Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Hrvatska nogometna liga

Re: 1HNL - Hrvatska nogometna liga

Postby rabesandratana » 23 Nov 2014, 15:50

Problem je bio u nekih pedesetak ljudi koji nemaju sudsku zabranu prisutvovanja utakmicama a nalaze se na nekoj Mamicevoj crnoj listi, ostali su odbili da udju na stadion u znak solidarnosti sa njima.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Playmaker » 16 May 2015, 17:59

Dinamo ponizio Hajduk rezultatom 4-0 uz tri pogotka Henrikeza koji je stigao bivseg igraca Rijeke Kramarica na listi strelaca - obojica sada imaju 21 pogodak.
Playmaker

Postby Pit Bull » 20 May 2015, 21:42

U finalu Kupa Hrvatske ce penali odlucivati pobednika... Na HRT2 prenos - Dinamo-Split...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby DIFovac » 21 May 2015, 12:53

Velika steta sto Split nije uzeo, igrali su i sa igrace manje, ali poslije onako promasenih penala ne mozes ni osvojiti Kup.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Pit Bull » 31 May 2015, 23:11

Auuu gledam RTL ligu i nzm kako sam ovo propustio, opasno se zakacila braca Mamic :D

Zdravko poslao SMS klupi da udje Vukojevic i oprosti se od Dinama a Zoran krenuo ubaciti treceg golmana da odigra koji minut, krenuo Zdravko galamati iz loze a Zoran se pokupio i otisao u svlacionicu :lol2: :lol2:
Prije same utakmice klub se zahvalio Ognjenu Vukojeviću koji s krajem sezone napušta Maksimir, drugi put u karijeri. Pred sam kraj susreta Ogi je još bio na klupi, a publika je počela skandirati njegovo ime. Zoran Mamić imao je drugačije planove za posljednju izmjenu. Nakon kratke i burne rasprave Mamić mlađi kreće prema svlačionici, vraća se kako bi rekao nešto pomoćnicima, a Zdravko Mamić iz lože je počeo vikati da Vukojević mora ući u igru u oproštajnoj utakmici. Tako je i bilo, a Zoran se pokupio s terena.

Raskol braće: Zdravko vikao iz lože, Zoran pobjegao u svlačionicu
NAKON posljednje utakmice sezone i pobjede 4:0 nad Rijekom, Dinamo je na Maksimiru proslavio deseti naslov prvaka. Trener "modrih" Zoran Mamić napustio je travnjak još tijekom utakmice i otišao u svlačionicu nakon burne rasprave oko ulaska Ognjena Vukojevića s klupe u oproštajnoj utakmici od Dinama, a nije se vratio niti na dodjelu odličja.

Zdravko Mamić: Zoran ostaje trener

Nakon slavlja trener se nije pojavio niti na press konferenciji, ali gazda Zdravko je došao smiriti strasti i javno podijeliti sreću.

"Pitao sam Zorana jel možemo prijeći preko ovoga, rekao je da možemo. Ne znam što se dogodilo, vidio sam Eduarda i Zorana, htjeli su da treći vratar Mikulić dobije koju minutu, a publika se željela oprostiti s Ogijem, došlo je do nesporazuma", rekao je Mamić i dodao:

"Imam razumijevanja za Zorana. On je cijelog sebe ugradio u projekt Dinamo, ovo mu je 19. trofej u deset godina. Ponosan sam na njega kao na dinamovca i brata. Ostaje trener Dinama, on mora nastaviti posao".

"Nemojte tome pridavati značaj, pišite o pozitivnim stvarima, promovirajmo naše igrače. Zoran će i dalje biti trener. Idemo dalje još jači", zaključio je Zdravko Mamić.

Zoran Mamić je nevoljko preuzeo trenersku klubu kao privremeno rješenje nakon smjene Krune Jurčića da bi se zadržao tek par tjedana, a onda ponovo uskočio na tu poziciju nakon Branka Ivankovića u jesen 2013. Od tada je s Dinamom osvojio dva naslova prvaka i Kup te odradio još jednu neuspješnu jesen u skupini Europa lige.

Lakrdija za kraj sezone HNL-a: Braco, zapamti, ja sam tu br. 1

Mi smo se već stotinu puta ‘pofajtali’, ali naša je suradnja normalna i korektna, rekao je Zoran Mamić.

Prvi sukob počeo je zbog dolaska Ognjena Vukojevića. Zoran je bio protiv, Zdravko za. Na kraju je pobijedio Zdravko.
Potom je momčad krenula u Split na utakmicu, Zdravko za ručkom igračima poručio nekoliko stvari te poželio isto učiniti i u svlačionici. No Zoran mu je zabranio. I uzvratio za poraz u slučaju Vukojević.

