Ziks96 wrote:Ako bi recimo relativno uskoro raspisao izbore i ako bismo konacno skinuli morone i bolesnike sa vlasti, da li bi postojala sansa da se stopira expo i da se ne odrzi?
Не би.
У питању је међународни пројекат, тј крађа.
Сви су ту у дилу.
Одласком ове секте ништа се неће променти у виду спољне политике, као што није ни протеклих 30 година.
Али унутрашња ваљда хоће.
Надам се да хоће.
Да ми ова говна издајничка отерамо, па ћемо да видимо како ћемо да јебемо следеће издајнике.
Експо, јадар, Космет, РС .... то никад неће нестати са дневног реда докле год трчимо у сатанску еу.
Не треба се залуђивати да је то могуће у оваквој гео политичкој ситуацији у којој се налазимо.
Превише смо економски задужени да би уопште могли да дишемо, а камоли да се ишта питамо.
Можда смо некад и имали шансу, жути и ови издајници су уништили сваку наду својим ненормалним задуживањима и продајом свега што је могло да нам донесе икакав приход.
Има економиста овде, ево ја не знам ко плаћа пензије и плате.
Дал милион људи у земљи ради.
Које фирме уопште ишта привређују да држава може да дише.
Да се не узимају кредити од свих од којих могу да искамче, ми ни плате не би смо добијали.
Тако можемо и ми са форума да водимо земљу.
Па кад одемо нек виде следећи шта ће.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.