Houdini wrote:Radonja, prvi utisci?

Da opet pohvalim Inzaghija za ulazak u ovu sezonu

Izađoh iz kuće na 3:1, (ne od muke, nego sam morao) pa nisam vidio kraj, ali ovu utakmicu gledamo peti put uzastopno, odavno nema prvih utisaka
Očekivao sam štucav Milan na početku sezone, jer je došla gomila novih igrača, a većina nije prošla pripreme, tako da su me više iznenadile 3 vezane pobjede, nego poraz u derbiju. Kad je Tomori dobio crveni a Kalulu se povrijedio, slutio sam da može da ode u 4:2 ili neku sličnu goleadu, ali ovakav debakl mi nije bio ni na kraj pameti. Pioli mnogo odugovlači sa uvođenjem pojačanja u sistem, Čukvueze je najavljen kao crni Mesi, a mjesec dana od početka sezone je još na klupi, slična stvar za Okafora, Romera...
Što se tiče Intera, mislim da je Tiramovu prosječnu partiju prikrio lijep gol. Neko će reći da je gol gol, plus onakav, ali me još nije ubijedio da će da pravi razliku iz utakmice u utakmicu kao Lukaku kod Kontea ili Džeko velikim dijelom (pret)prošle sezone. Sem toga, svi su igrali kao sat, Lautaro standardno genijalan protiv Milana, a i vidi se koliko u ranoj fazi sezone znači kontinuitet ekipe. Vidjećemo Inter kad krene igra na 2 fronta i dođu prvi kiksevi, ali za sad ubjedljivo najozbiljnija ekipa u Italiji, to sam mislio i prije danas, ali ne baš u ovolikoi mjeri