Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Гроф Тинторето » 02 Apr 2017, 17:24

Ne bih ja dirao u taj osinjak jos uvek
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby grobar_Zvornik » 03 Apr 2017, 20:16

Питање за администрацију.

Да ли смијемо и можемо отворити тему посвећену онима који су заслужили да их не заборавимо, а који нажалост у овом општем лудилу и систему поремећених вриједности не могу добити ни трачак пажње у домаћим медијима? Ту прије свега мислим на оне који су кроз историју дали све што су имали за слободу свог народа и своје земље или су допринијели развоју језика, писма, културе, али и на "обичне" људе који годинама чине добро? Да та тема буде својеврсна енциклопедија људи чији допринос не смије бити заборављен, а о којима ове млађе генерације готово да не знају ништа...

Од Стефана Немање, Бранка Радичевића, Милутина Миланковића, Исидоре Секулић,Стефана Лазаревића, Арчибалда Рајса, до Арно Гујона, Константина Богословскија, Михаила Трофимова....
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Raoul Duke » 03 Apr 2017, 20:33

Такво питање уопште не мораш да постављаш.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby MikeBibby » 05 Apr 2017, 23:59

Gde se postavlja pitanje o banovima na forumu, ako ne na ovoj temi? Imam pravo da znam koji je tačan razlog bana...koji post, koja reč?
MikeBibby

Postby AirBall » 06 Apr 2017, 00:02

MikeBibby wrote:Gde se postavlja pitanje o banovima na forumu, ako ne na ovoj temi? Imam pravo da znam koji je tačan razlog bana...koji post, koja reč?

Pravila mozes procitati ovde

http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=48&p=1527515#p1527515
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MikeBibby » 06 Apr 2017, 00:09

Pročitao sam upravo. Banovi se ne obrazlažu...To je krajnje nekorektno pravilo, svaka kazna mora imati svoje obrazloženje...kao i u pravu, tako i u forumskom životu. Svako drugačije rešenje dovodi do samovolje onih koji upravljaju, odnosno "moćnika" foruma da po ličnom nahođenju, bahato, drugima uskraćuju određena prava...Nedemokratski potpuno, ljudi su pravo na obrazloženje i odbranu ustanovili još u pred-antičkom periodu...

Mislim da bi trebalo da razmisliš, kao vlasnik foruma, o promeni tog pravila. Moja i tvoja politička opcija se u potpunosti razlikuju, tako i gledanje na demokratiju, ali ovo je jedno šire načelo, opšteprihvaćeno uvek i svuda u modernim društvima...Bez obzira kakve nam razlike u stavovima bile, ja sam svoj čvrsto argumentovao...

Drugo, jednako bitno,zašto dajete opciju da se traži obrazloženje prilikom dodele bana ako ovako postupate? Ja samsvoj email sa pitanjem na vreme poslao, u skladu sa mogućnošću datom prilikom banovanja...
MikeBibby

Postby AirBall » 06 Apr 2017, 00:13

Slobodna je registracija na forum, kome se ne svidja on ode na neko mesto koje mu je prihvatljivije, mi funkcionisemo po ovom principu i zadovoljni smo postignutim rezultatima, a tim koji pobedjuje se ne menja...

Prijateljski savet tebi i svima ostalima, postujte forum i forum ce postovati vas...

Mi imamo neka svoja nepisana pravila poput klupski topici su svetinja, nema patkometrije, teranja inata, ruganja i slicnih stvari

Patkometrijske price samo na patkometrijskim temama itd

Ovde nikad niko nije imao problem ko je pisao samo o sportu, problem imaju samo oni koji teraju neku svoju pravdu...

Da zavrsim kako sam zapoceo, mozda jeste restriktivno ali mora tako da bi funkcionisalo, razumem one kojima ne odgovara i ne teramo ih da budu ovde...

Vise necu odgovarati na ovakva pitanja...
AirBall

Postby MikeBibby » 06 Apr 2017, 00:19

Moram reći da je odgovor razočaravajuć, ali odgovarajući za zemlju u kojoj živimo...gde su takva načela postupanja pravilo odvajkada...nije slučajno što smo tu gde jesmo. Argumentacija nije i ne može biti teranje nekoga sa bilo kog prostora, u stilu "kome se ne sviđa, neka ide"...

Tako smo imali istu argumentaciju 90ih pa smo ostali bez stručnjaka u svim oblastima nauke, intelektualaca, koji sada svoje znanje daruju diljem sveta...a mi smo u svojoj kaljuzi bahatih i moćnih, koje neuki vole..."čvrsta" ruka bez zakona, pravila i pravde...

I ja više neću polemisati o ovome, jasno je da se nećemo složiti...ali isto je tako jasno kakva je čija argumentacija...
MikeBibby

Postby bwa » 06 Apr 2017, 09:35

Bibby, pustas li ti da ti u svojoj kuci neko odredjuje pravila? Uprava je postavila pravila, takva su kakva su i ta pravila su se mijenjala u skladu sa iskustvima kroz koja smo prosli kao forum. I meni smeta dosta pravila u mojoj zemlji ali moram da ih se pridrzavam.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Горан » 06 Apr 2017, 10:59

Vole Srbi anarhiju pa to ti je.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby AirBall » 06 Apr 2017, 11:47

Ljudi ne mogu da shvate da samim objavljivanjem bana se pravi svojevrsni pritisak, u pricu se ukljuci 30 ljudi pa jedan tvrdi da je to strogo, drugi da zasluzuje vise, treci palamudi o necem petom i tako u krug, sustinski se banalizuje svaka prica i paralise rad foruma...

To je kao kad ti se pojavi balvan na putu, ili ga sklonis, ili ga gledas 2 dana i cekas da se sam pomeri...
AirBall

Postby Čekicar » 06 Apr 2017, 14:19

Neobrazlazuci banove admini su u polozaju da rade sta god pozele na forumu....Air taj problem se vrlo lako resava...Tema "banovi" je uvek zakljucana,samo admin kada nekog banuje postavi post posle kojeg je usledio ban uz par reci,vrlo prosto....Na taj nacin i mi znamo zbog cega,zasto, a i ti imas uvid u rad administracije ako ih uopste i nadgledas,ne znam sad kako to funkcionise kod vas...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby AirBall » 06 Apr 2017, 14:23

Zamisli da te sad banujem zbog 10. klona koji si napravio i obrazlozim svima o kome se radi...

Pusti formalnosti nego se drzi sporta...
AirBall

Postby John Doe » 06 Apr 2017, 16:49

AirBall wrote:Ljudi ne mogu da shvate da samim objavljivanjem bana se pravi svojevrsni pritisak, u pricu se ukljuci 30 ljudi pa jedan tvrdi da je to strogo, drugi da zasluzuje vise, treci palamudi o necem petom i tako u krug, sustinski se banalizuje svaka prica i paralise rad foruma...

Pa ova tema je bila najbolja u to vreme da se ne zajebavamo. Koliko drame, dopisivanja... Ih, pa kao serija jbte.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby White Mamba » 06 Apr 2017, 16:58

To bila banana republika..?
Nesam skolovao..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

PreviousNext

Return to Avangarda.in