S73F4N wrote:Pravice Hudini Simeonea od blata
E sad da zavrse van 4 sa ubedljivo najjacim timom...
ako Kivu bude bio los, ne znaci da je Inzahi bio dobar

da podsetimo jos jedno, 4 godine, nasledjen tim koji je bio sampion, i za to vreme 1 skudeto i 2 kupa, koji nikog ne zanimaju u Italiji.. i kao kruna svega, na kraju cetvorogodisnjeg (a zapravo sestogodisnjeg) projekta, zero tituli..
ovo je slicna situacija kao 2010. godine, kada je vidljiv kraj jednog ciklusa (doduse tada je Najveci uzeo tripletu

).. tada se pogresilo sto je doveden Benitez, kao iskusan trener, ostavljeni igraci i mislio se da se moze jos koju godinu mozda jahati na talasu, ali je usledio krah narednih godina..
ocigledno je ove sezone izabran neki "ribilding", pa je sa tim u skladu i trener biran, jer imalo se sta izabrati od ovih iskusnih trenera, verujem da bi Najveci jedva docekao.. zbog Svetskog prvenstva nije bilo mnogo vremena, pa je nakon sto je Fabregas otpao, Kivu bio drugi izbor..
e sad Kivu.. kao igrac jedan od omiljenih, karakter, snaga, pozrtvovanost.. kao trener stvarno ne znam, ali cinjenica da je Mota ponudjen, a izabran Kivu govori dosta o tome.. bio je u mladjim kategorijama, imao dobre rezultate, u Parmi napravio dobar rezultat.. tako da ga znaju u Interu, a i on zna Inter.. kako ce biti videcemo, ono sto je cinjenica je da nasledjuje tim koji nije osvojio nijedan trofej u sezoni i koji ce ici u neku vrstu rebildinga.. vise bih voleo Fabregasa, ali Kivuovugovor je takav da moze da se raskine lako ako zatreba..
zapravo ovo oko trenera je moja najveca zamerka Maroti, zapravo jedina.. od kad je postavljen za trenera bio sam skeptican prema Inzaghiju, tek nakon prvog skudeta sam ostavio prostor da promenim misljenje.. previse je Marota dao kredita Inzaghiju, neki treneri su propusteni, neuspesi su se prikrivali time da treba vremena da se to sve ustimuje.. i onda mu ga je ovako Simone zavukao, gde imas prakticno 3 dana da nadjes trenera, a svi su ostali vec imali ocigledne dogovore, jedino je Inter cekao da vidi sta ce Inzaghi da odluci..
svetsko prvenstvo je blizu, prvi zadatak je da digne tim iz psiholoskog kratera kakvog mu je prethodnik ostavio..