Jebeni Bazel koji se prošle godine mali milion puta izvukao, prvo u kvalama a onda čak do polufinala gde je malo falilo i da igra finale sa WHU sada je na pragu senzacionalnog ispadanja od Tobola, mislim da je taj kazahstanski tim pre par godina izbacio i Hajduka. Dva crvena za domaće i 1-3 na kraju, revanš u dalekom Kostonaju biće baš meč za sladokusce i ako se ovaj put izvuče Bazel ja ne znam stvarno...a pobednik tog dvomeča ide na Deri Siti-Kups, joj, kako bi to Partizanu odgovaralo da mu zapadne u PO, naravno ako Bazel prođe kao nosilac onda ne bi mogli na taj par.
Drita bez golova u Plzenju

šta Šipci rade...dva sofijska armijska kluba se raspadoše kod kuće protiv dva rumunska a pogotovo ovaj Ilićev, 0-2 protiv Sepsija. Maltežani nastavljaju sa iznenađenjima, prvo ''moji'' Hamrunovci a večeras i Gzira, nije to toliko uopšte loše što se njih tiče, napredak je evidentan, ljudi se sprdaju sa njima ali lično sam se uverio da je to daleko od nekog pukog amaterizma, uzorak jeste odgledanih nekih 8 utakmica uživo

ali dovoljno za pogledati i skapirati. Kiprani bukvalno bez greške, sve same pobede.
Je l' Juve još nije zvanično izbačen iako je bilo kao nekog dogovora sa UEFA ? Valjalo bi da jeste jer onda Vila upada među nosioce mada će upasti i ako Bazel sada vrisne ali bi tada još neko od bauka upao među nosioce a ispod crte su Osasuna pa Fiorentina ako upadne umesto Juvea itd. Za Želja napisah da bi valjalo da ispadnu od Nefčija jer onda de fakto i de jure ne bi mogli na Bešiktaš u plej ofu.