Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby harper lee » 23 Mar 2014, 15:31

Jorgovan wrote:sa druge strane ti u nedostatku argumenata potezes epitete kao sto su ''rsb isprdak'' i ''drvna gradja'', cim se nadjes u blatu iz koga ne mozes da se iskoprcas.

sam si sebe doveo u tu situaciju lepljenjem epiteta ljudima koje, kako i sam kazes, ne poznajes.

Da, rekao sam ti da ja ne spinujem vec direktno kazem ljudima sta o njima mislim. Ako ti smeta imas "report" pa izvoli. Odavno je proslo vreme kad sam bio fin prema svakome jer sam tako vaspitavan. sad delim ljude na korisne i stetne. Ti si stetan. Jebi ga, zivimo u drzavi gde je sklanjanje stetnima opasno po zivot i gde su maniri luksuz. Da si ti banovan odmah kad si napisao da je Aleksandar Jankovic dobar covek i dobar trener a Piksi lopovsko govno, a morao si jer je ovo sportski forum na kojem nema mesta za takve gluposti, nista se od ove rasprave ne bi desilo. Izmedju ostalog, ne bih ni ja stigao da te nazovem RSB isprdkom. Na zalost, i ovaj forum kao i citava Srbija se zapetljao u tu idiotsku misao da svako ima pravo na svoje misljenje. Nema. To pravo se zasluzuje.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Jorgovan » 23 Mar 2014, 15:33

harper lee wrote:a Piksi lopovsko govno

opet lazes. ti imas neki gadan problem u glavi covece.

nemam nameru da ti prijavljujem postove, zabavan si.
Krenemo ti mi tako iz Zeleznika u Maderu, a ono daleko u picku materinu... Ljuba Tadic
Jorgovan

Postby harper lee » 23 Mar 2014, 15:35

Unexpected wrote:
harper lee wrote:A sad cu tebe i Neocekivanog da naucim sta je spin...

Što umeša mene u tvoju i Jorgovanovu priču... :biggrin:

Spin je jedna od osobina osnovne elementarne čestice... :biggrin:

У у области односа са јавношћу, Спиновање је облик пропаганде, која се постиже кроз интерпретацију догађаја или кампање са циљем да убеди јавно мњење у корист или против одређене организације или јавне личности.
Док се традиционални односи са јавношћу ослоњају на креативну презентацију чињеница, Спиновање често, мада не увек, представља неискрену, обмањујућу, манипулишућу тактику ради постизања циља.

Neke od metoda (tehnika) spina:
selektivno iznošenje činjenica, odnosno iznošenje samo pozitivnih
davanje pomno smišljenih off the record izjava (iz izvora bliskih vladi) u kojima se nešto tvrdi, pa poriče, pa opet tvrdi...
Govorenje u pogrešnom krugu (circulus vitiosus), u kojem se na izgled nešto razglaba, ali se istovremeno na samom početku predpostavlja nedokazana činjenica
Upotreba eufemizma da se nagrdi ili pak uljepša nečiji stav
Prikrivanje loših vijesti: iznošenjem neke u javnosti vrlo popularne i dugo očekivane pozitivne vijesti, ali uz istovremeno nabrajanje loših vijesti - nadajući se da će se mediji fokusirati na popularnu vijest

:laugh:

Odakle ti ovo. Ali, "nagrdi stav". :blue: Nadam se iskreno da ovo nije iz nekog udzbenika.
harper lee

Postby harper lee » 23 Mar 2014, 15:36

Jorgovan wrote:ti imas neki gadan problem u glavi covece.

Imam. Ne podnosim isprdke. To sam ti vec rekao.
harper lee

Postby Jorgovan » 23 Mar 2014, 15:37

harper lee wrote:
Imam.

ok onda.
Krenemo ti mi tako iz Zeleznika u Maderu, a ono daleko u picku materinu... Ljuba Tadic
Jorgovan

Postby Ćoba » 23 Mar 2014, 15:37

harper lee wrote:

Ti i Vojislav Seselj. :lollol:
Ćoba

Postby harper lee » 23 Mar 2014, 15:41

coba17 wrote:
harper lee wrote:

Ti i Vojislav Seselj. :lollol:

Ne bih znao za Seselja.
harper lee

Postby Ćoba » 23 Mar 2014, 15:42

harper lee wrote:Ne bih znao za Seselja.

Ma podsjeti me na onaj njegov legendarni naslov o pederskom isprdku Toni Bleru. :biggrin:
Ćoba

Postby Unexpected » 23 Mar 2014, 15:55

harper lee wrote:Odakle ti ovo. Ali, "nagrdi stav". :blue: Nadam se iskreno da ovo nije iz nekog udzbenika.

Nemam pojma, izbaci google... :laugh:

Potražiću neki udžbenik... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 23 Mar 2014, 16:09

Prvo izvinjenje na dva uzastopna posta:

In public relations, spin is a form of propaganda, achieved through providing an interpretation of an event or campaign to persuade public opinion in favor or against a certain organization or public figure. While traditional public relations may also rely on creative presentation of the facts, "spin" often, though not always, implies disingenuous, deceptive and/or highly manipulative tactics.

Politicians are often accused by their opponents of claiming to be honest and seek the truth while using spin tactics to manipulate public opinion.

Because of the frequent association between "spin" and press conferences (especially government press conferences), the room in which these take place is sometimes described as a spin room. A group of people who develop spin may be referred to as "spin doctors" who engage in "spin doctoring" for the person or group that hired them.

The techniques of spin include:

Selectively presenting facts and quotes that support one's position (cherry picking)
Non-denial denial
Phrasing in a way that assumes unproven truths
Euphemisms to disguise or promote one's agenda
"Burying bad news": announcing one popular thing at the same time as several unpopular things, hoping that the media will focus on the popular one.

Princeton University

EDIT: Sada vidim da je ono prethodno što sam postavio, loš prevod ovog teksta...
The End.
Unexpected

Postby Crazy Soul » 23 Mar 2014, 17:30

Vama je bas dosadno. Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 00:12

Smanjiti Lorensu ban;

A. Mnogo je, bre, mesec dana za onu glupost.
B. U moru gluposti je u poslednje vreme bio jedna retka zajebantska pojava na forumu, ne treba mračiti više od neophodnog, ma koliko preterao...

... Ili ban svima koji se ne primaju na rat između navijača/botova/aparthejdista i drugih, koji ne žele da učestvuju u tome ili bilo čemu sličnom.

Preispitajte to, molim vas.

:hathello:
xrečeved

Postby John Doe » 26 Mar 2014, 00:34

Kakva glupost. Samo Lawrence dobija kumulativne banove. Evo banujte i mene za stalno. Hvala!

I jos jedna stvar. Ne znam koj se ____ potpisujete sa "stop RSB botovima" kad je vise nego ocigledno da vam takvi ovde i trebaju. Evo, napisao sam kurac, pa banujte i mene bar na 6 meseci.

Evo, andrija spambot. :drinks:
Last edited by AirBall on 26 Mar 2014, 00:51, edited 1 time in total.
Reason: recnik
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby xrečeved » 26 Mar 2014, 00:43

Otkrio si i ime, sad si stvarno najebao... :D

Salu na stranu, dodatno preispitati zasto na pdf-u "Predlozi, primedbe i pohvale" najvise ima drugih, a najmanje potonjih. Zaista. Iz najbolje namere to kazem...
xrečeved

Postby Ćoba » 26 Mar 2014, 00:47

Aparhejd. :beyond:
Ćoba

PreviousNext

Return to Avangarda.in