Ja volim Seriju A, čak i italijansku reprezentaciju, ali od njih su veći cigani samo portugalci...i španci su tu negde, ali na račun ozbiljnog kvaliteta žmuri im se na jedno oko...
Naravno, tu mislim na ponašanje...dok sa muljanjem, nema ravnih italijanima
Elem, Fađoli i Zaniolo su priznali da su koristili neke aplikacije za kazino, ne za klađenje na utakmice, ali da je to ista platforma...valjda tako nešto, nisam skroz ulazio u detalje...
Fadjoli je kažnjen sa godinu dana, ali ako ide na odvikavanje od kocke i pri tome ima neki društveno koristan rad (valjda će da priča klincima kako ne treba da se klade

), kazna se smanjuje na 7 meseci i biće na snazi od 1. novembra do 1. juna...
U međuvremenu, u nedelju se igra derbi protiv Milana, a Juventus u veznom redu MORA da izvede sledeću trojku: Rabio-Lokateli-Mireti, jer nema druge igrače
Možda Mekinija da sklone sa pozicije desnog veznog i vrate ga u sredinu...mada onda Vea, koji je raspad živi, ulazi u startnih 11...ne zna se šta je grđe...
Ima opcija i da neki klinac zaigra, ali sumnjam u to...
Uz to, Danilo se povredio, pa će odbranu uz Bremera, činiti verovatno Gati i Rugani...tugo moja...
I naravno, pitanje je da li će Vlahović biti spreman za startnih 11...a pominje se da i Kjeza ima izvesne probleme...