mali_buda wrote:Slicno kao Poborski protiv Portugala na EP '96

Svaka cast za sitnu opkladu

Roda mi je prosle sezone bila jedna od omiljenih ekipa za GG 3+

Hvala, taman ćemo se konsultovati kod klađenja na Holanđane i Švajcarce...
Felipao wrote:Meni se iskreno ne svidja kako je Malaga kupovala zimus,ali dobro,bilo im je stani pani a niko kod njih nije hteo...Buananote i sad Kazorla su sjajne kupovine,ali za koji su im trebali Zulio,Mareska i Tulalan.Aj NIstelroja i Demikelisa mogu i da shvatim.
OK je to... Sem ove dvojice koji su sjajna pojačanja, meni je i Žeremi sasvim fino osiguranje za ofanzivne veziste, a poznajući Pelegrinijev dosadašnji rad, on će biti i jedini zadnji vezni u ekipi, biće Malaga veoma ofanzivno nastrojena ekipa, tako da što se tiče klađenja, slobodno ih vijaj na golove...
Demikelis, Baptista i Mareska su došli u tom kriznom periodu i preporodili igru Malage.
Solidna odbrana u tandemu centralnih igrača Demikelis i Matijesen, izvrstan vezni red, Tulalan, Mareska, Buananote, Hoakin, Duda, Eliseu, Kazorla i napad sa Baptistom, Rudom i Rondonom, uz odličnog trenera koji će znati da uklopi ove igrače, uopšte nije loše, šta više...
Ove sezone će oni biti negde između 6. i 10. mesta Primere, ali dogodine u odnosu na pojačanja će moći i da napadnu plasman u LIgu šampiona...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.