by grobar_Zvornik » 20 Dec 2022, 16:22
Сви смо људи од крви и меса.
Ако би се допуштало да неко из дана дан нарушава ово мјесто, а пошто је ријеч о форуму, сваку могућу дискусију, онда је просто савршено јасно да то ради свјесно и да се према остатку односи апсолутно недопустиво. Невјеровали или да, такви тјерају људе са форума, тјерају људе од идеје да и они нешто напишу. А ако сумњате, погледате колико је форумаша напримјер писало прије 5 или прије 3 године на овим главним темама. Онда можете размотрити и квалитативни аспект дискусија на тим темама.
Видим пар дигресија чији је контекст "придржавање критеријума"...
Поштено говорећи, када би се тога модератори придржавали, једна трећина активних форумаша би била у бајбокани и то углавном форумаши са 5+ година "стажа" и пар хиљада постова.Бајбокани од мјесец бар. Дакле, они који итекако добро знају како је то и некад било, како је данас, једнако као што знају да се апсолутно нико не банује реда ради.
С пет, шест форумаша имам дијаметрално супротне ставове на темама на којима најчешће пишем. Никада једног дана с моје стране нису добили бајбокане.
Дакле, другачији став се не кажњава, кажњава се оно из друге реченице.
Поређења ради, за оно за што сам први и једини пут банован на овом форуму, никада нико у ових 4-5 година није банован. Чисто као детаљ.
Редундантан сам, али ако би се сваком понаособ објашњавало шта и како...
О набијању постова и писању 30 истих дневно на теми, клонираним налозима, неком другом приликом.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!