlasnik još nekih desetak trofeja i bar još jedne Lige šampiona.

U poslednja dva kluba je sabotiran i od strane vodećih ljudi, pa su mu tako umesto Škrinijara, Dijaša, Botmana, Zume, uvalili Rodona od 8 miliona, umesto Kastanja i Čelika, Doertija, umesto Bejlija, Bejla, desetku nisu ni pokušali da dovedu.

Sa onim grobljem od zatečenog tima Junajteda bio viceprvak i uzeo LE, ali nije bilo Ćikija Begiristajna da mu izboksuje još 600 miliona za dalju rekonstrukciju.

Imam sumnju i u vezi Rome.
Video sam da nagoveštavaju budžet od 70 miliona, što je dovoljno jedva za tri igrača.
Mada se kaže da će i sve od prodaje biti usmereno na pojačanja.

Najpre se treba rešiti nepotrebnih: Lopes, Santon, Peres, Smoling, Facio, Dijavara ili Kristante, Pastore, Under ili Klajvert, Mihtarjan, Pedro, Karles Peres.
Sve to treba rasprodati.

Traži se štoper, i prve opcije su Zuma i Bleki, a ne Dajer.
( A da je Levi doveo Škrinijara i taj Dajer bi delovao drugačije i imao je dobre utakmice, svakako je daleko manje loš nego kao desni bek i zadnji vezni, ali šta zna ovaj koji trpi teške murinjofobije.)

Potrebna su oba beka. Za desnog se pominju Pereira iz Lestera, Semedo i Čelik.
Za levog još nema imena, mada mislim da je Spinacola igrač kakve Mou voli.

Potrebni su zadnji vezni i box to box igrač, a kao prve opcije se nameću Matić i Renato Sančes.

Bar jedno krilo. Za sada se govori o Trinkau.

Od napadača, Vlahović, što je nerealno i Beloti, što je realnije.

Kruna bi mogao da bude Van de Beek, ukoliko želi da izbegne da ga najgori trener top10 liga masakrira.

Ostaje da se vidi da li će jedan od najvećih svih vremena konačno dobiti vreme i strpljenje koje zaslužuje i da li će projekat finansijski biti ispraćen na pravi način.

Za početak, povratak u LŠ.

Pozitivna stvar su navijači, Murinja inspiriše takva publika, a i on publiku.
Inače, u Italiji je i Interov Skudeto pao u senku Murinjovog dolaska, a akcije Rome prvog dana po potpisu skočile za 26%.
Veliki, veliki Žoze Murinjo.
Bolkonski

Postby murinjo80 » 12 May 2021, 20:36

I Under i Klajvert se vraćaju i dobijaju priliku.Izvestan je i povratak i desnog beka iz psz.Nadam se da nece doci idiot Dajer i još par imena sto se spominju.Minimum pet do šest fudbalera.Da dodju Bleki ,Čelik i Beloti bi bilo odlično ali čisto sumnjam ako je budžet 70 miliona evra.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 12 May 2021, 20:50

Prvo da rastera ove matore osrednje do solidne fudbalere - Smolinga, Facija, Pastorea, Mihtarjana i Pedra.
Onda neke nepotrebne - Peresa, Karlesa, Kristantea ili Dijavaru.

Onde postoji gomila posla. Jedno deset fudbalera koje treba poslati da zaradjuju na drugom mestu i bar šest kvalitetnih pojačanja.

Meni bi bilo idealno da uzmu Čelika, Blekija, Zumu, Matića, Renata, Bejlija i Belotija (pošto je Duća nemoguća meta), ali naravno da se ni to neće desiti.
Ne bih imao ništa protiv ni da prodaju Pelegrinija Liverpulu i uzmu Donija.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal