I ja mislim da je previsok ban za Dzonija. Govorim ovo iskljucivo kao licno misljenje, a ne kao kritiku na rad moderacije.
Ban je svakako zasluzen, i da ironija bude veca, sam Lawrence je juce zalio zbog konstantnih licnih sukoba i zbog okeana poganosti koji je isprosipan po temama, a veze sa kosarkom nema. I onda je, sam nastavio svoj licni sukob, pretpostavljam da je i njega na kraju dohvatila plima takvih postova...
Mislim da bi po
forum bilo bolje da je kazna kraca.
Dzoni je, bez obzira na licne sukobe i ratove, neko ko zna ponesto o kosarci, a ume i ponekad da kriticki i racionalno gleda stvari, a to je veoma vredan i redak kvalitet trenutno na Avangardi. Naravno, zna
manje nego sto misli da zna, ali zato je i zadovoljstvo uhvatiti ga u gresci
Ipak, da vam nesto priznam, pretesko mi je da stanem u bilo ciju odbranu sa crveno-bele strane, kada se
isti ljudi javljaju sa istim pricama, pokusavajuci da banove instrumentalizuju, sve i da je ban nedelju dana. Apsolutno posle svakog bana. Ljudi koji su cesto veoma grubo krsili pravila, svaki bogovetni ban pokusavaju da iskoriste kao oruzje u licnim sukobima. Pravi se larma,
hajkaTM, lov na
vesticemoderatore.
Naravno, ti sukobi se kasnije prelivaju po svim kosarkaskim temama, ne ostaju samo na PPP.
Gorka ironija je da je upravo protiv toga bio Dzoni! Vise kosarke, manje licnih krstaskih ratova, politike, trolovanja. Licemerno je...
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?