Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Ostale lige širom sveta

Re: Ostale Lige

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 23:15

VMJunior wrote:Ljdu razmisljam da idem u Split da gledam Hajduk-Barsa :D

Karte su pareno skupe ali valjda ce moci da se organizuje nesto!

Javi ako mislis ozbiljno, mogu da ti preporucim dobra mjesta za odsjesti a takodjer mozda se nadje i karata ispod prodajne cijene... :jumpall: Zivio sam tamo pa znam ljude.
B.B.B

Postby VMJunior » 01 Jun 2011, 23:20

B.B.B wrote:

Javi ako mislis ozbiljno, mogu da ti preporucim dobra mjesta za odsjesti a takodjer mozda se nadje i karata ispod prodajne cijene... :jumpall: Zivio sam tamo pa znam ljude.

Da,da, mislim ozbiljno ali videcemo da li ce biti izvodljivo..Iskreno,ide i se mnogo..

Nego,da se ne ljute Splican sto ima zauzimamo mesta na takvom spektaklu :D

Hvala ti na pomoci,ako bude trebalo kontaktiracu te :cheers:
VMJunior

Postby B.B.B » 01 Jun 2011, 23:24

VMJunior wrote:
B.B.B wrote:

Da,da, mislim ozbiljno ali videcemo da li ce biti izvodljivo..Iskreno,ide i se mnogo..

Nego,da se ne ljute Splican sto ima zauzimamo mesta na takvom spektaklu :D

Hvala ti na pomoci,ako bude trebalo kontaktiracu te :cheers:

Pa ne nudim ti pomoc tek tako hehe, Ludi su Splicani mamicu im.. :D (jbga ne volim ih bas)

Ok ti javi ako budes isao pa cemo iskemijat nesto povoljnije, od smjestaja do karata
B.B.B

Postby B.B.B » 02 Jun 2011, 21:53

Mamić u Dinamo dovodi Arape: 'Ovo je početak jednog lijepog prijateljstva

U srijedu je Dinamo pohodila delegacija Al Nasra, kluba iz Dubaija čiji juniori nastupaju na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak. Vijest sama po sebi ne bi predstavljala ništa posebno, jer normalno je da domaćin prima svog gosta. Međutim, u ovom slučaju radi se o sasvim drugoj priči. Dolazak delagacije Al Nasra u Zagreb, odnosno u Maksimir, početak je suradnje između dva kluba, a što je za Dinamo svakako najvažnije, ulazak zagrebačkog kluba u bogati arapski nogometni prostor. Ili ako hoćete obratno, ulazak 'arapske priče’ u Dinamo.

- Nama je najbitnije da se naši gosti osjećaju u Zagrebu ugodno, da osjete našu pozornost - kazao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Sigurno će je osjetiti, jer su Modri napravili sve kako bi se društvo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, odnosno Dubaija, osjećalo kao kod svoje kuće. U UAE je nogomet u velikoj ekspanziji, a bogati vlasnici klubova žele ulagati, ne samo u svoje klubove, nego i u strane. Tu se radi o velikom dijelu arapskog nogometnog svijeta, nije to samo priča iz UAE. Uostalom, Katar je dobio organizaciju SP-a 2022. godine, nogomet postaje hit u tom dijelu svijeta. Prije nekog vremena trener Al Wasla, kluba iz lige UAE u kojoj igra i Al Nasr, postao je Diego Maradona. A špekulira se da će Pep Guardiola, sad već slavni trener europskog prvaka Barcelone, 2013. godine preuzeti katarsku nogometnu reprezentaciju. Konačno, projekt arapskog novca je ugledni premierligaš Manchester City, a u novije vrijeme i španjolska Malaga.

Dinamo neće otići toliko daleko da bi postao projekt kojeg bi financirali bogati arapski poduzetnici, ali sasvim je logično da se u skoroj budućnosti može očekivati određeni sponzorski poticaji iz tog dijela svijeta.

- Postoje razne mogućnosti suradnje, od razmjene igrača i trenera, do zajedničkih poslovnih poteza, pa sve do sponzorstva - kazao je Zdravko Mamić. Sasvim je jasno zašto Mamić nije želio izravno govoriti o konkretnim poslovnim idejama, o njima će se tek razgovarati, uostalom, izvršni predsjednik sprema se na put u Dubai.

Prvi čovjek Al-Nasra, ili u prijevodu 'Pobjede’, jest šeik Hamdan Bin Rashid Al Maktoum, ministar financija i industrije, jedan od najmoćnijih ljudi u Dubaiju te kompletnim UAE.

- Definitivno stoji da je dolazak Al Nasra početak jednog prijateljstva i vjerujem uspješne suradnje - zaključio je Mamić.

Uff kako bi ovo bilo dobro..
B.B.B

Postby Stoxan » 05 Jun 2011, 18:29

Zvijezdan Cvetković bivši igrač Dinama novi je trener Banjalučkog Borca.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 05 Jun 2011, 18:37

Stoxan wrote:Zvijezdan Cvetković bivši igrač Dinama novi je trener Banjalučkog Borca.

Za one malo mladje u pitanju je rodjeni brat Bore Cvetkovica koji kada je izbio rat ostao je u Hrvatskoj u Dinamu, dok je Bora zapalio u Srbiju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 05 Jun 2011, 21:40

Ako je Bora bio "lane sa Korane", je l i Zvijezdan isto to :banana:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Stoxan » 10 Jun 2011, 15:32

Mehmed Baždarević novi je trener Sošoa.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Unexpected » 19 Jun 2011, 11:45

Policija trenira strogoću...na Lazoviću!
18. jun 2011. 21:42 > 21:53

Danko Lazović dobio elektrošok udarac od policajca posle meča Volga Nižnji Novgorod - Zenit, kada je poželeo da svojim navijačima baci dres!

Image

Sve je bilo dobro za ruskog šampiona, ekipu Zenita iz Sank Petersburga na gostovanju Volgi u prvenstvenom meču, do samog kraja meča.

Zenit je pobedio 2:0, a na kraju duela srpski napadač Danko Lazović poželeo je da baci dres navijačima iz Sank Petersburga.

I onda šok! Pravi šok! Elektrošok! Neočekivan. Policajac, koji je stajao kod ograde, koja razdvaja tribinu sa navijačima i teren, udario je Lazovića pendrekom po stomaku

Kako prenose ruski mediji srpski igrač se oseća dobro, ali je i dalje šokiran postupkom člana OMAN policije iz Novgoroda.

Zenit je izrazio zapreoašćenje ovakvim postupkom policajca i organizacijom meča, tačnije neorganizacijom, kako je naveo u saopštenju.

"Umesto slavlja sa našim navijačima, naš igrač (Lazović) je dobio udarac, a nisu pošteđeni ni naši navijači. Video materijal sa meča ćemo proslediti odgovornima u ruskom Savezu", navodi se u saopštenju kluba iz Sant Peterburga povodom ovog događaja.

(MONDO - foto. sports.ru)
The End.
Unexpected

Postby Torshavn » 22 Jun 2011, 10:23

Kada smo vec pricali o tematici prodaje igraca, da nastavimo ...

Naime, procitao sam u novinama (ruznalu :biggrin: ) da u Celzi dolaze trener Porta, Andre Viljas Boes i Falkao. Posto ovde na forumu svi hvale poslovnu politiku tog kluba, dozvolicete mi da napravim malo poredjenje. Prosle godine je KKP bio na Final - foru. Posle toga usledile su najave odlaska trenera Vujosevica i MVP prvog dela Evrolige, Aleksa Marica ...

E sada, zamislite da je Partizan osvojio tu Evroligu i da uprava kaze - OK, sve je to lepo, nego se mi okrecemo nasem starom poslu - prodaja na kilo, svako ko iole vresi, odlazi, i to u timove koji igraju Uleb kup, trener takodje odlazi, a mi se okrecemo novim, jeftinim anonimusima i od njih cemo da pravimo igrace, pa cemo ponovo lepo da zaradimo.

Ja kontam da bi prva reakcija navijaca, a i ovde na forumu bila: "Pa cekaj majmune, a zasto si ti ovde? Da se bogatis na nasem klubu?"

Mislim, prihodi Porta su, valjda TV prava + transferi u druge klubove + pare od UEFE + pare od sponzora. Rashodi su kupovina igraca (koja je deset puta manja od prodaje) + izdaci za plate zaposlenih u klubu + uredjivanje stadiona i transport.

I sada, razmislite. Pa valjda treba predsednik SVOJIM SOPSTVENIM parama da obezbedjuje barem nesto (BTW kao Abramovic). Valjda je cilj kluba da se podigne i postane krupnija riba, a ne da prodaje dva najvaznija igraca jednom Dinamu iz Moskve?
Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby mali_buda » 22 Jun 2011, 10:44

Fudbaleri banjalučkog Borca u 2. pretkolu Lige prvaka snage će odmjeriti sa Maccabijem iz Haife, no u ovom dvomeču u funkciji šefa stručnog štaba na klupi neće biti Zvjezdana Cvetkovića.
Image
Naime, prema informacijama do kojih je došao naš portal novi trener bh. prvaka nema PRO licencu, tako da neće moći sjediti na klupi u svojstvu šefa stručnog štaba.

Međutim, Cvetković će ipak biti sa svojim saradnicima i rezervnim igračima Borca, ali ne kao šef struke, nego kao službeni predstavnik kluba.

www.sportsport.ba
mali_buda

Postby Napredpartizan » 22 Jun 2011, 19:44

Napredpartizan

Postby mali_buda » 22 Jun 2011, 19:46

Napredpartizan wrote:Opet golcina bambija :blue:

http://www.youtube.com/watch?v=abzriJhOW-U

Druze, ako se ne ljutis, samo cu editovati tvoj post, da mogu ljudi odmah videti ovu golcinu.
mali_buda

Postby Napredpartizan » 22 Jun 2011, 19:48

@mali buda

Opusteno,i bolje sto si editovao,ovako je lepse :biggrin:
Napredpartizan

Postby KKP » 23 Jun 2011, 00:09

Kakva golčina Bambija! :blue:
KKP

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal