Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Houdini » 26 Mar 2014, 00:50

da budem iskren i mene smara konstantno bunjenje za svaki ban, ali ta ABA tema je u jednom momentu izgledala kao live tema. Dzoni jeste ispamovao, "vruce" glave i mislim da je mesec dana previse.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 00:53

Ja polako prestajem da razlikujem Kasinu od drugih pdf-ova (ABA, KKP, KKCZT).

Nekad se istripujem i zapitam gde sam usao.

P.S. A posebno je tuzno sto Kasina lici na sta lici...
xrečeved

Postby AirBall » 26 Mar 2014, 00:58

On nije dobio ban zbog poslednjih 10-ak postova vec zbog kompletnog opusa... Nekoliko moderatora ga je upozorilo sta sledi ukoliko se ne fokusira na sportske dogadjaje i ukoliko nastavi svoje privatne ratove...

Na nama je da obezbedimo pravo svakome da iznese svoje stavove o sportu i cini mi se da taj deo posla posteno odradjujemo...

Sto se samog foruma tice on ima svoje faze...

Meni se iskreno dopada kako trenutno izgleda, nekome ne, sve je to subjektivno...

Na malo mesta su sportski dogadjaji propraceni kao ovde, ima dosta i offa, ali to je donekle i normalno jer se kroz sport preplice mnogo toga...

Nije lako uredjivati jedan veliki forum i postoje odredjeni modeli ponasanja koje svi moramo da postujemo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hezonja » 26 Mar 2014, 01:03

Ali mesec dana....
Hezonja

Postby Dare » 26 Mar 2014, 01:14

@Andrija spambot :D Ne znam u čemu je problem sa tim mojim (starim) potpisom ? Mislio sam na one koji ovdje dođu sa RSB napišu što im tamo izdiktiraju i to je jedino što znaju ..

@Case Lawrence

Slažem se da je prestrogo mjesec dana , trebalo bi to da se smanji. Forum poslednjih mjesec dana ne liči na ono što je ličio prije (bar od kada ja znam za Avangardu). Nije samo moje mišljenje , više forumaša se izrazilo po tom pitanju. Tako da ovo što je Džoni večeras pisao je samo jedna kap u moru. Trebali bi onda i sve ostale da uklanjate (i ja sam pisao , znači trebate i meni) , a ne ovako selektivno.. :beyond:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby AirBall » 26 Mar 2014, 01:21

Dare wrote:Forum poslednjih mjesec dana ne liči na ono što je ličio prije (bar od kada ja znam za Avangardu). Nije samo moje mišljenje , više forumaša se izrazilo po tom pitanju.

Naravno da nije isti, sve se menja pa i forum... Postoje usponi i padovi, dosta zavisi od klime koja postoji u sportu kao i od rezultata...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 26 Mar 2014, 01:29

Brate mili. Zasto decku jednostavno ne kazete da nije dobrodosao na forumu jer ga licno mrzite zbog nekih vasih modovskih budalastina iz proslosti i prestanete da se ovako ruzno blamirate? Ja da ovako nesto uradim coveku umro bih od blama.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 07:00

AirBall wrote:
Dare wrote:Forum poslednjih mjesec dana ne liči na ono što je ličio prije (bar od kada ja znam za Avangardu). Nije samo moje mišljenje , više forumaša se izrazilo po tom pitanju.

Naravno da nije isti, sve se menja pa i forum... Postoje usponi i padovi, dosta zavisi od klime koja postoji u sportu kao i od rezultata...

Ali malo kome (da ne kazem nikome) se ne dopada ovaj poslednji period foruma, tako da me je malo i iznenadilo to sto kazes da se tebi dopada...

Mnogo zle krvi se pojavilo na forumu. Nadam se samo da je i to prolazno, da ce se i to menjati.
xrečeved

Postby 71:70 » 26 Mar 2014, 08:07

Slažem se sa strožom politikom foruma, svašta se izrodilo ovde zadnjih nedelja, ali mislim da dzoni nije zaslužio mesec dana, bez obzira na to što vodi neki svoj rat protiv glavešina foruma od kada je skinut sa mod liste. Koliko god to čudno bilo, on svojim postovima od tada, pored očiglednog besa i ljutnje, pokazuje i zavidan nivo zabrinutosti da se avangarda ne pretvori u rat nivoa poruka sa sportala ili sportskih...
71:70

Postby Talicni Tom » 26 Mar 2014, 10:06

Procitah raspravu na temi o Aba ligi naknadno i sta reci, pade Lavrentije sto uzviknu car je go. Bottom line.

Vec odavno nema sumnje da na higijenu na forumu na najvise uticu pojedini moderatori, kada udju u "fighting mode" pa pocnu da istresaju svoja osjecanja po svim temama. Nema to veze sa "RSB botovima" na jednoj, Tetlicom ili Veljosom na drugoj strani. Tu pricu mogu da pasu jos samo oni sa sjecanjem od jedna dan.

Ovaj zadnji istovar je, naravno, Airovo djelo, mozda malo eksplicitnije nego ranije, ali nije specijalno drugacije kao sto to Harper hoce eufemisticki da prikaze. Desava se uvijek poslije neke jake pobjede Partizana, ovaj put dvije (zato je jako i odjeknuo taj eho), pa onda covjek udje u trans, mravi mu postanu slonovi, a on dobije nagon iz dubine tijela da postane Milos Obilic koji ce da sve da ih posijece. Jedan obicni, crvenim plastom razjareni bik koji je demolirao po Areni, pa ko se zakacio i najebao je.

