Skafi wrote:Dejo je nekad bio legenda, ja sam ga obožavao kao igrača, pogotovo dok je igrao za Milan, ali se posrao po svemu što ima veze sa Srbijom. Ne znam šta mu to treba u životu.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa wrote:O Deju ne mislim ništa dobro, ali ne znam šta je skrivio Srbiji.
Skafi wrote:Bobek 38 golova, Milošević 37, Mitrović 31.
Prva tri strelca naše reprezentacije, kako god se ona zvala u datom trenutku, sasvim slučajno iz Partizana.
DOŠLO IZ DVOJKE U KECA! Blicsport saznaje: FSS pokrenuo istragu zbog sumnje u nameštaljku!
Kako “Blic” saznaje, Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu protiv učesnika utakmice 14. kola Prve lige Smederevo - Kabel (2:1) odigrane u ponedeljak - zbog sumnji u nameštaljku.
Grci su nas postrojili i onda su krenuli s ispitivanjem: Jeste li iz Bosne? Jeste li fašisti? Na naš odričan odgovor na drugo pitanje počeli su da nam skidaju majice i da gledaju imamo li tetovaže. Pri tome su celo vrijeme vikali i strugali palicama po podu kako bi nas što više zastrašili.
Kod jednog su videli nešto što im se nije dopalo i on je dobio udarac u glavu.
- Jednog od nas par odabrali su i on je dobio udarac u glavu. To je sve trajalo svega nekoliko minuta, ali nama je bilo kao nekoliko sati. Nakon toga ipak je sledilo olakšanje. Tada je iz mase izašao stariji lik, star između četrdeset i pedeset godina, i rekao da će sada sve biti u redu i da će nas pustiti. Tako je i bilo, a grčki huligani su se s trofejima u vidu par navijačkih šalova brzo udaljili s hotelske terase.
Skafi wrote:Bobek 38 golova, Milošević 37, Mitrović 31.
Prva tri strelca naše reprezentacije, kako god se ona zvala u datom trenutku, sasvim slučajno iz Partizana.
Lester Bo wrote:DOŠLO IZ DVOJKE U KECA! Blicsport saznaje: FSS pokrenuo istragu zbog sumnje u nameštaljku!
Kako “Blic” saznaje, Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu protiv učesnika utakmice 14. kola Prve lige Smederevo - Kabel (2:1) odigrane u ponedeljak - zbog sumnji u nameštaljku.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/kabel-smederevo-namestaljka-fudbalski-savez-srbije/z51tz8b
Users browsing this forum: Angus Young, Claude [Bot], Đorđe Čvarkov, jomi, medjutim, zivljub and 0 guests