Kad smo vec zasli duboko u secanja grehota bi bila da se ne pomene sledece...
U razlicitim fazama foruma je uvek bilo ljudi koji su svojom energijom sacuvali ovo mesto... Ko nije bio sa ove druge strane ne moze ni da zamisli sa cime smo se sve susretali...
U svakoj od faza foruma ga je neka druga energija cuvala...
Velike vecine tih ljudi vise ovde nema, iz raznoraznih razloga, neki su izgubili energiju, zivot ih je odveo u ko zna kom pravcu, neki drugi su se ili naljutili na mene, ili na nekog drugog, nekima je zasmetalo sto nismo zauzeli cvrsci stav na neke teme, neki su se razocarali u neke od nas kad su upoznali drugu stranu nasih licnosti, npr prijali su im sportski stavovi, ali su im smetali politicki itd, ali to ne menja cinjenicu da svega ovoga ne bi bilo da upravo nije bilo tih ljudi...
Avangarda je opstala zbog njih i zbog inata nekih koji ne vole da gube ni na klikerima ispred zgrade
Da smo mogli bolje, verovatno jesmo...
Da li smo gresili, jesmo sigurno, ja vise verovatno od drugih, ali verujem da sam i sebe vise potrosio u svakom smislu...
Samo jedno je bitno da bi Avangarda postojala, a to je najmanji od nas ima pravo da iznese svoj stav kakav god bio...
U suprotnom sve ove godine zivota smo potrosili ni za sta...
Ja ne mislim da sam zalud potrosio i jedan dan...