Bacaju se teze da je Srbija zemlja jednog tiranina, a ne treba se dalje od ogledala i sopstvene kuce da se vidi sta ucini vlast. A ona se ogleda u ova dva pokreta :thumbdown: :up: Komodusa, toliko dijeli nekoga ko skandira u publici da bude bacen lavovima ili u baru s krokodilima.

Konacno, moram da pomenem da jedan covjek odskace od mejnstrima, a to je Irr, ogrijesio sam se je u jednom postu na njega i ovim putem mu se javno izvinjavam. Nisam vidio dugo da je njegov post prouzrokovao neciju reakciju, bez obzira na prilicno rigidne stavove koje zastupa.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Ćoba » 26 Mar 2014, 10:08

Talicni Tom wrote:Procitah raspravu na temi o Aba ligi naknadno i sta reci, pade Lavrentije sto uzviknu car je go. Bottom line.

Vec odavno nema sumnje da na higijenu na forumu na najvise uticu pojedini moderatori, kada udju u "fighting mode" pa pocnu da istresaju svoja osjecanja po svim temama. Nema to veze sa "RSB botovima" na jednoj, Tetlicom ili Veljosom na drugoj strani. Tu pricu mogu da pasu jos samo oni sa sjecanjem od jedna dan.

Ovaj zadnji istovar je, naravno, Airovo djelo, mozda malo eksplicitnije nego ranije, ali nije specijalno drugacije kao sto to Harper hoce eufemisticki da prikaze. Desava se uvijek poslije neke jake pobjede Partizana, ovaj put dvije (zato je jako i odjeknuo taj eho), pa onda covjek udje u trans, mravi mu postanu slonovi, a on dobije nagon iz dubine tijela da postane Milos Obilic koji ce da sve da ih posijece. Jedan obicni, crvenim plastom razjareni bik koji je demolirao po Areni, pa ko se zakacio i najebao je.

Bacaju se teze da je Srbija zemlja jednog tiranina, a ne treba se dalje od ogledala i sopstvene kuce da se vidi sta ucini vlast. A ona se ogleda u ova dva pokreta :thumbdown: :up: Komodusa, toliko dijeli nekoga ko skandira u publici da bude bacen lavovima ili u baru s krokodilima.

Konacno, moram da pomenem da jedan covjek odskace od mejnstrima, a to je Irr, ogrijesio sam se je u jednom postu na njega i ovim putem mu se javno izvinjavam. Nisam vidio dugo da je njegov post prouzrokovao neciju reakciju, bez obzira na prilicno rigidne stavove koje zastupa.

Mnogo dobar post, potpisujem od rijeci do rijeci.
Ćoba

Postby harper lee » 26 Mar 2014, 11:30

Dobro, sad kad je Air prespavao, svanuo nov, lep, suncan prolecni dan, demoni se povukli u svoje nocne odaje da lizu rane i cekaju novu priliku da izmile na forumske ulice, ocekujem da se onaj Dzonijev ban od sinoc ukine i da se svi pravimo kao da se nista nije desilo. Neka se preinaci u ban od 24 sata da ne trazi odstetu i toliko.

Irri, Gogo23, pomagajte ljudi.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harmonica » 26 Mar 2014, 11:51

I ja mislim da je previsok ban za Dzonija. Govorim ovo iskljucivo kao licno misljenje, a ne kao kritiku na rad moderacije.
Ban je svakako zasluzen, i da ironija bude veca, sam Lawrence je juce zalio zbog konstantnih licnih sukoba i zbog okeana poganosti koji je isprosipan po temama, a veze sa kosarkom nema. I onda je, sam nastavio svoj licni sukob, pretpostavljam da je i njega na kraju dohvatila plima takvih postova...
Mislim da bi po forum bilo bolje da je kazna kraca.

Dzoni je, bez obzira na licne sukobe i ratove, neko ko zna ponesto o kosarci, a ume i ponekad da kriticki i racionalno gleda stvari, a to je veoma vredan i redak kvalitet trenutno na Avangardi. Naravno, zna manje nego sto misli da zna, ali zato je i zadovoljstvo uhvatiti ga u gresci :biggrin:

Ipak, da vam nesto priznam, pretesko mi je da stanem u bilo ciju odbranu sa crveno-bele strane, kada se isti ljudi javljaju sa istim pricama, pokusavajuci da banove instrumentalizuju, sve i da je ban nedelju dana. Apsolutno posle svakog bana. Ljudi koji su cesto veoma grubo krsili pravila, svaki bogovetni ban pokusavaju da iskoriste kao oruzje u licnim sukobima. Pravi se larma, hajkaTM, lov na vesticemoderatore.
Naravno, ti sukobi se kasnije prelivaju po svim kosarkaskim temama, ne ostaju samo na PPP.

Gorka ironija je da je upravo protiv toga bio Dzoni! Vise kosarke, manje licnih krstaskih ratova, politike, trolovanja. Licemerno je...
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Unexpected » 26 Mar 2014, 13:05

Previše je metar dana...
Ako gledamo poslednje trodnevne banove koristimo kao etalon, onda ovo nije ni za tri dana.

I Džoni, batali više te stvari...
The End.
Unexpected

Postby Zigara » 26 Mar 2014, 13:19

Dzoni je u poslednje vreme mnogo negativan(naravno na forumu) i radi upravo sve ovo sto je Air naveo, stoga kao retko kada moram da se slozim sa njegovom odlukom :biggrin: .Naravno sve to vuce repove od ranije i posledica je nekih licnih sukoba i animoziteta izmedju njih dvojice.
E sada sto se tice duzine bana tu se slazem sa ostalima i mislim da je mesec dana bas previse.
Zigara

PreviousNext

Return to Avangarda.in