Cuburac wrote:Da li se meni cini ili sam pretrcao preko posta Dr Arslanagica posle trajnog bana ?
Da, skinut mu je ban...
Cuburac wrote:Da li se meni cini ili sam pretrcao preko posta Dr Arslanagica posle trajnog bana ?
balkanski spijun wrote:Nisam procitao da je neko vredjao Davidovca,Lojda I ostale.
Ko je brisao postove na vasoj temi,gde nijednom recju nisam vredjao nikoga.Zato vase cuveno,odskakuci I sl.Zasto oni pisu na nasoj maticnoj temi.Gdevto pise da imam zabranu,sem ako nekoga vredjam.
killchrome wrote:daj ne zezaj, koliko puta sam procitao samo "vampir" za davidovca
AirBall wrote:Cuburac wrote:Da li se meni cini ili sam pretrcao preko posta Dr Arslanagica posle trajnog bana ?
Da, skinut mu je ban...
AirBall wrote:Cuburac wrote:Da li se meni cini ili sam pretrcao preko posta Dr Arslanagica posle trajnog bana ?
Da, skinut mu je ban...
Cuburac wrote:Da li se varam ili mi se cini, da su ranije vazila stroizja pravila na Avangardi u pogledu medjusobnog vredjanja i lepljenja etiketa i epiteta, forumasa kao i javnih licnosti. I cini mi se da je sve gore i gore.
Citas, a nekako te bude sramota od onoga sto si procitao.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 34 guests