Board index Fudbal Domaći fudbal

FK Smederevo 1924

Re: FK Smederevo

Postby xrečeved » 10 Feb 2013, 16:30

Pitanje je da li će Božović odmah igrati, tek je došao u FKS. Realnije je da Lukić počne (ili čak Krmar, iako mu to nije ni izbliza prirodna pozicija). No, konačno Smederevo ima koliko-toliko dobar napadački tandem :krsti:
xrečeved

Postby zegra » 10 Feb 2013, 17:31

fk smederevo-sloga petrovac 2-1.najbolji je bio pavic.odlican mladi vezni igrac.
zegra

Postby Baron » 10 Feb 2013, 17:39

Samo da pozelim dobrodoslicu svim navijacima Smedereva, odlicni ste, zainteresovali ste me za klub :)
Baron

Postby xrečeved » 10 Feb 2013, 18:03

Lawrence wrote:Samo da pozelim dobrodoslicu svim navijacima Smedereva, odlicni ste, zainteresovali ste me za klub :)

:thankyou:
xrečeved

Postby mrDajnesmaraj » 10 Feb 2013, 18:52

xreceved wrote:
Lawrence wrote:Samo da pozelim dobrodoslicu svim navijacima Smedereva, odlicni ste, zainteresovali ste me za klub :)

:thankyou:

Lepo je to cuti...:) Još kad bi se ljudi iz grada zainteresovali za klub, pa da se i publika vrati...ali sami su krivi, jer kako sejes, tako i zanjes...samo se nadam da su sad krenuli u pravom smeru...:)

btw, jel zna neko sta su uradili protiv Bezanije, trebalo je juce da su igrali...
mrDajnesmaraj

Postby zegra » 11 Feb 2013, 08:37

izgubili sa 1:0.
zegra

Postby xrečeved » 11 Feb 2013, 09:31

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BEŽANIJA - SMEDEREVO 1:0 (0:0) (Nedeljković 67)

BEŽANIJA: D. Božović, Radulović, Brežančić, Jakšić, Grubelić, Putničanin, Antelj, Nedeljković, Injac, Radinović i Sekulić. Igrali i: Puletić, A. Božović, Đoković, Mustur, Lazetić, Petrović i Nikolić.

SMEDEREVO: Milojević, Omega, Opančina, Ristić, Blagojević, Miljković, Osman, D. Radosavljević, D. Živković, Veljović i Sikimić. Igrali i: Pavić, Čukić, Božović, Krmar i Gegić.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SMEDEREVO - SLOGA (PM) 1:2 (1:1) (Đorđević 41. - Pavlov 36, Marjanović 61)

SMEDEREVO: Živković, Božović, Lukić, Gegić, Živanović, Pavić, M. Radosavljević, Čukić, Đorđević, Stojanović i Cvetković. Igrali i: Krmar, Osman, Opančina, Kojić, Tasić i Savić.

SLOGA (PM): Glintić, Vorgić, Mitić, VIšković, Radojković, Popov, Bogićević, Rakićević, Lepojević, Đorđević i Pavlov. Igrali i: Margić, Marjanović, Mitić, Ivković,Panić, Stokić i Ilić.

Velebit i dalje kombinuje sve moguće sastave. Mada, prema nekim očekivanjima, onaj sastav protiv Bežanije je nešto najsličinije prvoj postavi. :)
Videćemo kako će se priča oko registracija i finansija odvijati nakon sastanaka predstavnika kluba i grada, mada, nadam se najboljem ishodu. Previše je Smederevo sraslo s fudbalom da bi ga se grad tek tako odrekao, neko tu samo tvrdi pazar.
xrečeved

Postby xrečeved » 11 Feb 2013, 12:11

I još jednom sam čuo da je vrlo verovatno da će Lule Glavonja da dođe na mesto predsednika kluba. Da li je to dobro - ne znam. Vrlo prljav čovek (čak i primitivan, ako se setimo nekih ispada na sednicama gradskog odbora u Smederevu), ali i uspešan biznismen, posebno za uslove kakvi vladaju u Smederevu. On bi svakako našao zajednički jezik sa upravom grada, a i uspeo bi da nađe još koji priliv novca (ionako je i sam pun kao brod :D ), te bi se uvećale šanse za opstanak. U narednim danima se očekuje epilog... :)

edit:

Milan Lukic
Rodjen 1954. godine.
Osnovnu skolu zavrsio u Maloj Krsni.
Stanovao kao podstanar u Kajmakcalanskoj ulici u Smederevu, zatim sa ocem i majkom u Nusicevoj.
Sada zivi u svojoj kuci u Balkanskoj ulici u Smederevu i u stanu na Senjaku.
Ima nameru da do kraja zivota zivi u Smederevu.
Radio 10 godina u MKS, kao sporednu delatnost drzao restoran "Klub 202" u Kajmakcalanskoj ulici.
1989. osniva preduzece METAL-COOP u Kolarima kod Smedereva. Danas, 19 godina kasnije, to je jedna od najuspesnijih trgovinskih kampanja na Balkanu sa hiljadu zaposlenih i preko 30 radnih jedinica po Srbiji i u regionu. U medjuvremenu, u okviru delatnosti kompanije, razvijena je i proizvodnja keramickih plocica.
Veci deo preduzeca u sklopu kompanije Milan Lukic je danas prodao, deo ustupio sinovima i zasluznim radnicima (kao sto je slucaj sa preduzecem "Metalservis" u Smederevu).
Sada zeli da pomogne svim svojim komsijama i sugradjanima.

