Dijaz je odličan! Bukvalno se ne oseća izostanak Čalkanoglua...
A koliko se sećam, neki su pisali da je on slab i da Milan ne može da se osloni na njega...a on najbolji igrač, uz Menjana, ove sezone!
Kada se vrate Ibra i Žiru, prodisaće Milan samo tako. Ma dovoljno je jedan da se priključi...
Što se Juvea tiče...
Igrači su u većem kurcu nego što sam mislio. Njihovo samopuzdanje je minus beskonačno...a kiksara Šćesni im samo još dodatno jebe kevu!
Dobra stvar je da Dibala igra odlično na početku sezone! Samo neka nastavi...
I da...mislim da je od sada pa nadalje, Rabio zakucan u startnih 11! Ono spuštanje lopte za Keanov prvi gol, je tako Mandžukićski

Našao mu je Alegri ulogu i držaće ga uvek u starnih 11...mada iskreno i nema neki izbor.
Inače, nadam se da će i Artur dobiti šansu uskoro...treba neko ko zna sa loptom u nogama...za razliku od Betankura (inače krivca kod prvog gola Specije) ili Mekinija, koji je totalno taktički neobučen, Artur može da bude rešenje uz Rabioa i Lokatelija.
Izgleda da je i Alegri našao postavku...bar za sada...igraće se 4-4-2, koja će se transformisati u 3-5-2 kada se napada.
Biće teže nego što sam mislio...ali posložiće sve to Alegri...pa ako se uzme skudeto, super...ako ne biće trofeja u budućnosti, ne brinem uopšte!