Urkan wrote:Pa je l na kraju dozvoljeno vredjanje ili nije. Ovaj naseg cimnuo, pa vredjao, zlomamerno, i kad dobio nazad uvredu otisao kod admina da se zali. Ovaj se ubio da mu objasni sta misli u postu, dok kod drugog nije ni postojala namera za konverzacijom, vec samo uvrede. Nvukao ga na ban samo tako, mozda i u dogovoru sa ovim adminom. Znajuci da je zasticen vredjao coveka, i nikom nista, a ovaj nas dobi 3 meseca. Sad dolazi na nasu temu po novu zrtvu i da se sepuri kako zakon nije isti za sve. Sace Kareliju da jure sledeceg, pa jel to lepo?Za sve ove godine sam svasta video na internetu, mnogo mrznje i sukoba, ali forumi barem bila mesta bez vredjanja, sve sve, ali uvrede i psovke stvarno previse,i to je bila car toga. Svi smo isti tu, valjda.
Kad sam ja to nekoga navlacio na ban.Uzmes I prelistas imas arhivu I nadji.
Ok,razumem tvoj gnev,ali nemoras da izmisljas.Gfe sam se ja to zalio I kome?
Otisao na vasu temu I za Mitrovica napisao, brz oporavak.JEl to provokacija I navlacenje na ban.Svasta.
I'ma ovde ljudi s kojima sam vodio zucne rasprave,pa neka kazu da li I kada sam nekoga navlacio na ban.
Uzmi pa procitaj sta je doticni pisao.Konstantno omalovazavanje,sve uvijeno,perfidno,stavi smajli, zezam,se.
Imao sam ja izlive gluposti I uvredim(konkretno Grof,kad.sam.mu se obratio da lupeta),pa nije trebao niko da mi suflira,vec sam mu se javno izvinuo Nisam mu se obratio neprimereno da bi ga ponizio,omalovazio,vec me iznervirao.Pises jednom,drugi put,treci,ne on I dalje kao da ne cita.Koja je svrha pisanja,ako teras svoju pricu ,vrtis je.
Evo nadji mi gde sam provocirao na ban kao sto kazes nek pomognu (kako rece )saborci.
Momak prolupao pa nasao meni da pominje,spocitava,grickanje,Radonjica,rukomet I kojekakve gluposti,koje nikad nisam ispisao.
Sti se mene tice,ne moram vise rec da ispisem,ali takvim iskompleksiranim spodobama kojima je svrha bistvvovanja na forumu omovazavanje,nece moci.
Od mene ne.