Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Burke » 13 May 2012, 17:41

У сенци лудила у ПЛ остао је Пипов одлазак у великом стилу. :blue:
Burke

Postby Felipao » 13 May 2012, 21:16

7 pobeda zaredom,pa mi plodimo :D
Felipao

Postby irriducibili » 13 May 2012, 22:03

Na usrano vece, stigla je i Pirova pobeda protiv Intera. Sve bi bilo drugacije da smo zavrsnicu igrali iole kompletni. Ovako, cestitke Udinezeu, zasluzili su... :cmizdr:
irriducibili

Postby Panta » 13 May 2012, 23:18

I ode legendarni Pipo iz mog Milana...

Recima ne mogu opisati koliko gotivim tog igraca, kakvi kurac moderni spicevi, Pipo ima osecaj za gol kao Aguero i Radamel zajedno...

Jos se golom ( a kako drugacije) oprostio od Milana...

Bila je privilegija gledati te :blue: :blue: :blue:
Fedor is back.
Panta

Postby Petko019 » 14 May 2012, 14:22

Od Milana su se oprostile velike legende kluba kao sto su Inzagi,Nesta,Sedorf,Gatuso.

Oprostajno pismo velikog majstora,zive legende...ma jednostavno PIPPO INZAGHI!!!
Ovo sve što ćete sada pročitati, sve to ima manji značaj u odnosu na jednu stvar. A, prva i jedina stvar, koju želim da znate i upamtite zauvek je sledeća: Igrao sam i pobeđivao sam za NAS!

Igrati i pobeđivati, a da se ne podele emocije sa drugima, beznačajno je. Ali, ja i vi, Mi, pobeđivali smo svi zajedno. Nadali smo se, patili, radovali se, slavili... I, podizali smo u nebo trofeje, Kupove, Scudette, sjedinjenih srca. Bili smo uvek na istoj talasnoj dužini. I, to nam niko nikada ne može oduzeti.

Znate, dragi Milanisti, kada sam stigao u Milano, vi o tome niste bili obavešteni. Boravio sam tajno u jednom hotelu i nisam smeo da napuštam svoju sobu bez preke potrebe, da ne bih bio primećen i da ne bih omeo pregovore između Juventusa i Milana.

Prvih nedelja, meseci, "studirali" ste me, upoznavali smo se, gledali smo se. A, onda smo se zavoleli. One večeri kada smo igrali sa Torinom. Bili ste ljuti, nije nam išlo dobro, ćutali ste. Odbacio sam štake, počeo da se zagrevam i vaše ovacije, posvećene meni, odnele su nas u pobedu, poslale nas u kvalifikacije za Ligu Šampiona, a zatim i u naše Finale u Mančesteru.

Ova sećanja, zajedno sa svim osobama koje su me tešile u Antverpenu u teškim mesecima 2004-te i 2005-te, kao i jeza koju smo osećali zajedno 9. avgusta 2006-te, na moj rođendan, protiv Crvene Zvezde, ostaće zauvek u mom srcu.

Atina. Nju nam je fudbal poklonio samo iz jednog razloga: ja i vi, Mi, toliko žarko smo je želeli, da nije mogla da nam odoli i ne preda nam se. Naravno, ispalo je mnogo bolje nego u najlepšem snu. Dva gola protiv Liverpool-a, dve godine posle Istanbula, Sedma "Champions"... Sudbina nam je poklonila ono čemu nismo usuđivali ni da se nadamo.

Želim danas svim srcem da zahvalim Predsedniku Berlusconiju i Adrianu Gallianiju. Njihov entuzijazam prema meni učinio me je jačim, gurao me je napred, dalje od svih granica. Ali, ne zaboravljam ni sve one koji su mi, od mlađih kategorija, pa do svih klubova za koje sam igrao, pomogli da postanem čovek i fudbaler kakav sam danas.

Hvala mom Milanu, hvala fudbalu. Dozvolite mi da Milan nazivam svojim, kao i osobe iz via Turati, iz Milanella, magacionere, fizioterapeute,doktore, kuhinju, San Siro, svlačionicu, sve osobe koje su me gledale nedeljom i drhtale, nadajući se mom golu. Ćao, dragi Ancelotti, sa tobom sam osvojio sve živo, ćao svima vama predivnim navijačima iz čitavog sveta, koji me pratite sa mnogo ljubavi i strasti, ćao svim mojim saigračima, sadašnjim i bivšim...

I, na kraju, ako mi dozvolite, rekao bih hvala, hvala, hvala, mojoj porodici: mami Marini, tati Giancarlu, Simone-u i Tommaso-u. Ništa ne bih postigao bez vas. Vi ste moja snaga.

Dragi moj Milane, ostavljam te samog, jer život je takav. Moramo da se rastanemo, došao je čas. To i sam znaš.

Pozdrav i hvala svima!

Pippo Inzaghi

Svim ovim majtorima, a pogotovo Pipu :blue: :blue: :blue: i veliko hvala za sve sto su ucinili za AC Milan!
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Houdini » 14 May 2012, 16:49

Kada se vec svi oprastate, mogu i ja :biggrin:
Spoiler: pokaži
Image

Ivan Ramiro hvala na svemu.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 14 May 2012, 21:50

:biggrin: useri se u juve
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 14 May 2012, 23:22

ovako se ispraca(ju) legenda(e)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 14 May 2012, 23:52

Koliko je veliki ovaj Milan...Strasno...
VMJunior

Postby mali_buda » 15 May 2012, 00:30

VMJunior wrote:Koliko je veliki ovaj Milan...Strasno...

Secam se kad su "pljunuli" ogromne novce za Redonda, a on ubrzo doziveo tesku povredu.... Zatrazio od kluba da mu ne isplacuju plate za vreme "bolovanja", ali ovi ni da cuju :okk:

Velicina kluba se ogleda i u tome kako se ophodis i prema svojim sadasnjim i bivsim clanovima...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 15 May 2012, 00:48

Petko019 wrote:kao i jeza koju smo osećali zajedno 9. avgusta 2006-te, na moj rođendan, protiv Crvene Zvezde, ostaće zauvek u mom srcu.

Zna znanje Pipo. :biggrin:

U istom kolu odose u penziju golovima Pipo i Pinturikio. Hvala za sve, ragazzi.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Unexpected » 15 May 2012, 14:52

Del Pjero protiv povlačenja crno-bele "10"
15. maj 2012. 15:39 > 15:42

Još jedan dokaz da je Alesandro Del Pjero veliki igrač, sportista i čovek.

Image

Klub je iznad svih nas!

Ovo ćete često čuti i od predsednika, sekretara, trenera, igrača, pa i navijača. Ali, retko kada postoje čisti i nepobitni dokazi takve ljubavi i poštovanja.

Alesandro Del Pjero u više navrata pokazivao je šta mu Juventus znači. Ostao je, između ostalog, u klubu kada je zbog lažiranja utakmica "Stara dama" bila poslata u Seriju B.

Nakon što se, posle 20 godina u klubu, u nedelju oprostio od Juvea, Del Pjero je još jednom pokazao da je živa legenda. I primer mnogima. Čelnici torinskog giganta, novog šampiona Italije, hteli su da povuku iz upotrebe njegov dres s brojem "10" u čast svemu što je Del Pjero od 1992. godine i dolaska iz Padove uradio za Juve.

Veliki šampion je to kategorički odbio, rekavši da su "desetku" i pre njega nosili veliki igrači, poput Mišela Platinija i Roberta Bađa, a da je još važnije što će taj broj u budućnosti pripasti nekom novom Del Pjeru.

S njim se složio još jedan veteran, Andrea Pirlo.

"Slažem se sa Aleksom. U pravu je kada ne dozvoljava da se povuče njegov broj 10. Mladi, budući šampioni trebalo bi da dobiju priliku da sanjaju o tom kultnom broju", rekao je Pirlo, koji je demantovao da će ga on uzeti naredne sezone.

"To nije tačno, zadržaću 21".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
The End.
Unexpected

Postby ИлићКапитен22 » 15 May 2012, 15:18

uzima ga Bufon kao sto je obecao :D
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby VMJunior » 15 May 2012, 22:38

Polako nestaje legendarni "Dom penzionera"...

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sve,sve,ali dusa me boli sto Pipo zavrsava...
Mnogo mi je krivo kad dodje dan da igraci kojima sam se divio u detinjstvu dodju do trenutka da zavrsavaju karijere.
To je znak da starim :biggrin:
VMJunior

Postby mali_buda » 15 May 2012, 22:52

Da li je ono i Zlatan zaplakao ili je samo pokusavao da zaplace ;)

Ne bih se smeo kladiti da necemo i sledece godine u crveno-crnom dresu gledati neke nove "penzionere"... Prelazni rok sledi, moguca su svakakva iznenadjenja, pogotovo iz Milana...

U pravu si Juniore... Najteze mi pada kada za igraca kazu veteran, a ja ga se secam kad se probijao u prvi tim :nisamja:

Veliki igraci napustaju velike klubove Kalca... Da li ce liga moci da se oporavi od toga naredne sezone...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal