Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Felipao » 21 Jun 2012, 15:04

Kolko cenite Kvaljarelu i Matrija da se dogovorimo :bleh:

Napoli bi ovo morao da prihvati,sa Djovinkom,Matrijem i 40 miliona oni mogu lagano na titulu.Videcemo sta ce biti sa Lavecijem,al ako ga prdaju PSG-u i tu ce da uzmu kesha,mocice da dovedu koga hoce sa tim parama a Djovinko je logicna zamena za Ezekijela.

Zlaja wrote:Odakle njima pare, Inter, Milan, Roma ne mogu 10M da izmuzu, mora de je radila kladionica i ove godine...

:copa1: Oni vec potrosili 20 miliona na Djovinka i Djakerinija.
Felipao

Postby belpH #77 » 21 Jun 2012, 15:26

Felipao wrote: :copa1: Oni vec potrosili 20 miliona na Djovinka i Djakerinija.

a Asamoa i Isla? :D

ajmo Juve odma napad na CL!!!
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby MOREIRA » 21 Jun 2012, 20:06

Đovinko: "Ne mogu da dočekam..."
Seba Đovinko jedva čeka da ponovo obuče crno - belo.
Image
Posle dve godine italijanski reprezentativac se vraća u svoj klub. Ovoga puta sa obećanjem da će dobiti pravu šansu, a kako kaže srećan je zbog raspleta.

"Zna se šta je za mene Juve. Sada mislim na EP, ali ne mogu da dočekam da počnem pripreme sa Juventusom. To je kao san", objasnio je Đovinko.

Mediji spekulišu da će mu pripasti Del Pjerova "desetka".

Sportske
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby ИлићКапитен22 » 21 Jun 2012, 20:08

ипак сам за то да се чувена 10-ка да неком клинцу, који ће ту остати 20 година.Знам, тешко је наћи сад таквог играча :)
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Grande Alessandro » 21 Jun 2012, 21:12

Felipao wrote:Kolko cenite Kvaljarelu i Matrija da se dogovorimo :bleh:

Kvaljarelu bih vam poklonio :okk:
To jest dao bih vam ga uz pravo preče kupovine za nekog novog igrača kojeg ćete da izbacite u narednih par godine...realno to radite jako dobro :maher:
A Matri ne može...on je dosta dobar igrač i ne znam zašto ga se tako lako odriču...

:copa1: Oni vec potrosili 20 miliona na Djovinka i Djakerinija.

Nije baš 20 za ovu dvojicu, ali jeste oko 15 (Đovinko 11 + polovina Đakerinija 4)...
A inače Isla i Asamoa zajedno u paketu su negde oko 30M...ima se može se :triprsta:
U planovima je još jedan odlični napadač i to je ono što Konte traži do početka priprema, a neka kasnija kupovina (ja mislim da je Juventusu potreban i jedan odličan levi bek, kao i još jedan štoper...naročito ako Konte nastavi sa 3-5-2, što je ovog proleća forsirao) zavisiće pre svega od prodaje: Krasić, Elija, Melo, Cigler, Kvaljarela (nadam se), Martinez, Mota, Pacineca...
Inače Imobile je prodat Đenovi za 4M, to sam tek sad video...šteta, ali moguće da je to neka kompenzacija za Destra pošto je on u suvlasništvu Đenove i Sjene...mada Đenova ima želju da svoju polovinu proda Interu, dok je polovina koju Sjena poseduje naravno na raspolaganju Juveu :biggrin:
Grande Alessandro

Postby Felipao » 21 Jun 2012, 21:27

Meni je Kvaljarela dobar igrach a Matri mi je bombona,nije mi jasno zasto vec godinama tako sikanirate svoje napadache.Ranije Jakvintu i Amaurija koji je fazon kod nas za 6 meseci dao 10 golova na 10 tekmi.

A sto se tiche izbacivanja igracha,trenutno od tih mladjih ne vidim nikog osim Danila koji moze da postane odlican igrach mada ne sumnjam da cemo dovesti nekog kao Borinija prosle dine.Doshao je Ninis al mislim da od njega nema nista...Bjabani je maestro za ove osrednje klubove,ovi ostali nisu za velike klubove mada je Paleta na ceni.
Felipao

Postby Grande Alessandro » 21 Jun 2012, 21:38

Ma Amauri je imao sve vreme sveta u Juventusu i ništa nije pokazao, dok za Jakvintu i Kvaljarelu i može da se kaže da nisu imali toliko prilika...
Matri je odličan kao bek-up za nekog rasnog napadača kog planiraju da dovedu...a Đovinko i Mirko bi bili još ta dva napadača u konkurenciji...+ još jedan mlađi, ja sam se nadao Imobile...

Ma naći će se neki mladi igrač kod vas...uvek ste imali nekog dobrog da izbacite.
Trenutno ni meni niko nije zapao za oko, Bjabani mi se sviđa ali sumnjam da će dostići neku top klasu...

