by Grande Alessandro » 06 Nov 2022, 22:45
U jednom kolu, preskočili smo Udine, Inter i Romu i zauzeli 5 poziciju!
Ako se pobede oba meča do pauze, koja nisu nimalo laka (@Verona i Lacio), eto nas bar na poziciji 4...a ko zna, možda i 3...
Tako nešto bi bilo fantazija, kada se uzme u obzir kako je krenula sezona...
Realno, trenutno mi samo Napoli deluje kao nedostižan...ostale možemo i sustići, a i prestići u nastavku...
Što se utakmice tiče...
Prvo poluvreme baš mrtvo. Bez nekih velikih šansi i uglavnom sa podeljenim peridima igre kada dominira jedan, a zatim drugi tim.
Možda je Inter bio nešto bolji u poslednjih 15 minuta prvog, ali to je sve bilo tu negde...
Drugo krenulo nešto zanimljivije, a onda gol Rabioa. Inače, poslednjih par mečeva igra odlično...maltene u životnoj formi...
Ali me ne čudi to...SP je iza ugla, a nakon povrede Pogbe i Kantea, on "kupuje kartu" za startnih 11 kod Desama...
E sad ono što mi se ne sviđa kod VAR-a...ja onaj gol Danila ne bih poništio! Njegovu ruku vuče odbrambeni igrač...uz to, ruka nije podignuta visoko, nego je uz telo i u duelu sa protivnikom...
Mislim da tu VAR mora mnogo da se menja...tj. intervencije istog. Bila je i na areni par puta neka vrsta debate oko toga...
Previše je glupih penala dosuđeno na isti načina, a i golova poništeno kao večeras...
U nastavku, Alegri je mogao sve da sjebe izvođenjem Milika, jer je dozvolio Interu da se potpuno skoncentriše na napad u nedostatku špica koji vezuje štopere za sebe. I umalo je Lautaro to iskoristio...ali je srećom Ščešni odbranio...
Drago mi je i zbog gola malog Fadjolia, jer je klinja pravi Juventino vero! Možda posle Markizija dobijemo jednog dobrog veznog iz naše škole...tu je i Mireti...
I još nešto...Bremer prava životinja! Fenomenalan štoper...
Mislim da je ovom pobedom, Alegri kupio sebi vreme do kraja sezone...
I ako već deluje jako teško doći do skudeta, prihvatam plasman među prve 4 ekipe, ali da se osvoji i LE pride. Evropski trofej, je evropeski trofej...