Board index Fudbal Domaći fudbal

Niže fudbalske lige Srbije

Re: Niže lige Srbije

Postby Hajzenberg » 19 Sep 2020, 19:52

Znači u ovom trenutku mogu da se opkladim a pogotovo posle današnjih rezultata da Sloga, Dinamo, Dubočica i Radnički SM sigurno ispadaju a ko će biti preostale 4 ekipe to se ne može znati možda i do samog kraja. Sloga i Dinamo su danas kući izgubili iz keca u dvojku, sigurno vele da ispadaju pa daj neki dinar da se uzme, biće toga još.

Kolubara izgubila u Pančevu, Kabel i Kragujevac pobede na strani pa se čini da mafijaški Kabel i Radnički idu sigurno ka prva dva mesta, za to su i nominovani i projektovani izgleda.

Nego neka neko napiše nešto o Mladosti NS koja je leta 2019 g. ušla iz pete u četvrtu ligu, zbog koronom prekinutog prvenstva ovog proleća obezbedila promociju i u SL Vojvodina a i tu trenutno ''gazi'', na putu da pređu za tri godine tri ranga takmičenja, ali naravno ne bi ušli direktno u PLS već se razigravali sa verovatno Timokom i prvacima Beograda i Zapada. Je li to neki ''novi'' Kabel ? Kako stvari stoje sledeće godine u LL 3 novosadska tima o čemu smo već ovde pisali a možda i ta Mladost NS u PLS.
Hajzenberg

Postby Mainland » 19 Sep 2020, 20:48

Neće ispasti Recko :biggrin:
Nisu još registrovali pojačanja
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby vladokv » 19 Sep 2020, 22:11

ne verujem da je danas Sloga izgubila jer je namestila, bio sam na stadionu, vec sam misljenja da je ekipa jednostavno izuzetno skromna da ne upotrebim neki drugi termin.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Produzenisamlekom » 19 Sep 2020, 22:20

dzele wrote:
Hajzenberg wrote:neće moći tek tako neki od ovih novopečenih prvoligaša sad preko noći da postane i superligaš a ima rezultate koji ga vode u niži rang.

:lollol: :lollol: :lollol:

Malo puta je ušao klub koji nije zaslužio po tabeli... Pare sve zavrsavaju... Vrlo dobro znam kako su npr ulazili Trajal, Temnic u više rangove...
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby dzele » 19 Sep 2020, 22:21

Hajzenberg wrote:Znači u ovom trenutku mogu da se opkladim a pogotovo posle današnjih rezultata da Sloga, Dinamo, Dubočica i Radnički SM sigurno ispadaju a ko će biti preostale 4 ekipe to se ne može znati možda i do samog kraja. Sloga i Dinamo su danas kući izgubili iz keca u dvojku, sigurno vele da ispadaju pa daj neki dinar da se uzme, biće toga još.

Kolubara izgubila u Pančevu, Kabel i Kragujevac pobede na strani pa se čini da mafijaški Kabel i Radnički idu sigurno ka prva dva mesta, za to su i nominovani i projektovani izgleda.

Nego neka neko napiše nešto o Mladosti NS koja je leta 2019 g. ušla iz pete u četvrtu ligu, zbog koronom prekinutog prvenstva ovog proleća obezbedila promociju i u SL Vojvodina a i tu trenutno ''gazi'', na putu da pređu za tri godine tri ranga takmičenja, ali naravno ne bi ušli direktno u PLS već se razigravali sa verovatno Timokom i prvacima Beograda i Zapada. Je li to neki ''novi'' Kabel ? Kako stvari stoje sledeće godine u LL 3 novosadska tima o čemu smo već ovde pisali a možda i ta Mladost NS u PLS.

Ako nešto ne znaš ... onda nemoj ni pisati ... možeš se kladiti ... :lollol:
Iza Radničkog SM i Loznice stoje ozbiljni ljudi ... ozbiljne pare su u pitanju ... veliki planovi ... nemojte da se čudite ako Radnički SM bude neki novi TSC ... Oni, Loznica i Zaječar su novi projekti ... Krupne zverke lobiraju za njih ... kao svojevremeno Palma za Jagodinu ... Vića za njegove klubove ...

Ni Recko neće nigde ...
Dubočica i Sloga će verovatno dole ... rekao sam pre početka sezone ... oni su služili za vraćanje starih zasluga ... i mazanje očiju masama ...
dzele

Postby Hajzenberg » 19 Sep 2020, 22:47

Znam vrlo dobro ko stoji iza Loznice i Radničkog SM i znam kojom su ''gimnastikom'' ušli u ligu, nego se pitam kakvom će magijom da se izvuku posle ovakvog starta u ligi a ispada pola lige, znači moraju se pronaći timovi koji će biti kolateralna šteta. Verovatno će krenuti u neku veliku seriju pobeda u neko skorije vreme i hajde mi ti lepo reci ko će biti ta kolateralna šteta. Kojih 6 klubova pored Sloge i Dubočice idu rang niže ? Ako je sve namešteno kao što izgleda i jeste.

Ne znam samo što su ovoliku sprdnju napravili sa PLS, liga je komotno mogla da ima 18-20 klubova i naredne sezone a ne da je vraćaju na broj 16, ako su želeli mnogo fudbalskih centara da ubace u nju a Kraljevo i Leskovac će odmah da lete. Sloga je prošle sezone tavorila u trećem rangu, baš kao i Dubočica.

