Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga Republike Srpske

Re: Прва лига Републике Српске и ниже

Postby ОГИ » 04 Jun 2014, 21:25

Cestitam.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby DIFovac » 05 Jun 2014, 21:31

Cestitke Tekstilcu na ulasku u 1. ligu, sasvim zasluzeno!
Meni je licno zao Sloge iz Srpca sto su ispali, jedan od najkonstantnijih klubova u ligi, a o terenu da i ne pricam najbolji teren na ovim prostorima.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby grobar_Zvornik » 05 Jun 2014, 22:21

Честитке и с моје стране, у Зворнику се вечерас слави, заједно фудбалери и рукометаши са фудбалерима Радничког из Каракаја.
Надам се да ће бити и привредних субјеката који ће осигурати буџет, који ће значити опстанак.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby grobar_Zvornik » 12 Jun 2014, 10:52

Baraž za popunu Prve lige RS: Gosti u Karakaju stekli prednost

KARAKAJ – U prvoj utakmici baraža za popunu Prve lige Republike Srpske, ekipa Krupe na Vrbasu, savladala je Radnički iz Karakaja minimalnim rezultatom i tako stekla veliku prednost pred revanš u srijedu na svom terenu.

Jedini gol postigao je Mazalica iz jedanaesterca u 54 .minutu, nakon što je u kaznenom prostoru domaćih oboren Cvijanović.

Gosti su bili dosta bolji rival i zasluženo slavili. Domaći su imali jednu polupriliku u 4. minutu, kada se pred golom Vasića spetljao Maksimović.

Gosti su mogli do gola u 6. minutu kada se pred golom Savića nije snašao Mazalica. U 46. minutu odbrana domaćih je bila smušena a Strika, šutirao kraj same lijeve stative gola Savića. Mogao je i Tomaš postići gol u 72. minutu ali je sjajno intervenisao Savić. Konačno je Cvijanović u 85. minutu pogodio prečku i tako je ostalo 0:1.

Pobjednik ovog dvomeča igraće sa ekipom Sloge iz Doboja, koja je bila 11. u Prvoj ligi Republike Srpske.

RADNIČKI – KRUPA 0:1 /0:0/
Strijelac: Mazalica iz jedanaesterca u 54.

Igralište: Radničkog u Karakaju.

Gledalaca: 500

Sudija: Vladimir Bjelica / I.Sarajevo/ 7,5.

Žuti kartoni: Ćosić, Jeremić /Radnički/, Mazalica, Bučinski /Krupa/

RADNIČKI: Savić 6, Kostić 6,5, Ćosić 6, B.Lazić 6,5, M.Lazić 6 /od 70 Erkić -/, Xilić 6,J.Tanacković 6,5, Jeremić 6,5, Jovanović 6,5 /od 79-Jovičić -/, Maksimović 6 /od 31. M.Tanacković 6/, Jurošević 6,5

KRUPA: Vasić -, Vuković 6,5, Ducanović 6,5,Damjanović
6,5, Paštar 7, Studen 7, Đukarić 6,5 Strika 6,5 /od 54. Tomaš 7/, Mazalica 7 ,Koqić 6 /od 35 Bučinski 7/, Cvijanović 7,5.

Igrač utakmice: Obren Cvijanović /Krupa/

http://www.zvornikdanas.com/2014/06/bar ... -prednost/

Крупа заслужено.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby grobar_Zvornik » 17 Jun 2014, 10:04

Бањалука - Фудбалери Крупе са увјерљивих 4:0 савладали су Раднички из Каракаја у реванш утакмици прве рунде баража за попуну Прве лиге Републике Српске и са укупних 5:0 пласирали се у наредну рудну гдје ће се у одлучујућим мечевима састати са Слогом из Добоја.

Екипа из Крупе на Врбасу дочекала је Раднички на Градском стадиону у Бањалуци зато што њихов стадион није у функцији због поплава. Домаћи су били много бољи противник у реваншу и славили још убједљивије него у првом мечу. Посао гостима отежао је и дефанзивац Бојан Лазић, који је добио директан црвени картон зато што је лактом ударио нападача домаћих Стефана Томаша. Том приликом Томашу је пукла аркада па је превезен у амбуланту.

