Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby civor » 26 Mar 2014, 13:46

Mesec dana je preduga kazna pogotovo sto ako se covek vrati posle toliko vremena moze da mu se nakupi dosta jeda prema forumu.Dve nedelje su dovoljna kazna po meni.
Baron je najveci kralj
civor

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 13:52

Air, može li se konačno smanjiti ta kazna, kada se skoro ceo forum digao protiv mesec dana bana (skoro ceo; svi sem Zigare koji vodi rat protiv grobarske strane Dr. Johnny and Mr. Lawrenca :D )?

Za kraj...

Spoiler: pokaži
GROBARI GROBARI
HAJMO SVI U GLAS
JOHNNY LAWRENCE
JEDAN JE OD NAS!!!

:prst2:
xrečeved

Postby Zigara » 26 Mar 2014, 13:58

xreceved wrote:Air, može li se konačno smanjiti ta kazna, kada se skoro ceo forum digao protiv mesec dana bana (skoro ceo; svi sem Zigare koji vodi rat protiv grobarske strane Dr. Johnny and Mr. Lawrenca :D )?

Za kraj...

GROBARI GROBARI
HAJMO SVI U GLAS
JOHNNY LAWRENCE
JEDAN JE OD NAS!!!

:prst2:

I ja sam za smanjivanje bana,ne znam sta nije bilo jasno u mom postu.
Zigara

Postby harper lee » 26 Mar 2014, 13:58

civor wrote:Mesec dana je preduga kazna pogotovo sto ako se covek vrati posle toliko vremena moze da mu se nakupi dosta jeda prema forumu.Dve nedelje su dovoljna kazna po meni.

Sve iznad tri dana bana za ono je komedija. Za ono 90% forumasa ne bi dobilo nikakav ban, 9% bi dobilo ban od jednog dana, 1% od nedelju dana a Dzoni ban od mesec dana. Nivo licnih pizmi koju vecina moderatora pokazuje u odredjivanju kazni za prekrsaj je senzacionalan, a posle se ovi pravednici bune kako su moderatori cool ali ih forumasi zajebavaju.

Ono sto jeste za mesec dana bana je ono Airovo sinocnje nicim izazvano divljanje zbog pomeranja utakmice Zvezda - Cibona. Sreca je da je vecina to dozivela kao zajebanciju pa se tako i odnosila prema tome, da je atmosfera bila malo losija padala bi napusavanja i banovi kao kruske. Da ne znam Aira i to koliko je posvecen svom zdravlju 'ladno bih pomislio da je sinoc bio pijan kao letva. A ko zna, mozda mu je Irri sipao nesto u limunadu. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Zlaja » 26 Mar 2014, 13:59

Kumulativna kazna mora da postoji. Jbg, nije ni moderatorima lako da svako malo opominju, brisu i banuju na 24h i sve ponovo i ponovo...

Ali isto tako bi trebao da postoji plafon za razlicite vrste prekrsaja. Mesec dana za stalking jeste mnogo. Ispada da je prekrsaj u rangu poslednjeg harperovog :roll:

I ja sam za smanjenje kazne.
Pogotovo sto uskoro nameravam da stalkujem sve hejtere DV i KKP :biggrin:
Zlaja

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 14:03

Izvinjenje Žigi, ostao sam pod utiskom ovog slaganja sa Airom. :D

Eto, svi se slažemo da je mnogo.
xrečeved

Postby AirBall » 26 Mar 2014, 14:06

xreceved wrote:Air, može li se konačno smanjiti ta kazna

Ne moze...

Znao je sta ga ceka ako nastavi, ko zna koliko ljudi ga je kontaktiralo i reklo da spusti loptu na zemlju...

Sledeci ban ce biti 2 meseca ukoliko ne promeni stil...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 26 Mar 2014, 14:10

Irri, nemoj biti oportunista kao prosli put. Javi se i reci sta ti mislis o ovome, bas me zanima.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby John Doe » 26 Mar 2014, 14:37

Evo i ja da se slozim. Dzoni je ipak najveci problem ovog foruma. Kumulativni banovi trebaju samo na njega da se odnose. Krivo mi je zbog moderatora, tolike postove treba da edituju, brisu, jadni.

@Dare
Nije bilo upuceno tebi...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby irriducibili » 26 Mar 2014, 14:58

harper lee wrote:Irri, nemoj biti oportunista kao prosli put. Javi se i reci sta ti mislis o ovome, bas me zanima.

Nije to nikakva tajna, isto sto i vecina koja se ovde iznasnila, zasluzio je kaznu, ali manju...

Mada, pogazio je rec koju mi je dao, a samo tu jednu stvar sam trazio od njega...

S druge strane razumem i Aira, nije duzan da trpi da ga neko konstantno licno proziva i proganja, posebno kada to nema nikakve veze sa temom...

I pored svega, javno cu apelovati da mu smanji ban. Ne zbog njega samog, vec zbog niza cestitih forumasa koji su to zamolili...

Toliko od mene. Neka niko ne ocekuje od mene da se ikada vise oglasim po tom pitanju. Nece biti sledeceg puta, bas kao ni sledece sezone... :roll:
irriducibili

Postby BoleBarca » 26 Mar 2014, 15:14

Meni samo nije jasno sta znaci pojam moderatorski tim. Naslusali smo se prica kako odluke nikad ne donose pojedinci, nego se one uvek donose uz konsultacije sa bar jos 10-20 ljudi. Evo konkretno u ovom slucaju od tih 10-20 ljudi samo se jedan ne slaze sa vecinom i opet je njegova poslednja. :question:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby StefNS » 26 Mar 2014, 15:17

Administracija je uvek bila iznad moderacije, jbga tako je svuda.
StefNS

Postby BoleBarca » 26 Mar 2014, 15:20

StefNS wrote:Administracija je uvek bila iznad moderacije, jbga tako je svuda.

E pa jbg, neka druga pesma je ovde pevana, samo sto se sad vrti druga ploca (ona koja odgovara)...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby AirBall » 26 Mar 2014, 15:22

BoleBarca wrote:Meni samo nije jasno sta znaci pojam moderatorski tim. Naslusali smo se prica kako odluke nikad ne donose pojedinci, nego se one uvek donose uz konsultacije sa bar jos 10-20 ljudi. Evo konkretno u ovom slucaju od tih 10-20 ljudi samo se jedan ne slaze sa vecinom i opet je njegova poslednja. :question:

Odakle ti to da ljudi nisu konsultovani... Evo moze jos Neocekivani ili Zlaja da ti posvedoce da sam jos pre 2 meseca obecao da cu preci preko nekih stvari, ali ako se ponove bicu nemilosrdan...

I ponovile su se...

U medjuvremenu su ga samo da ja znam kontaktirali Irr, Raoul Duke i mislim jos neko, ali da ne licitiram sa imenima i obecao je da nece vise...

Irr ga je zamolio da skine signature pre izvesnog vremena...

Zato naravno niko nista nece reci jer sam dovoljno trpeo...

Ovo je sportski forum, a ne vasar tastine i samo su razgovori o sportu dobrodosli...

Da li sam ja ikada napao nekoga od vas?

Licno se obratio, ili uvredio?

Neke stvari se nikad ne rade, poceo je da pipka po erogenoj zoni...

Nema nazad...

Na nama je da vam obezbedimo pravo da iznesete svoje sportske stavove i nista vise...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby BoleBarca » 26 Mar 2014, 15:33

Niko od nas ne zna sta se desava tamo medju vasa 4 moderatoska zida. Ali mozemo da vidimo da su ovde na ovom topiku vecina moderatora/administratora izneli stav kako bi bilo dobro da se razmisli jos jednom o ovom pitanju ali eto niko to da usvoji...
09.10.24.
BoleBarca

PreviousNext

Return to Avangarda.in