Neko pomenu ovde Temnić, gledao sam ih protiv Slobode, kako došli tako i otišli, od druge lige do zadnjeg mesta sad u četvrtoj ligi. Tu je sad svež primer Kopaonika koji iz šeste ulazi u četvrtu ligu, tj.zonu sa tendencijom da dođe i do SL Istok.

Kupuje se, prodaje se, otima se, svašta se radi, sve to znam, ali...
Hajzenberg

Postby Kiki Musampa » 19 Sep 2020, 23:27

U poslednjih 15 godina u Srpskoj Ligi Istok se vec na pocetku sezone zna ko ce uci u visi rang.

Po meni Radnik iz Surdulice sigurno ispada iz JSL a bice interesantno videti za Dinamo da li ce ispasti iz PLS.

Ono gde su se oni zajebali jeste baraz sa Indjijom.

Imali su sudije i nisu uspeli da prodju jer su u prvom mecu bili katastrofalni.
Kiki Musampa

Postby grobar_Zvornik » 20 Sep 2020, 08:16

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Mainland » 20 Sep 2020, 08:21

Ceka sefa pa da sredi situaciju
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Borkorakic » 22 Sep 2020, 03:28

Steta sto Kolubara opet nece uci ....
Radnicki i Kabel su sigurni ( samo mi nije jasno gde ce Kabel igrati svoje utakmice posto je prosto ne moguce da 3
tima igraju na istom stadionu)!
Borkorakic

Postby Produzenisamlekom » 22 Sep 2020, 11:02

Borkorakic wrote:Steta sto Kolubara opet nece uci ....
Radnicki i Kabel su sigurni ( samo mi nije jasno gde ce Kabel igrati svoje utakmice posto je prosto ne moguce da 3
tima igraju na istom stadionu)!

Pitanje je da li Kabel hoće da udje. Tj da li oni žele... Ima cela druga polusezona, mnogo ekipa ce da se bori za opstanak... Cena za 3 boda ce otići u nebo
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Rodni Troter » 22 Sep 2020, 12:29

U Mladost je ušla firma GAT, cilj im je po nekim pričama PLS ako se dobro sećam intervjua predsednika kluba
Rodni Troter

Postby grobar_Zvornik » 22 Sep 2020, 23:14

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby kulusevski » 23 Sep 2020, 07:33

ja sad glavu na panj da ispada manje od planiranog broja.
kad su klubovi mogli da izglasaju da se zvezdi dodeli titula iz 46. i da se skrati liga ove godine, sto klubovi ne bi mogli i da izglasaju da se liga ne skrati sa 20+16 na recimo 18+18???
3.1. @ Split
9.1. @ Borac
13.1. vs Trento
16.1. @ Buducnost
19.1. @ Metropolitans 92
23.1. vs FMP
27.1. @ Lokomotiv
30.1. @ COL
2.2. vs Lokomotiv
6.2. vs Igokea
kulusevski

Postby Monogamija » 23 Sep 2020, 08:36

dzele wrote:
Hajzenberg wrote:Kako prvenstvo odmiče dolazi do izražaja fakat da sve ekipe koje su na mufte ušle u PLS imaju veliku šansu da odmah i ispadnu i to sve ekipice u čijim gradovima treba da se rade novi stadioni. Dakle, kraljevačka Sloga, leskovačka Dubočica, sremskomitrovački Radnički pa i Loznica pojma nemaju, pošto ispada 8 timova svi oni su viđeni za povratak rang niže, možda se Loznica i izvuče preko neke tazbine. Dinamo Vranje će izgleda brzo stići od prvog do trećeg nivoa, tu je i veštački Trajal, možda i neko od Beograđana iako su dobro startovali, brzo će se nakupiti tih 8 škartova. Zemun je prvi pik za ispadanje od ''beogradskih'' timova.

Što se tiče borbe za SL tu prednjače Kabel, Radnički KG i Kolubara koja je posle startnog poraza u Loznici osvojila svih 12 bodova, ovih par beogradskih timova tipa Žarkovo, IMT, Dobanovci i Grafičar nisu loši za sada, u principu mala će razlika biti između nekog 4-5 mesta i 11.mesta koje je prvo koje vodi rang niže.

Ne budi tako siguran u ispadanja ... tek slede muljanja ... ja sam to odavno najavio ...
Ne bi niko obećavao nove stadione u određenim gradovima ... da nema garanciju igranja ding donga ... ili prve lige ...
Čuo sam nešto ... ne mogu da garantujem ... daleko je kraj sezone ... ali priča se da će ekipe koje su kupile ulazak ... možda na isti način ući i u super ligu ...
E da ... spremite se za Timok Zaječar ... to će biti novi projekat ...

UNDP je raspisao nabavku i dao donaciju za rekonstrukciju stadiona u sledećim gradovima: Subotica, Kraljevo, Loznica, Leskovac, Zaječar i Vranje. I gle kurca u slamenom šeširu, Kraljevo, Loznica, Leskovac i Vranje imaju predstavnika u PLS (jedino nije upitan Dinamo Vranje, jer je od prethodne godine tu). Samo je ove godine Zaječar izvisio, ali nadoknadiće se to.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

PreviousNext

Return to Domaći fudbal