Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby bhc_comp » 07 Jul 2021, 18:54

Zlaja wrote:Da li želiš da se vratiš kao moderator?

Kakva replika na moj prigovor. :biggrin: Nisam siguran koliko vremena imam trenutno, ali ako vam baš budu falili ljudi, mogu da pomognem, naravno. Što neko reče pre mene, tu sam i ako bude trebala tehnička podrška ili finansijska pomoć, da se plati hosting i ostali troškovi...

Danguba wrote:Cenim da nije on zbog toga samo dobio ban nego zbog akumuliranog bezobrazluka i ponekad lupetanja kojim snižava nivo konverzacije umnogome. Pritom se poziva na neke nepostojeće informacije koje sigurno ne doprinose ničemu. Ne branim Rajsa niti branim Aragona/Šulca jer ih ne poznajem ali mislim da nije situacija vezana samo za taj post nego za celokupan streak u kojem je bilo očekivano da se tako nešto desi.

Situacija je isključivo vezana za to da lik ne može da sakrije (možda i ne pokušava) pristrasnost i uglavnom su banovi na istu foru, banuje kad mu se ne sviđa nešto što je pročitao i nikad ispod mesec dana. Većina banova su mu navijači KKCZ a ostalo navijači FKP, koji verovatno imaju skroz suprotan stav od njegovog u vezi FKP-a. Baš bode oči i mislim da ovakav jedan forum to ne bi smeo sebi da dozvoli.

Danguba wrote:Drugi problem bi bio što, bi ta banovana IP adresa sutra bila dodeljena nekom od nas i mi koji nismo banovani bi možda imali problem sa pristupom.

Znaš koliko su šanse da se baš ta IP adresa vrati nekom sa foruma? Baš minimalne. :)
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Dimitrije » 07 Jul 2021, 18:56

Nije odgovor tebi BHC ovo što napisah.

Pitanja u rangu "a što je zabranjeno pušenje ovde", "što se kod vas u kući izuva"? Možda zato i ostajete bez odgovora.

Rajs, imaju i ti banovi od dan, dva, sedam dana :truce:
Dimitrije

Postby Buzz » 07 Jul 2021, 19:06

Ja sam od vaseg admina banovan na dva meseca samo zbog jedne recenice, a pre toga nikada nisam ni na dan bio, pa se nisam zalio.
Buzz

Postby Danguba » 07 Jul 2021, 19:26

bhc_comp wrote:Znaš koliko su šanse da se baš ta IP adresa vrati nekom sa foruma? Baš minimalne. :)

Uh znaš kako ranije je recimo telekom imao svakodnevni opseg IP adresa (recimo 100 hiljada) koje je ravnopravno delilo daleko više korisnika njihovog interenta i onda je nastajao problem jer se recimo desilo da u istom momentu na forumu koji sam ja vodio, 5 istih ljudi je imalo istu IP adresu. Verujem da se to sad malo diverzifikovalo i da je uvođenjem i optike i svega to uznapredovalo, ali garantujem da i dalje ima ta 's***ana' situacija sa IP adresama.

Mislim, čak i ne mora IP ban nego jednostavno kada posumnjaš na nekoga da je napravio drugi nalog pored banovanja uporediš samo adrese i jbg ustanoviš da je to ista osoba... A i da se ne lažemo verujem da je i po načinu pisanja lako to zaključiti :)

Vezano za Aragona verujem da je tako, u par navrata mi je zapalo za oko neko pisanje ali ne bih ga branio niti osuđivao, moderacija poznaje sve bolje od mene :)
Nije lako, a nije ni lepo.
Danguba

Postby Џејси Керол » 07 Jul 2021, 19:51

Cestitke Bogunu i JNA! Ne znam ko ih je skautirao, odlicni momci, nisu macke u dzaku :D

JNA se vraca da vadi gifove za predstojecu sezonu :D
proces.
Џејси Керол

Postby Hajzenberg » 07 Jul 2021, 20:00

Bogun taman pre par dana reče nešto u fazonu ''nemam moć da banujem i brišem postove'', tako nešto :okk:
Hajzenberg

Postby bhc_comp » 07 Jul 2021, 20:15

Џејси Керол wrote:Cestitke Bogunu i JNA! Ne znam ko ih je skautirao, odlicni momci, nisu macke u dzaku :D

Pridružujem se čestitkama! :okk:
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby balkanski spijun » 07 Jul 2021, 20:27

bhc_comp wrote:
Џејси Керол wrote:Cestitke Bogunu i JNA! Ne znam ko ih je skautirao, odlicni momci, nisu macke u dzaku :D

Pridružujem se čestitkama! :okk:

Pridruzi se ti I udji u kolo.Koliko mozes.
Meni ovaj forum nije prolazna.stanica,nadam se i mnogima koji su na istom.
Budi moderator.
balkanski spijun

Postby Bogun » 07 Jul 2021, 20:32

Hajzenberg wrote:Bogun taman pre par dana reče nešto u fazonu ''nemam moć da banujem i brišem postove'', tako nešto :okk:

Napisah prekjuče ili juče. Ovih par dana mi se stopilo. :laugh:

#ObradovicEffect
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Sezione » 07 Jul 2021, 22:46

Danguba wrote:
bhc_comp wrote:Znaš koliko su šanse da se baš ta IP adresa vrati nekom sa foruma? Baš minimalne. :)

Uh znaš kako ranije je recimo telekom imao svakodnevni opseg IP adresa (recimo 100 hiljada) koje je ravnopravno delilo daleko više korisnika njihovog interenta i onda je nastajao problem jer se recimo desilo da u istom momentu na forumu koji sam ja vodio, 5 istih ljudi je imalo istu IP adresu. Verujem da se to sad malo diverzifikovalo i da je uvođenjem i optike i svega to uznapredovalo, ali garantujem da i dalje ima ta 's***ana' situacija sa IP adresama.

Mislim, čak i ne mora IP ban nego jednostavno kada posumnjaš na nekoga da je napravio drugi nalog pored banovanja uporediš samo adrese i jbg ustanoviš da je to ista osoba... A i da se ne lažemo verujem da je i po načinu pisanja lako to zaključiti :)

Vezano za Aragona verujem da je tako, u par navrata mi je zapalo za oko neko pisanje ali ne bih ga branio niti osuđivao, moderacija poznaje sve bolje od mene :)

Eh kako je nekad bilo, peglamo iz igraonice kanter i surimo nas 10 na pabliku i neki napaljeni mentol uzme i banuje jednog i banuje celu igraonicu :biggrin: I tako par puta, i svaki put tura izvinjavanja, a nekad i tura batina :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dr. Thomas » 08 Jul 2021, 06:34

Molim administraciju da uvede pod obavezno stavljanje avatara radi preglednosti neke. Hvala.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Џејси Керол » 08 Jul 2021, 09:39

Dr. Thomas wrote:Molim administraciju da uvede pod obavezno stavljanje avatara radi preglednosti neke. Hvala.
proces.
Џејси Керол

Postby Bolkonski » 08 Jul 2021, 12:25

JNA se vraca da vadi gifove za predstojecu sezonu :D

Ja mislio da je JNA i do sada bio mod :biggrin:
Čestitke za Boguna. Apsolutno zasluženo. Jedan od staloženijih, samosvesnijih i objektivnijih članova, a uz to veliki zaljubljenik u sport, pogotovo košarku.
Bolkonski

Postby Balon » 08 Jul 2021, 18:30

Pridruzujem se cestitkama
Balon

Postby Radonjaa » 08 Jul 2021, 18:41

Čestitke i od mene!

Dr. Thomas wrote:Molim administraciju da uvede pod obavezno stavljanje avatara radi preglednosti neke. Hvala.

Pokrećem akciju
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Avangarda.in