Trećoj svađi uzrok je bio Schildenfeld, a posljednja, u petak protiv Rijeke, zasjenila je sve prethodne. Mlađi Mamić nije htio na oproštaju u igru ubaciti Vukojevića, na što je Zdravko “poludio”, a Zoran otišao s klupe. Potez koji nikad nije viđen u HNL-u. Zapravo, teško se sjetiti ijednog sličnog u svijetu. Diego Simeone, primjerice, ne bi napustio svoju momčad ni pod prijetnjom strojnice.
Zoran prestigao Ćiru

Odnos braće Mamić postao je kompleksniji otkad je Zoran trener. Zdravko, koji voli biti blizu momčadi i sugerirati trenerima svoje ideje, u Zoranovoj eri daje si u tome puno više slobode nego ranije. Uzdajući se da će kod brata lakše proći. A Zoran, zbog pritiska jer mu je brat nadređeni, voli Zdravku “uvaljati košaricu”. Naravno, zna da neće ispaštati.

Neće ga Zdravko otjerati kao Vahu niti će Zoran odstupiti zbog bratova pritiska. I u takvom, kompleksnom odnosu, u kojem Zoran postaje prva zvijezda kluba, a Zdravko “srebrna medalja”, korak po korak, Zoran je na klupi Dinama skupio 91 utakmicu! Po tome je u Prvoj HNL već nadmašio Kužu (54), Lončarevića (62), Ivankovića (71) i Ćiru Blaževića (87), a sada lovi Vlaka (99), Cicu (101) i rekordera Krunoslava Jurčića (124).

I upravo zbog toga Zdravko nije smio “napasti” brata i narušiti mu autoritet kod igrača, stručnog stožera, pa i 15.000 navijača, koji su se okrenuli protiv Zorana. Od proslave desetog naslova prvaka, rekordnog broja gledatelja ove sezone, deset tisuća balona, Zoran i Zdravko napravili su lakrdiju.
Bizarna sezona u HNL-u

S profesionalne strane, Zoran je u pravu. Kao trener on odlučuje koga će i kad staviti u igru. Igrači su plaćeni za to. S ljudske, morao je Vukojeviću na oproštaju priuštiti barem desetak minuta. No bio je to šlag na sezonu punu bizarnosti... Prvi put nije odigran derbi Dinamo - Hajduk, najveći transfer nisu napravili ni “modri” ni “bijeli” već Rijeka prodajom Kramarića, prvi put klub ispada jer nema licenciju, a eto, prvi put trener napušta klupu usred utakmice...
Pit Bull

Postby Pit Bull » 12 Jul 2015, 18:17

Pun Maksimir prvi put nakon dugo vremena kada Dinamo igra :D
Pit Bull

Postby Pit Bull » 12 Jul 2015, 18:21

Vodi Hajduk, Mijo Caktas :D
Pit Bull

Postby Holden » 12 Jul 2015, 18:41

4 Hrvata u postavi Dinama a samo 2 stranca u postavi Hajduka.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby lockdown » 12 Jul 2015, 19:31

Za Hajduk igra onaj nesudjeni Artem Milevskiy? Navodno nespreman :laugh:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Tomasz Rzasa » 12 Jul 2015, 19:36

Dinamo ima ova dva klinca Pjacu i Corica, prodace ih za po 10+ miliona u najavi.. mada i Hajduk ima ovog klinca Balica nije los.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby lockdown » 12 Jul 2015, 19:38

Ovaj crnac zadnji vezni Hajdukov je dobar
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Tomasz Rzasa » 12 Jul 2015, 19:41

Taj je dosao iz portugalske druge lige, tamo takvih ima kolko hoces, samo mi ne mozemo da izbunarimo nekog..
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Pit Bull » 02 Aug 2015, 19:25

Hajduk drzi dno lige :D
Pit Bull

Re: Hrvatska nogometna liga

Postby Pit Bull » 19 Sep 2015, 17:52

Auuu, Hajduk demolirao Dinama u derbiju danas ali sviran penal Dinamu u 92'... Ni p od penala...

Promasio Enrikez citav gol, ostalo 0:0...
Pit Bull

Re: Hrvatska nogometna liga

Postby Skafi » 21 Sep 2015, 00:48

10. kolo HNL-a:

NK Osijek - NK Zagreb 0:0 (0:0)
Hajduk Split - Dinamo Zagreb 0:0 (0:0)
HNK Rijeka - NK Inter Zaprešić 0:0 (0:0)
Slaven Belupo - NK Istra 1961 0:0 (0:0)
Lokomotiva Zagreb - RNK Split 1:0 (0:0) /Branko Vrgoč 63. (own goal).

5 mečeva, 1 postignut gol (i to je još autogol). Ovo je za Ginisa. :laugh:
Skafi

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal