Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby Grande Alessandro » 27 Sep 2023, 22:16

Ja se nadam da su u Juventusu dovoljno pametni da iskoriste to što ga Inter nije doveo letos...

Marota pravi čuda...i to je najveći promašaj Anjelija što je njega pustio i stavio Paratićija za SD...
Grande Alessandro

Postby Tileoleo » 27 Sep 2023, 22:19

У шта поради човек. Свака част.

Видећемо и да ли ће Лаурентис умирити Осимена или ће овај да гура трансфер.
Tileoleo

Postby Stefanm992 » 27 Sep 2023, 22:22

naravno da ce ga prodati , kakav de laurentis - taj nema osecaj da pravi nesto veliko , sibicar koji nije svestan koliko je srece imao sa kimom kvaradonom osimenom u sezoni kada je rasturio tim i uveo mere stednje , pa je cak i nakon titule uveo nove mere stednje i zjelinskom ponudio manji ugovor , kvaradona zaradjuje manje nego prosecan evroligaski igrac i jos mu ne nudi povecanje a osimenu je izasao u susret ali ne u potpunosti ( ako se dobro secam )
Stefanm992

Postby Tileoleo » 27 Sep 2023, 22:32

Кварадона је искрено у малој кризи, пред крај прошле сезоне је упао у њу, ево вечерас је дао коначно гол. Да ипак сачекамо њега мало.

Осимен ако хоће да оде где би могао? Већина тимова има већ опције у нападу. Реал вероватно чека Ембапеа а у ПСЖ имају Коло Муанија напред као неки пројекат. Арсенал би му можда легао ако Артета пусти Хесуса низ воду мада ту је и Енкетија који игра све боље. Хаверца и не рачунам у нападаче. Плус је Осимен причао да му је ПЛ жеља.
Tileoleo

Postby Stefanm992 » 27 Sep 2023, 22:41

Junajted , Liverpul , Totenhem , Arsenal - bukvalno moze da bira osim mozda Sitija gde imas 2 stvarno dobra napadaca , ako pricamo samo o englezima a ovako imas PSG gde bi igrao sigurno pre Kolo Muanija ili se rotirao , mozda u Real ako Mbape opet ispali , mozda Barsa gde Leva nije mlad
Stefanm992

Postby Tileoleo » 27 Sep 2023, 23:06

Манчестер има сад Хојлунда који је као неки пројекат и вероватно није доведен да греје клупу, осим ако некако не би уиграли обојицу у нападу али тешко. Ливерпул је исто попуњен поприлично напред а и сумњам да би имали кинте пошто умеју да цепидлаче а Тотенхем тешко јер то је ипак Тотенхем. :biggrin: Не знам за Њукасл али и они су довели Исака прошло лето.
Tileoleo

Postby Radonjaa » 28 Sep 2023, 03:19

Niko Čelzi da pomene, a želja im je sto godina :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Tileoleo » 28 Sep 2023, 06:09

А брате мили па превише би било да и њега доведу. :biggrin:

Довели су Џексона и Енкункуа плус су напред и Мудрик, Стерлинг и Мадуеке. Осим Стерлинга све млади и перспективни играчи на којима можеш нешто да градиш. Ако на све то доведу и Осимена онда не знам шта бих рекао... Ту је и онај Шиптар Броја који им дође више као попуна оног правила о домаћим играчима.

Боље им је да се концентришу на уигравање екипе коју су саставили преко ноћи него да доводе опет неко јако име. Људи су скупили више играча него бодова у овој години, такав осећај се ствара. :biggrin:
Tileoleo

Postby Grande Alessandro » 28 Sep 2023, 09:10

Ja mislim da će Osimen u PSG, kada Mbape ode u Real...

Elem, kod Napolia se tačno vidi da nisu veliki klub i da dugo nisu osvajali bitne trofeje...na stranu što ja taj klub gotivim...
Oni i dan danas slave prošlogodišnju titulu...kao da su time zadovoljili svoje ambicije za narednih par godina...

Dobro je što je Sasuolo pobedio Inter juče...čisto da ne odmaknu mnogo i da sezona bude zanimljiva...
Grande Alessandro

Postby fontaneros » 28 Sep 2023, 09:11

Grande, idemo po Pavlaku i po onog stopera iz Lila
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 28 Sep 2023, 09:14

Nama treba vezni red...

A može i Pavlaka...mada mislim da će nam biti skup...

A koji iz Lila? Djalo?
Grande Alessandro

Postby fontaneros » 28 Sep 2023, 09:20

E taj, ma trebaju nam i stoperi.. Bremer je kesa teska, a i ostali su krs

Rabio ce u englesku boze zdravlja, a mi idemo po onog malog iz Totenhema...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 28 Sep 2023, 09:36

Bremer je jedini koji vredi od štopera...problem su ostali...
Danilo nije štoper, mada je prošle sezone solidno igrao, a ove je već loš...kod Aleksa Sandra slična situacija, samo što je on raspad jedno 2-3 sezone već...
Gati nije zreo za ovaj nivo, a pitanje je da li će ikad i biti...dok je Rugani svoju šansu propustio i može da bude 4 ili 5 igrač u rotaciji...
Tako da Bremer nije problem, nego ovi oko njega...

Ali čak i takva odbrana bi mogla da bude solidna, da ispred sebe ima bolji vezni red...

Rabio nikad neće biti igrač top klase, jer je pi*kica...klasičan edipovac...
Lokateli ne može da bude vodja...i problem je kada on treba da bude najbolji igrač u veznom redu...
Npr u reprezentaciji odigra dosta dobro, ali pored sebe ima Barelu ili Fratezija i Tonalija, a onda u Juveu se raspadne...mada on generalno nije konstantan...
I onda pored Lokatelija i Rabioa, ti treba još da izvedeš jednog od Miretija i Fađolija, koji još uvek nisu taj nivo...
Jbg, ali takav vezni red je baš loš...
Meni je mali Fađoli ok, ali on treba da stasava uz Pirla, Vidala, Markizija...a ne Lokatelija ili Rabioa, ako hoćeš da postane nešto...

Valjda će na zimu da se traži tu pojačanje...sada kada Pogba ode na biro rada, čim mu potvrde kaznu i kada se Juve oslobodi njegove plate, biće prostora da se dovede bar jedan veznjak, a možda i dva...
Grande Alessandro

Postby Radlirez88 » 28 Sep 2023, 11:12

Do zime treba produziti Kijezu, dovesti Hojberga, on je nedto nezadovoljan u Spursima i menjao je agenta. Kapiram da se on moze dovesti na pozajmicu plus otkup na kraju sezone.
Meni je Kifran Tiram idealna opcija za vezni red, ali to ce da kosta. Sto se tice stopera, treba ih gomila, ali kvalitetna posto je ovo bas lose. Juve ce prodisati kad se oslobodi tandema Lokateli-Rabio
Radlirez88

Postby Houdini » 28 Sep 2023, 12:45

Grande Alessandro wrote:Dobro je što je Sasuolo pobedio Inter juče...čisto da ne odmaknu mnogo i da sezona bude zanimljiva...

Ma vi uzimate titulu, nema teoretske šanse da je neko drugi uzme.. Tako da sam siguran da lagano osvajate ove godine :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal