Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby B13 » 19 Apr 2016, 21:47

Starsica wrote:Trajanje će zavisiti od toga koliko imamo igara i od vaše uspešnosti u njima, ali uglavnom to bude oko sat ili dva.. Što se tiče samih igara, videćemo šta ćemo, ima nekoliko igara gore na kvizu koje mogu da se ponavljaju (pijana slova, asocijacije, opšte znanje itd.) ali otvoreni smo za predloge.

Imaš gore pdf Avangarda kviz, pa možeš da vidiš kako je to izgledalo ranije.
B13

Postby Starsica » 19 Apr 2016, 22:00

Ako je većina za to, onda ćemo da se organizujemo jedan dan sledeće nedelje :biggrin:
Play, u pitanjE je kviz iz svih oblasti :biggrin: Akronimi, kviz opšteg znanja, asocijacije, zagonetne ličnosti, pogađalice...
I kao što rekoh, otvoreni smo za predloge i ako neko želi da se uključi u organizovanje kviza, treba "samo" meni da se javi u inbox (pošto bežite od organizovanja :D).
Edit: I ovaj kviz od nedelje će biti "probni". Znači, dve igre verovatno, nećemo više.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Playmaker » 19 Apr 2016, 22:07

Hvala na odgovorima, ukoliko mi termin bude odgovarao učestvovaću i ja :D
Playmaker

Postby Dare » 19 Apr 2016, 23:54

Starsica wrote:Ako je većina za to, onda ćemo da se organizujemo jedan dan sledeće nedelje :biggrin:
Play, u pitanjE je kviz iz svih oblasti :biggrin: Akronimi, kviz opšteg znanja, asocijacije, zagonetne ličnosti, pogađalice...
I kao što rekoh, otvoreni smo za predloge i ako neko želi da se uključi u organizovanje kviza, treba "samo" meni da se javi u inbox (pošto bežite od organizovanja :D).
Edit: I ovaj kviz od nedelje će biti "probni". Znači, dve igre verovatno, nećemo više.

Kakav je ovo brak, dok ja organizujem medeni mjesec, ti se bavis nekakvim kvizovima.
Zaboravi Bali, idemo na Manjacu...
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Starsica » 20 Apr 2016, 13:33

A znaš da ti ja nisam za te egzotike, nego za seoski turizam :D Moram nešto da radim dok si na drugoj strani sveta, ali te željno iščekujem <3
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby hehule » 21 Apr 2016, 12:57

Javljam se za kviz, učestvovaću ako mi termin odgovara. Mislim da bi Veliki petak bio idealan za probni kviz!
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby grobar_Zvornik » 21 Apr 2016, 16:39

Разумијем разлоге због којих је закључана тема кафенисање. Да ли ће иста бити откључана у недјељу јутро или недјељу вече?
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby AirBall » 21 Apr 2016, 16:48

grobar_Zvornik wrote:Разумијем разлоге због којих је закључана тема кафенисање. Да ли ће иста бити откључана у недјељу јутро или недјељу вече?

Tema je izgubila svoju prvobitnu namenu, bilo je zamisljeno da svako iznosi afirmativne stvari za opcije koje podrzava, a pretvorilo se u sabotiranje politickih protivnika sto nije prihvatljivo...

Zavisi od forumasa kako cemo tretirati teme koje nisu sportskog karaktera u buducnosti...

Ukoliko postoji fleksibilnost i razumevanje mozemo nastaviti u tom pravcu, u suprotnom nece biti dozvoljeno vredjanje, omalovazavanje, izlivanje fekalija...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 21 Apr 2016, 16:50

Разумијем. :okk:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Playmaker » 21 Apr 2016, 17:24

Ma daj Air, na kafenisanju se vodila normalna rasprava 99% vremena, a ako je nazivanje nekog političara smradikalom razlog da zaključavamo temu onda bolje da je više ni ne otključavaš..
Playmaker

Postby AirBall » 21 Apr 2016, 17:25

Playmaker wrote:Ma daj Air, na kafenisanju se vodila normalna rasprava 99% vremena, a ako je nazivanje nekog političara smradikalom razlog da zaključavamo temu onda bolje da je više ni ne otključavaš..

Onda je necemo otkljucavati, kao sto napisah - to je vas izbor...
AirBall

Postby Playmaker » 21 Apr 2016, 17:38

Pa ako ne postoji pravo na kritiku, tj kako ti reče zabrana "negativne kampanje", najbolje da se više ne bavimo politikom na forumu.
Playmaker

Postby AirBall » 21 Apr 2016, 17:45

Playmaker wrote:Pa ako ne postoji pravo kritike, tj kako ti reče zabrana "negativne kampanje", najbolje da se više ne bavimo politikom na forumu.

Pa necemo se baviti, nismo se bavili 5 godina pa ne moramo ni ubuduce...

Pravila igre su jasna, afirmativno govoris o svojima, a ne diras tudje, nema pljuvanja suprotnih opcija jer to izaziva reakciju suprotne strane sto od foruma pravi bojno polje...

Mi nit imamo moderatorski kapacitet koji ce 24 sata na dan da strazare i da ispravljaju krivu Drinu, nit je nekome taj posao potreban...

Tako da je lakse skloniti problem nego baviti se istim...
AirBall

Postby bhc_comp » 21 Apr 2016, 18:03

AirBall wrote:nismo se bavili 5 godina pa ne moramo ni ubuduce...

Meni uopšte nije ni bilo jasno zašto je od jednom dozvoljeno razglabati o politici na ovom forumu.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby AirBall » 21 Apr 2016, 18:04

bhc_comp wrote:Meni uopšte nije ni bilo jasno zašto je od jednom dozvoljeno razglabati o politici na ovom forumu.

Zato sto ovo nisu prvi izbori i da nismo temu izlovali prelivala bi se na citav forum...

Samo vrati film unazad i seti se koliko se pisalo o Vucicu na KKP temama..
AirBall

PreviousNext

Return to Avangarda.in