Jorgovan wrote:niko tebe nije nazvao kretenom, opet spin i podmetanje

"...prema tvojim kretenskim akrobacijama..."Ovo je fraza iz tvog posta.
A sad cu tebe i Neocekivanog da naucim sta je spin, kako se ubuduce ne biste blamirali netacnom interpretacijom i upotrebom te reci. Ti ces na ovo sto sam ja postavio da napises "nisam ja tebe nazvao kretenom, nego sam napisao da ti je ta konkretna akrobacija kretenska", nadajuci se da cas da prodas pricu kako sustinski postoji manjak korelacije izmedju izgovorenog sadrzaja od strane neke licnosti i same te licnosti. Ne postoji. Iz jednog veoma prostog razloga koji se zove hijerarhija subjekata i koji kaze da je subjekt u kontekstu teksta stariji od subjekta izdvojene recenice tog istog teksta. Taj spin je inace jedan od najrasprostranjenijih i najprimitivnijih spinova i vrlo je cest upravo na forumima na kojima uglavnom postoje stroga pravila vezana za licna vredjanja, pa ga forumasi koriste da bi izbegli moguce sankcije.
Sad, zasto ja sve ovo pisem? Pisem zato sto imam tu lagodnu poziciju da unapred znam sta ces da odgovoris i jos lagodniju priliku da apriornim objasnjavanjem tvoje buduce reakcije ucinim da ispadnes magarac ako pokusas da je upotrebis. To je varijanta kontraspina, nesto redja od klasicnog "spin na spin" kontraspina, jer u raspravama ozbiljnih i inteligentnih ljudi covek veoma retko dolazi u situaciju da unapred moze da pretpostavi sa kakvim spinom ce se suociti.
Ovo ti otvoreno pisem delom zato da bi drugi forumasi ubuduce prepoznali sa cim imaju posla kad vide ovakva obrazlozenja a delom i zato sto nemam nikakav odnos prema forumskom spinovanju, posto mi je ispod casti da se njime bavim na mediju na kojem ucestvujem dobrovoljno. Dakle, ja ne spinujem na forumu. Nikad. To sto ti nazivas spinom nije nista drugo do obicno gadjenje kad dodjem u situaciju da mi covek tvog profila bude sagovornik. Kad bih se bavio pravim spinovanjem tesko da bi ti to uopste primetio.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.