Већ у недјељу Крупа ће дочекати Слогу, такође у Бањалуци. Добојлије су биле 11. у Првој лиги. Реванш меч игра се у сриједу у Петрову пошто због поплава Добојлије не могу играти у свом граду. Побједник овог меча идуће године играће међу најбољим екипама Српске.

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 18 Jun 2014, 22:00

Tuzan trenutak za Doboj. Nakon katastrofe koja je zadesila grad u vidu poplave dosla je nova nesreca, na sportskom planu. Fudbaleri Sloge u revans utakmici baraza porazeni su od Krupe 1:2 i tako nakon dugo vremena bivstvovanja u prvoligaskom drustvu ispali u nizi rang. Umjesto napretka ka Premijer ligi BiH od jeseni gledace drugoligaski fudbal.

Jad i cemer za fudbal Doboja. Mnogi bi trebalo da stave prst na celo i da se zamisle. Zasto je doslo do ovoga? Doboj zasluzuje premijerligasa a ne da igra na livadama. Nazalost Druga liga je sada realnost.
ОГИ

Postby DIFovac » 19 Jun 2014, 09:36

Svaka cast Krupi na plasmanu u 1. ligi zasluzili su je!
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby grobar_Zvornik » 19 Jun 2014, 09:38

Свака част Крупи, али ми је право жао Слоге, Лига РС је остала без Добоја, Модриче, Угљевика и Шамца...

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 19 Jun 2014, 13:27

Leotar mjesecima (ne)funkcionise bez uprave, pa je pitanje kako ce Trebinjci uspjeti da saniraju dugove, kako bi mogli da se takmice u prvoligaskom drustvu.

Ukoliko ne uspije da rijesi nagomilane probleme, dugogodisnji premijerligas, a nekada i standardni clan Druge lige Jugoslavije, mogao bi biti prebacen u najnizi rang takmicenja - Regionalnu ligu Republike Srpske, grupa "Jug".
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 19 Jun 2014, 17:32

Ђерић из Леотара је дошао на пробу у Дрину,а још пар момака наводно ће доћи у Зворник. Видјећемо на крају да ли ће и неко остати. Ђерић је и раније играо за Дрину.

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 19 Jun 2014, 17:48

Kako sam cuo on uz par igraca Drine individualno trenira u Trebinju i sprema se za pocetak sezone. Vjerovatno ce kod vas. A opcije su mu mislim i Radnik, Obarska ukoliko se s vama ne dogovori.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 19 Jun 2014, 18:13

И он је сам истакао да има више опција. Између осталог и понуду Напредка из ДШ-а.
Видјеће тренер Мићић у каквом је стању. Ајд да поменем да следеће седмице почиње реконструкција стадиона, постављање нове траве, изградња свечане и ложе за новинаре, уређење свлачионица и изградња прес центра у склопу стадиона.

grobar_Zvornik

Postby ОГИ » 19 Jun 2014, 20:05

Gdje ce biti svecane loze i mjesto za novinare? Nekako je stadion ugradjen da nema bas prostora za prosirenje.
ОГИ

Postby grobar_Zvornik » 19 Jun 2014, 21:03

Претпостављам да ће градити иза гола, то јест оног гола који води према свлачионицама и оном кафићу који тренутно стоји. Ако буду плански одрадили биће љепше него што је тренутно. Свакако евентуална трећа трибина ће бити иза гола на супротној страни.

grobar_Zvornik

Postby Dare » 20 Jun 2014, 02:06

Svih ovih godina željno iščekujem prelazni rok da vidim čime će nas uprava FKP u(ne)srećiti , ranije sam se i više interesovao za PR u Liverpulu , a evo sad nestrpljivo očekujem pojačanja u Tekstilcu. :D

Valjda ćemo moći sklepati neki tim da ostanemo bar jednu sezonu u društvu najboljih u RS, a ne da budemo malo teži trening za većinu klubova.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal