by Bolkonski » 19 Aug 2021, 16:34
Mislim da je vreme da i ja "zakukam".
Da li neko može skrenuti pažnju forumaškom obliku pod nazivom "bwa" da zaobilazi moje postove i prestane da vredja i zuji svojim bednim fazama, načinom pisanja i crvotočnim humorom?
Nekad pomislim da se iza tog nika ne krije čovek, već muva, kod nas poznata kao "zunzara" ili "govnjarka".
Nakon što je skočio na moj post o Makiju Banjaku i njegovom odbijanju ulaska u igru, bez ikakvog cilja diskusije o tome, već otvorenom uvredom u pravcu mog dostojanstva, te na svoju uvredu povodom mog posta u kome nije bio pomenut, niti bilo čime prozvan, dobio adekvatan odgovor, oblik "bwa" je napisao još uvredljiviji, gluplji, pa čak i preteći post u kome je, ili zbog gluposti ili urodjenog licemerja, napisao kako ja vredjam, samo to znam i to mi se dopušta.
To je napisao forumski oblik nakon što je verovatno hiljaditi put zaskočio moj post uvredom, ovoga puta otvoreno izjavivši kako niko ko ima dostojanstvo ne bi tada ušao u igru, ali da je jasno zašto (zbog nemanja dostojanstva) ja to ne razumem.
Nakon toga je došao na ovu temu da se prenemaže i cmizdri jer je obrisan njegov post u kome nastavlja sa vredjanjem začinjenim pretnjama.
Medjitim, obrisan je i moj odgovor na taj post, a za oblika "bwa" je vrlo dobro što su postovi obrisani, ali on toga nije svestan, medjutim, zbog intuitivnog licmerja, nije se mogao obuzdati da, nakon što je uvredom zaskočio moj post, ne napiše kako ja vredjam i ne dodje na ovu temu da nariče za "pravdom" i svojim, na njegovu sreću, obrisanim postom.
Iako sam ignorisao ovo njegovo nedostojanstveno, licemerno i glupavo kukumavčenje, oblik "bwa", u svojoj intuitivnoj bezobraznosti, nije mogao da odoli da ponovo, ovaj put koristeći post drugog forumaša, opet, nepomenut, iznese uvredu, laž i gadljivi plač nasilnika koji je dobio po tamburi.