Houdini wrote:Grande Alessandro wrote:Dobro je što je Sasuolo pobedio Inter juče...čisto da ne odmaknu mnogo i da sezona bude zanimljiva...
Ma vi uzimate titulu, nema teoretske šanse da je neko drugi uzme.. Tako da sam siguran da lagano osvajate ove godine

Hud, ne bih imao nista protiv da se tvoja prognoza obistini, ali...
Ne moze tim sa napred pomenutim veznim redom da bude sampion...tj. bas, bas tesko...
Cak i da Rabio odigra kao prosle sezone, da Lokateli postane konstantan, a Fadjoli u potpunosti razvije svoj potencijal, zakazace odbrana ili ce neko od njih da se povredi...a alternative su tanke...jednostavno...
Cinjenica je da ce Juve biti okrenut samo seriji A i da im treba nesto kraci roster, ali je problem kvalitet...
Ostavljam mogucnost da se na zimu pre svega vezni red osvezi sa dva igraca...ja bih Samardzica i neku radilicu kao Fratezija...
Sad kad se rese Pogbe, bar za toliko mogu da se ispruze...
Inace, na startu sezone Juve vuce Kjeza, koji igra kao u najboljim danima...sto mi je posebno drago jer deluje da je prevazisao povredu...a dugo cekam nekog italijanskog napadaca da udje u kopacke Del Pijera i Badja...nadam se da je Kjeza taj...
Pogledaj Juve za vikend u Bergamu protiv Atalante i sve ce ti biti jasno koliko su trenutno daleko od sampionske ekipe...
Mnogo su Inter, pa i Milan ispred njih...