Iz teksta kojim se predstavio kao kandidat za gradonačelnika :D
Last edited by xrečeved on 11 Feb 2013, 12:13, edited 1 time in total.
xrečeved

Postby mrDajnesmaraj » 11 Feb 2013, 12:12

Dobro, valjda su sad oformili tim..nadam se da vise nema pojacanja...i meni se svidja sto je dosao taj Pavic...sigurno ga ne bi drzali do sad u pfc da nije valjao...i Milojevic je odlican golman (skoro nismo imali boljeg), a s obzirom da su ovo uglavnom momci iz Sd, verujem da bi mogli da ostanu na okupu par godina (makar dve-tri)...bice to dobar tim :)
mrDajnesmaraj

Postby mrDajnesmaraj » 11 Feb 2013, 12:19

xreceved wrote:I još jednom sam čuo da je vrlo verovatno da će Lule Glavonja da dođe na mesto predsednika kluba. Da li je to dobro - ne znam. Vrlo prljav čovek (čak i primitivan, ako se setimo nekih ispada na sednicama gradskog odbora u Smederevu), ali i uspešan biznismen, posebno za uslove kakvi vladaju u Smederevu. On bi svakako našao zajednički jezik sa upravom grada, a i uspeo bi da nađe još koji priliv novca (ionako je i sam pun kao brod :D ), te bi se uvećale šanse za opstanak. U narednim danima se očekuje epilog... :)

edit:

Milan Lukic
Rodjen 1954. godine.
Osnovnu skolu zavrsio u Maloj Krsni.
Stanovao kao podstanar u Kajmakcalanskoj ulici u Smederevu, zatim sa ocem i majkom u Nusicevoj.
Sada zivi u svojoj kuci u Balkanskoj ulici u Smederevu i u stanu na Senjaku.
Ima nameru da do kraja zivota zivi u Smederevu.
Radio 10 godina u MKS, kao sporednu delatnost drzao restoran "Klub 202" u Kajmakcalanskoj ulici.
1989. osniva preduzece METAL-COOP u Kolarima kod Smedereva. Danas, 19 godina kasnije, to je jedna od najuspesnijih trgovinskih kampanja na Balkanu sa hiljadu zaposlenih i preko 30 radnih jedinica po Srbiji i u regionu. U medjuvremenu, u okviru delatnosti kompanije, razvijena je i proizvodnja keramickih plocica.
Veci deo preduzeca u sklopu kompanije Milan Lukic je danas prodao, deo ustupio sinovima i zasluznim radnicima (kao sto je slucaj sa preduzecem "Metalservis" u Smederevu).
Sada zeli da pomogne svim svojim komsijama i sugradjanima.

Iz teksta kojim se predstavio kao kandidat za gradonačelnika :D

Covek koji bi svojim likom i delom mogao da postane Palma 2 (s tim sto je palma za njega akademik i gospodin covek :D ) i na taj nacin donese odredjenu korist klubu...svakako snalazljiviji od predhodnika na tom mestu....e, to je prva varijanta ove price...a druga je da ga skembaju u zatvor jer je pre par meseci ubio coveka automobilom, i protiv njega mislim da se vodi postupak...inace, sta je sa zarkom??? sto njega nikjo vise ne spominje? mslm znam da je u klubu, ali sto se on ne oglasava povodom svega ovoga? :huh:
mrDajnesmaraj

Postby xrečeved » 11 Feb 2013, 12:20

Žarko će verovatno da bude direktor. Siva smederevska eminencija. :biggrin:

mrDajnesmaraj wrote:Dobro, valjda su sad oformili tim..nadam se da vise nema pojacanja...i meni se svidja sto je dosao taj Pavic...sigurno ga ne bi drzali do sad u pfc da nije valjao...i Milojevic je odlican golman (skoro nismo imali boljeg), a s obzirom da su ovo uglavnom momci iz Sd, verujem da bi mogli da ostanu na okupu par godina (makar dve-tri)...bice to dobar tim :)

Žurnalov dopisnik kaže da je Pavić jedan od najboljih u dosadašnjem periodu. Ja zadovoljan.
xrečeved

Postby ОГИ » 11 Feb 2013, 15:47

Ako se ne varam vi ste ekipa koja je najviše igrača otilo i došlo. Varam se?
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby mrDajnesmaraj » 11 Feb 2013, 16:19

rebonja wrote:Ako se ne varam vi ste ekipa koja je najviše igrača otilo i došlo. Varam se?

Pa ne pratim toliko ostale timove, ali da, najverovatnije da jesmo...letos je doslo 20 novih igraca, sad jos desetak...sumnjam da se jos neki tim upustao u takvu avanturu...
mrDajnesmaraj

Postby xrečeved » 11 Feb 2013, 17:15

rebonja wrote:Ako se ne varam vi ste ekipa koja je najviše igrača otilo i došlo. Varam se?

Ne varaš se, 22:16 (samo u zimskom roku). Morao sam da proverim oko dolazaka, najbliži je bio Novi Pazar sa 15, ali da, SMEDEREVO JE PRVAK U NEČEMU :D
xrečeved

Postby ОГИ » 11 Feb 2013, 17:17

Ono što je sigurno, gore ne možete. Iako nisam baš neki ljubitelj ove ekipe, sa sportske strane gledajući (da me ne shvatiš pogrešno), moram da vam poželim puno sreće u nastavku sezone. :D
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

PreviousNext

Return to Domaći fudbal