Inače oko Veratija još uvek nije završen posao...pregovori se nastavljaju, mada se na njegovu kupovinu gleda kao zalog za budućnost...čak i da ga kupimo on neće sledeće sezone igrati u Juventusu...
Grande Alessandro

Postby MOREIRA » 21 Jun 2012, 21:59

Kvaljarela pre i posle povrede nije isti igrac , ubila ga je povreda , pre nje je bio izuzetno brz , sjajna egzekucija driblinzi ma sve zivo , sada je to jedan drugi igrac , spor , nesiguran i nije produktivan , nemam pojma mozda se vrati u formu , eto taman moze kod Felija da se razigra :okk:

@Grande ma Veratti sigurno dolazi , to je samo pitanje dana , decko je od malena veliki navijac Juvea i samo kod nas zeli , i ja sam za to da odigra jos sezonu za Pescaru u Seriji A kako bi imao sto vise utakmica u nogama , tesko da bi kod nas odmah dobio veliku minutazu :okk:
MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 21 Jun 2012, 22:03

Kvaljarela pre povrede je pružao nastupe u rangu igara Lavecija ove i prethodne sezone...ali realno već godinu dana nije to to...
Grande Alessandro

Postby MOREIRA » 21 Jun 2012, 22:06

U Napoliju je bio fenomenalan , kada sam saznao da dolazi kod nas bio sam presrecan , i bio je dobar do te povrede , mislim da se protiv Katanije povredio u gostima kad smo igrali , bas bas gadna povreda , prosto mi je neverovatno kako je izgubio onu njegovu foru i brzinu :dunno:
MOREIRA

Postby mali_buda » 21 Jun 2012, 23:35

Sedorf se oprostio od Milana...

Image

Spoiler: pokaži
MILAN - Clarence Seedorf’s press conference started at 12.20 in the Milan offices in Via Turati where the Dutchman bid Milan farewell. Also present was club CEO Adriano Galliani, who started the day praising one of the greatest players in Milan history.

"Clarence has won four and a half Champions League titles. He won with Ajax, with Real Madrid, where he was about to win again when he moved to Inter, and twice with us. When Milan played well, which happened often, each and every time it occurred Seedorf played an amazing match. He is a world class player. He has played wide in midfield and as a support midfielder to the strikers at the highest level. In Munich in 2007 he was decisive in a fundamental match. It took a lot of work to bring him to the club. In 2002 he agreed to come to Milan and made his debut against Liberec. That same evening we had brought back Costacurta into the fold and had bought Nesta, creating a Milan side that remained at the summit of the UEFA ranking for five years. It was a fantastic Milan. You didn’t need to be a genius to understand how good Clarence was. In the extraordinary Ajax team, which also had Kluivert, I fell for Seedorf. I think now he can go on and achieve everything. He is a person with many facets. He will succeed as a coach or as a director when he decides to hang up his boots.”

Clarence then took to the microphone: "I am leaving after 10 wonderful years. I arrived here at a delicate moment in my career, after having thought long and hard, and now I will do the same. I have to consider many aspects. I am looking for a project that convinces me. I am delighted about how my experience at Milan went. They were intense years, the seasons just flew by, as happens with all the beautiful things in life. I’d like to thank the club president and Adriano Galliani, all of the staff and everybody at Milanello. As for the fans, I would like to have the chance to thank them in a dignified way when the right moment comes along. I thank Italy, which has been my home for 13 years, and where I have brought two children into the world. There will always be a special bond, especially with the city of Milan. It has been an important adventure, half of my career I have lived in Milan with many different team-mates, who have allowed me to always be competitive. Nothing was premeditated, I had decided nothing until a few days ago. My decision to leave Milan was reached not long ago. However, our relationship is such that had I asked for a year’s extension we would have reached an agreement swiftly. Beyond the professional side of the working relationship, I have asked Dr Galliani for advice in my life. So, the possibility to continue to maintain a professional relationship in the future is open. I have spent more time in the last 10 years in Milan than with my family. Now I can continue my career elsewhere, choosing from a competitive range of options. But it won’t be easy, I want to make the right choice."
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby MOREIRA » 21 Jun 2012, 23:47

Boze kakva igracina , bila je privilegija gledati ga :blue:
MOREIRA

Postby ИлићКапитен22 » 22 Jun 2012, 12:01

MOREIRA wrote:Kvaljarela pre i posle povrede nije isti igrac , ubila ga je povreda , pre nje je bio izuzetno brz , sjajna egzekucija driblinzi ma sve zivo , sada je to jedan drugi igrac , spor , nesiguran i nije produktivan , nemam pojma mozda se vrati u formu , eto taman moze kod Felija da se razigra :okk:

@Grande ma Veratti sigurno dolazi , to je samo pitanje dana , decko je od malena veliki navijac Juvea i samo kod nas zeli , i ja sam za to da odigra jos sezonu za Pescaru u Seriji A kako bi imao sto vise utakmica u nogama , tesko da bi kod nas odmah dobio veliku minutazu :okk:

италијански медији јављају да прелази у Наполи.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 12:31

Grande Alessandro wrote:Ma naći će se neki mladi igrač kod vas...uvek ste imali nekog dobrog da izbacite.

Uf,nismo mi nikad toliko izbacivali igrache iz nashe skole (jesmo Bufona koji je igrao veznjaka :D ) koliko smo nalazili kvalitetne tinejdzere,fazon 18-19 godina i imali njuh za igrache za koje "veci" klubovi nisu imali sluha.Adrijano i Mutu,po meni najjachi tandem Parme ikada (bolje je funkcionisao neko Kieza-Krespo) je otpad Intera (a za Adrijana sam znao da ce biti velemajstor josh dok je bio posudjen Fiorentini),pa Djovinko sad Juve,Djilardina smo uzeli kao nedokazanog klinca koji je dao 5 golova na 40 utakmica od Verone u zamenu za Serica itd,itd.A jedno vreme smo kvalitetno i placali,Nakata je stigao za fazon 30 miliona.

Samo za brata Moreiru finale kupa Italije,finale kupa Uefa,het trik Krespa,i gol Krespa u 92 za izjednacenje :D Ima tu josh materijala al dosta i ovo :D

Felipao

Postby nolinjo » 22 Jun 2012, 14:44

PARMA,sinteticki klub ,tacka.
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal