Zlaja wrote:Da li želiš da se vratiš kao moderator?
Kakva replika na moj prigovor.

Nisam siguran koliko vremena imam trenutno, ali ako vam baš budu falili ljudi, mogu da pomognem, naravno. Što neko reče pre mene, tu sam i ako bude trebala tehnička podrška ili finansijska pomoć, da se plati hosting i ostali troškovi...
Danguba wrote:Cenim da nije on zbog toga samo dobio ban nego zbog akumuliranog bezobrazluka i ponekad lupetanja kojim snižava nivo konverzacije umnogome. Pritom se poziva na neke nepostojeće informacije koje sigurno ne doprinose ničemu. Ne branim Rajsa niti branim Aragona/Šulca jer ih ne poznajem ali mislim da nije situacija vezana samo za taj post nego za celokupan streak u kojem je bilo očekivano da se tako nešto desi.
Situacija je isključivo vezana za to da lik ne može da sakrije (možda i ne pokušava) pristrasnost i uglavnom su banovi na istu foru, banuje kad mu se ne sviđa nešto što je pročitao i nikad ispod mesec dana. Većina banova su mu navijači KKCZ a ostalo navijači FKP, koji verovatno imaju skroz suprotan stav od njegovog u vezi FKP-a. Baš bode oči i mislim da ovakav jedan forum to ne bi smeo sebi da dozvoli.
Danguba wrote:Drugi problem bi bio što, bi ta banovana IP adresa sutra bila dodeljena nekom od nas i mi koji nismo banovani bi možda imali problem sa pristupom.
Znaš koliko su šanse da se baš ta IP adresa vrati nekom sa foruma? Baš minimalne. :)