bwa wrote:rabesandratana wrote:Jos jedna jako bitna stvar, danasnji fudbaleri su maksimalno zasticeni ( i treba du budu), Maradoni su lomili nogu , Ronaldu su mesari iz Kalca skoro pa unistili karijeru, Piksi je na jednoj utakmici u Zenici,Tuzli ili Osijeku primio vise pogibeljnih startova nego li sadasnje vedete za celu svoju karijeru.
Koga ne mrzi neka odvoji 90 minuta i pogleda Partizan - Roma sa kraja osamdesetih, po danasnjim pravilima i jedna i druga ekipa bi tu utakmicu zavrsila sa po tri igraca u polju.
Koliko ga je samo Bajro

tuka, sve ti prosto...
Bolkonski i Fred izdominiraše ali ne argumentacijom nego ničim opravdanom arogancijom i seljačkim pristupom diskusiji.
Ja ne bih da jednog igrača promovišem ponižavanjem drugog ali Modrićev učinak u Realu je dobio svoju pravu sliku otkako je Ronaldo otišao. Toliko o Modrićevom učinku.
Arogancija i seljacki pristup

"Ne bih da jednog igraca promovisem ponizavanjem drugog, ali..."
Kako li se zove to kad, nikakvom argumentacijom, omalovazavas jednog igraca koji je uzeo Zlatnu loptu, 4 LS-a, vodio reprezentaciju do finala SP-a i 8 sezona diriguje igrom najveceg kluba, ili ga, kao tvoj saborac u ovom pitanju, nazivas gremlinom?
Zanimljivo je i ovo odricanje bilo kakve Modriceve zasluge, jer Real igra slabo nakon odlaska Ronalda. To verovatno znaci da Modric nije imao nikakav uticaj u osvajanju silnih trofeja sa najvecim klubom? Lik bio najuticajniji igrac Reala posle Ronalda.
Takodje, zanima me da li je Ronaldo bio i u Totenhemu, s obzirom da je Luka i u PL-u bio najbolji igrac na svojoj poziciji?
Ili je mozda Ronaldo postao Hrvat, igrao na SP-u, pa su zato dosli do finala?
Ili, da postavimo pitanje koji je to tim Piksi vodio do velikih uspeha? Nagoju

?
Da ne pominjem ocenu danasnjeg fudbala prema tome sto je Nejmar jedan od najboljih igraca istog. Decko koji bi u fudbalu svake epohe bio u top 5 fudbalera sveta.
Mada, najviše mi se svidja ekvivalencija Piksi-Maradona.