Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Burke » 26 Mar 2012, 23:30

mali_buda wrote:
Spoiler: pokaži
Cuo sam da je onaj Burke bio najopasniji... Kazu da se taj 4 godine nasmejao nije... Svasta se pricalo, a onda bum, od prosle srede ne skida osmeh sa lica i tolerise svakojake trolove na forumu... Ko zna sta mu je :nisamja:

Толерише је кључна реч. :laugh:

Да не буде тотални оф, није ми јасно колико је овај Морати луд кад је Ранијерија са оваквим резултатима оволико трпео. Да сам ја на његовом месту( :biggrin: ) тренра бих мењао најкасније после Марсеља. Уметност је правити онакве резултате са онаквом екипом.
Burke

Postby Houdini » 26 Mar 2012, 23:32

Spoiler: pokaži
mozda su se vratili oni pehari sa ciscenja :bleh:

Upravo tako negde i ja razmisljam. AVB ima potencijal, ali je jos daleko od toga da je vrhunski trener i mislim da je to najveci problem bio u Celsiju. Oni su od njega ocekivali rezultat vec prve godine, ipak nije bilo tako.

Ja bih ga pustio da radi bar 4-5 godina, bez obzira na rezultate (po cenu jos jedne lose sezone). Ovom timu treba sveza krv, malo ko od ovih igraca ima jos nekog motiva nakon sto je osvojio sto je osvojio. Prepustiti AVB taj zadatak, dati mu odresene ruke i istrpeti ga i dozvoliti mu da "raste" zajedno sa timom i uci kao trener.

Mada znajuci Moratija ocekujem nekog matorca, jedina dva njegova dobra trenerska poteza su Manco i Mourinho, a tada zaista je sve bilo ocigledno pa cak ni on nije mogao da kiksa :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 26 Mar 2012, 23:33

U zadnje vreme prilicno tolerantan mod :nisamja:

Mislim da je Morati ocekivao da ce Ranijeri pokazati da je gospodin covek i da ce svestan svojih neuspeha podneti ostavku... Ali, ocito da je dedi dupe zinulo za parama, tako da je Morati morao da presece... Mislim da je trebalo da menja mnogo pre Marseja, vec posle drugog-treceg poraza nakon one velike serije pobeda, jer se videlo da su tada upali u zivo blato...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Houdini » 26 Mar 2012, 23:36

Ma meni nije jasno od pocetka bilo kako moze neko da zaposli trenera koji je pre par godina izjavio kako Interu treba da se oduzme titula i kako je nezasluzeno uzeo (jedna od dve titule posle calciopolija koja je pripala Interu).

Mislim zamislite scenu gde Adza menja Adija na mestu sportskog direktora FKP :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Houdini » 27 Mar 2012, 19:41

Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zlaja » 28 Mar 2012, 12:04

Morati: Za katastrofu Intera je kriv Gasperini!

Predsednik Intera Masimo Morati našao je krivca za krah "neroazura" u ovoj sezoni. Prvi čovek kluba veruje da za očajne rezultate najviše odgovornosti snosi bivši trener Đanpjero Gasperini, uprkos činjenici da je predvodio ekipu na samo pet mečeva.

- Nikako nisam zadovoljan Gasperinijem. On je sve pokvario i konstantno se žalio, tako da je on glavni krivac za katastrofalnu sezonu - ocenjuje Morati rad nekadašnjeg trenera Juventusovog mladog pogona.

Na udaru predsednika našao se i iskusni Dijego Forlan.

- On nije previše igrao, ali kada god je bio na terenu, odigrao je loše i nije ispunio naša očekivanja.

Morati je pohvalio privremenog trenera Andreu Stramaćonija, rekao da postoji mogućnost da dobije i stalno zaposlenje, ali je zatim počeo da licitira sa imenima novog čoveka na klupi Intera.

- Uvek sam imao lepo mišljenje o Marselu Bjelsi. On je uvek dobro spreman i gaji zabavan stil igre. Međutim, ja imam lepo mišljenje o dosta trenera. Pored njega, tu su Vinćenco Montela iz Katanije i Zdenjek Zeman iz Peskare - najavljuje Morati moguće Stramaćonijeve naslednike.

Od odlaska Žozea Murinja, Inter je predvodilo pet trenera. Pored navedenih "kandidata", veruje se da najveće šanse za preuzimanje višestrukog šampiona Italije ima mladi Andre Viljaš-Boaš.

SPORTAL

Imas li ti nekog mladjeg da mu predas klub, dosta je bilo...
Zlaja

Postby nolinjo » 28 Mar 2012, 12:09

kako ce da uzme viljasa za dzabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a joj koji je majstor...sta majstor doktor ,sta doktor car

on je teo boljasa dok je bio u porto al nie bio lud da da plati odstetu za trenera fazon 13 miliona evra ili tako nesto mnogo

i onda namerno nie doveo nekog zaebatog trenera jer je znao da je sezona sjebana ...a u medjuvremenu boljas dobio otkaz tako da je sad free ,da mu neku platicu samo ne mora placa ostetu za trenera doktora :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 30 Mar 2012, 18:58

19-godisnji golman Brescie Nicola Leali od leta u Juventusu...
Napredpartizan

Postby Felipao » 31 Mar 2012, 20:01

Zasto cutiteeeee ? Gde je nestao Irr :D
Felipao

Postby Felipao » 31 Mar 2012, 21:21

Ko ce kome ako ne svoj svome.2 komada Flokari :D
Felipao

Postby Grande Alessandro » 31 Mar 2012, 22:10

Milan-Katanija 1:1...

Eto Juveu šanse da sutra smanji na samo dva boda zaostatka!
Neće biti lako protiv Napolija, ali nekako ne brinem previše za te utakmice protiv jakih protivnika jer Konte dosta dobro našpanuje igrače i igraju dosta napaljeno...opsanije su one "male utakmice"...
Grande Alessandro

Postby AirBall » 01 Apr 2012, 15:15

Da li je moguce da ova raspala Fiorentina ne moze ni nereseno kod kuce da odigra sa Chievom...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 01 Apr 2012, 15:40

AirBall wrote:Da li je moguce da ova raspala Fiorentina ne moze ni nereseno kod kuce da odigra sa Chievom...

Velika je greska sto su otpustili Mihajlovica,raspali su se sa Rosijem,mnogo su bolje igrali sa Mihom...

sad gube 1-2 :facepalm:

Inter-Genoa 5-4 na kraju,4 penala na mecu :laugh:
Napredpartizan

Postby VMJunior » 01 Apr 2012, 16:11

Gledam sad tabelu Serie A.
Inter i Roma zajedno imaju 23 poraza.

Fiorentina je na 17.mestu.Bruka sa onakvom ekipom.
VMJunior

Postby irriducibili » 01 Apr 2012, 21:35

Kao sto se dalo pretpostaviti, placamo danak malom fondu igraca. Igru nemamo, a sve vise kuburimo i sa rezultatima. Ipak, zahvaljujuci konkurentima koji se takodje raspadaju i dalje sigurno drzimo zeljeno trece mesto. Steta, imali smo vec par prilika da se odlepimo...

Posto je Juve razneo Napoli, trka se svela na dostupnost u jednoj utakmici, samo su dva boda iza Milana. Bice uzbudljivo...
irriducibili

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal