b@Ta maRe wrote:Čovek nikoga nije izvređao, nego se zezao sa jednim od bisera dotičnog kako Dule i Radonjić "imaju istu filozofiju", pa je ovaj uleteo bezobrazno sa "grickaš kao mađar Kalinu", da bi onda još bezobraznije krenuo da maršira čoveka koji verovatno može otac da mu bude.
Evo ga mare, definicija objektivnosti i najveći poznavalac suđenja u regionu.
Nije ga izvređao? Zezao se?
Ovako je počelo:
Aragon wrote:Vidim grickas kao ovaj mali madjar Kalinu sinoc, a pritom nisi ni razumeo ovo...
balkanski spijun wrote:Ti si jedan seljacic koji pokusava da bude duhovit .
Gricnes me za surlicu,Nadam se da si razumeo.
Naravno, ovaj mu je uzvratio i kao što rekoh, međusobno su se iznapušavali, ali ovo je konverzacija kakvoj težimo na ovom forumu? I to ne pitam mareta, njemu je svakako sve jedno i sve podržava dok god se napušavaju igrači ili navijači kkcz...
ИлићКапитен22 wrote:Угњетавани Звездаши на Авангарди као што је СД Звезда угњетавана од стране Александра Вучића.
Издржите.
Tebi svaka čast, ne pratim fudbalske topike često, ali se sećam situacije gde si se sam javio ovde nakon što je neki forumaš sa kojim si se iznapušavao banovan. Da je to navijač cz bio, bata Mare bi rekao da si se samo zezao dok ti je ovaj drugi uleteo bezobrazno pa još vređao odmah nakon toga ničim izazvan.
I da, ne mislim ja da smo mi ovde ugnjetavani, nego da jedan admin jedini zloupotrebljava poziciju. Svi ostali rade i više nego korektno, znam ja vrlo dobro koliko je to nezahvalan posao.