Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Zlaja » 06 Jul 2021, 20:09

Slobodno ga napiši ponovo.

Ako je otišao, onda je ili u sklopu nekih postova koji su se nadovezali ili greškom.

Tu sam ja do 2 ujutru, da brišem i dežuram.
Zlaja

Postby medjutim » 06 Jul 2021, 20:45

Zna li se koji je inače rekord po broju ljudi na forumu u isto vreme, je l' ga oborio Žoc?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Baxter Stockman » 06 Jul 2021, 20:47

medjutim wrote:Zna li se koji je inače rekord po broju ljudi na forumu u isto vreme, je l' ga oborio Žoc?

Ni blizu :biggrin:

Imaš pri dnu sajta, 1060 je bilo prošle godine, ovih dana max 400 koliko sam video
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 06 Jul 2021, 20:47

Imali smo par cyber napada pa je nemoguće odrediti kada je stvarno bilo najviše i koliko.
Zlaja

Postby medjutim » 06 Jul 2021, 20:50

Zato i pitam, vidim ovaj rekord, ali tu ne kaže koliko registrovanih koliko ostalih..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Baxter Stockman » 06 Jul 2021, 20:53

Ne postoji mogućnost da se vidi pojedinačno, gledao sam prošle godine.
Imali smo tad napad crawlera i raznih botova pa sam morao da menjam htaccess da bi osposobili sajt. Lagovao je tada dosta, po par desetina sekundi je učitavao stranice.

Možemo jedino da resetujemo brojku pa da ide sve od 0…
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jul 2021, 20:56

Baxter Stockman wrote:Možemo jedino da resetujemo brojku pa da ide sve od 0…

Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 07 Jul 2021, 08:16

ИлићКапитен22 wrote:Само наставите тако. Није ни чудо што момци попут Тегија напуштају форум.

Ko je na forumu 10 godina, a ne razume probleme sa kojima se suocavamo i treba da napusti forum...

Nije korektno prema svima nama, jer vi koji ste tu najduze bi trebali da nam pomognete da forum ostane citljiv...

Svi mi imamo i drugih obaveza u zivotu sem da uredjujemo forum i ovo radimo na dobrovoljnoj osnovi uz puno odricanja...

Pokusacemo da nadjemo jos par moderatora narednih dana jer forum opet dozivljava ekspanziju...

Kao sto rekoh ovo je zajeban posao, kad uradis nesto dobro nece te niko pohvaliti, ali ako je neko nezadovoljan nekim potezom sevace na sve strane...

Meni 10 godina svakodnevno salju emailove razlicite firme da plate ovde reklamu, nikad nismo uzeli ni dinar, postujte to, kosta u svakom smislu da se jedno ovakvo mesto odrzava i da uopste postoji...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Danguba » 07 Jul 2021, 12:24

Air, ja sam na raspolaganju ukoliko bude potrebna neka tehnička pomoć pa i sama finansijska za server ili slično. Forum traje godinama i sa razlogom je tako.

Da traje bar još 2 puta!

PS. Znam da nisam neki “stari” član jer sam tek odnedavno uključen u same diskusije, ali imam previše iskustva sa vođenjem i administracijom ovakvih velikih forumskih zajednica i tjt.
Nije lako, a nije ni lepo.
Danguba

Postby JNA » 07 Jul 2021, 13:06

Poslacu mail i ja da apliciram za mesto...

Imam iskustva, cv mi je solidan :D
JNA

Postby bhc_comp » 07 Jul 2021, 16:54

Zabole me za Aragona i uglavnom su nam stavovi u potpunosti suprotni, ali ovo za šta Rajs banuje navijače KKCZ na ovom forumu je sramota. Ovo nije prvi put da bukvalno lik ne može da sakrije ostrašćenost i tendenciju. U pola konverzacije na patkometrijskoj temi ga banuje na mesec dana zbog nekog random posta kakve možeš da pročitaš svakodnevno ovde na obe strane. Šta se tačno postiže time?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Zlaja » 07 Jul 2021, 17:14

Da li želiš da se vratiš kao moderator?
Zlaja

Postby Danguba » 07 Jul 2021, 17:32

Cenim da nije on zbog toga samo dobio ban nego zbog akumuliranog bezobrazluka i ponekad lupetanja kojim snižava nivo konverzacije umnogome. Pritom se poziva na neke nepostojeće informacije koje sigurno ne doprinose ničemu. Ne branim Rajsa niti branim Aragona/Šulca jer ih ne poznajem ali mislim da nije situacija vezana samo za taj post nego za celokupan streak u kojem je bilo očekivano da se tako nešto desi.

Ali hajde nije na meni da budem ovde neki pametnjaković, ipak sam dangubić :)
Danguba

Postby tetraedar » 07 Jul 2021, 17:56

Aragon svakako nije cvećka, zaslužio je i ranije neki ban (ne mesec dana). Ali ovo je već selektivno banovanje, mnogo gore stvari su radili i drugi, ne znam da li dotični moderator ima pik na Aragona ili šta već, ali neka primenjuje pravila bar približno isto.
Nije moderatorima lako, priznajem, lično sam protiv dugotrajnih banova, jedan dan da se ohladi lik, uvek ga možeš banovati i posle jednog posta ako nastavi na 24h opet. To je dovoljno da se normalan čovek ohladi.
Na kraju krajeva možete li da banujete po IP adresi, da likovi ne prave više 100 naloga.

PS
Nit je meni Aragon drag lik, čak šta više, nije ni do kolena tesli, ali ako ste krenuli upristojite i ostatak foruma, nebitno koja strana.
Terziću lopoveeee!!!
Čoviću g...o.
Za sve koji su glasali za Vučića... jebo vas on...
tetraedar

Postby Danguba » 07 Jul 2021, 18:09

Za IP banove, nije to dobro rešenje jer je refresh rate kojim se menjaju dinamičke ip adrese relativno mali, a i uvek postoji način da se zaobiđe IP ban. Drugi problem bi bio što, bi ta banovana IP adresa sutra bila dodeljena nekom od nas i mi koji nismo banovani bi možda imali problem sa pristupom.

Edit: da dopunim u potpunosti, IP ban bi imao smisla i slučaju ako ta osoba ima statičku IP adresu zakupljenu kod svog provajdera ali ovako nije baš dobro rešenje jbg.
Danguba

PreviousNext

Return to Avangarda.in