Lawrence wrote:Samo da pozelim dobrodoslicu svim navijacima Smedereva, odlicni ste, zainteresovali ste me za klub
xreceved wrote:Lawrence wrote:Samo da pozelim dobrodoslicu svim navijacima Smedereva, odlicni ste, zainteresovali ste me za klub
Milan Lukic
Rodjen 1954. godine.
Osnovnu skolu zavrsio u Maloj Krsni.
Stanovao kao podstanar u Kajmakcalanskoj ulici u Smederevu, zatim sa ocem i majkom u Nusicevoj.
Sada zivi u svojoj kuci u Balkanskoj ulici u Smederevu i u stanu na Senjaku.
Ima nameru da do kraja zivota zivi u Smederevu.
Radio 10 godina u MKS, kao sporednu delatnost drzao restoran "Klub 202" u Kajmakcalanskoj ulici.
1989. osniva preduzece METAL-COOP u Kolarima kod Smedereva. Danas, 19 godina kasnije, to je jedna od najuspesnijih trgovinskih kampanja na Balkanu sa hiljadu zaposlenih i preko 30 radnih jedinica po Srbiji i u regionu. U medjuvremenu, u okviru delatnosti kompanije, razvijena je i proizvodnja keramickih plocica.
Veci deo preduzeca u sklopu kompanije Milan Lukic je danas prodao, deo ustupio sinovima i zasluznim radnicima (kao sto je slucaj sa preduzecem "Metalservis" u Smederevu).
Sada zeli da pomogne svim svojim komsijama i sugradjanima.
xreceved wrote:I još jednom sam čuo da je vrlo verovatno da će Lule Glavonja da dođe na mesto predsednika kluba. Da li je to dobro - ne znam. Vrlo prljav čovek (čak i primitivan, ako se setimo nekih ispada na sednicama gradskog odbora u Smederevu), ali i uspešan biznismen, posebno za uslove kakvi vladaju u Smederevu. On bi svakako našao zajednički jezik sa upravom grada, a i uspeo bi da nađe još koji priliv novca (ionako je i sam pun kao brod), te bi se uvećale šanse za opstanak. U narednim danima se očekuje epilog...
edit:Milan Lukic
Rodjen 1954. godine.
Osnovnu skolu zavrsio u Maloj Krsni.
Stanovao kao podstanar u Kajmakcalanskoj ulici u Smederevu, zatim sa ocem i majkom u Nusicevoj.
Sada zivi u svojoj kuci u Balkanskoj ulici u Smederevu i u stanu na Senjaku.
Ima nameru da do kraja zivota zivi u Smederevu.
Radio 10 godina u MKS, kao sporednu delatnost drzao restoran "Klub 202" u Kajmakcalanskoj ulici.
1989. osniva preduzece METAL-COOP u Kolarima kod Smedereva. Danas, 19 godina kasnije, to je jedna od najuspesnijih trgovinskih kampanja na Balkanu sa hiljadu zaposlenih i preko 30 radnih jedinica po Srbiji i u regionu. U medjuvremenu, u okviru delatnosti kompanije, razvijena je i proizvodnja keramickih plocica.
Veci deo preduzeca u sklopu kompanije Milan Lukic je danas prodao, deo ustupio sinovima i zasluznim radnicima (kao sto je slucaj sa preduzecem "Metalservis" u Smederevu).
Sada zeli da pomogne svim svojim komsijama i sugradjanima.
Iz teksta kojim se predstavio kao kandidat za gradonačelnika
mrDajnesmaraj wrote:Dobro, valjda su sad oformili tim..nadam se da vise nema pojacanja...i meni se svidja sto je dosao taj Pavic...sigurno ga ne bi drzali do sad u pfc da nije valjao...i Milojevic je odlican golman (skoro nismo imali boljeg), a s obzirom da su ovo uglavnom momci iz Sd, verujem da bi mogli da ostanu na okupu par godina (makar dve-tri)...bice to dobar tim
rebonja wrote:Ako se ne varam vi ste ekipa koja je najviše igrača otilo i došlo. Varam se?
rebonja wrote:Ako se ne varam vi ste ekipa koja je najviše igrača otilo i došlo. Varam se?
Users browsing this forum: bwa, Claude [Bot], Dexi, Inzaghi, ivankv, Muflon, nebojsa2206, Nixon, Горан, soniko and 0 guests