Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Diktator » 09 Mar 2014, 15:09

Zigara wrote:Meni stvarno nije jasno zasto uopste navijaci Zvezde prihvataju te moderatorske funkcije i obavezu da se bave "rukovodjenjem" foruma.
Na taj nacin se samo kompromituju pod plastom "timskog" rada.

meni jos nejasnije zasto cigani uopste pisu na avangardi pored sveopste ugrozenosti.jos nejasnije je sto se cigani informisu na grobarskom forumu.to je zaista tema za istrazivace iz nekih ustanova zatvorenog tipa..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 09 Mar 2014, 15:10

Dare @

Bas tako, odlican si twit izabrao... Cini mi se da je to bilo onog dana kada je gradski sekretar stavio do znanja da KKP nece dobiti sredstva koja su pravilnikom predvidjena...

Mislim da se Aleksa na taj nacin obratio pomenutim medijima pokusavajuci da skrene paznju da se svrstavaju na stranu vlasti...

Ta prica je u apsolutnom saglasju sa onim sto sam napisao i nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka sa poslednjim dogadjajem...

Znaci analiziramo sport i dogadjaje koji se preplicu s istim...

Znaci ukoliko se Vucic pojavi sa crveno belim salom analiziramo i njega dok nas situacija u Ukrajini kao forum ne dotice...

Ko god udje na sportsko polje postaje predmet interesovanja Avangarde...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby licimur » 09 Mar 2014, 15:17

Ja se kao cigan ne osecam ugrozenim na ovom forumu. I dokle god je tako pisacu ovde. Ali ne moze niko da me ubedi da je politika koju vodi urednistvo ovog foruma politika svih boja. Tvit @ airball koji je prethodio Hezonjinom tvitu je samo tako navijcki obojen. I ko pokusava da me ubedi u suprotno vredja moju inteligenciju.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Unexpected » 09 Mar 2014, 15:20

Samo zbog jedne reči, možemo i navodnike jedne da dodamo...
The End.
Unexpected

Postby Zigara » 09 Mar 2014, 15:23

Aleksa wrote:
Zigara wrote:Meni stvarno nije jasno zasto uopste navijaci Zvezde prihvataju te moderatorske funkcije i obavezu da se bave "rukovodjenjem" foruma.
Na taj nacin se samo kompromituju pod plastom "timskog" rada.

meni jos nejasnije zasto cigani uopste pisu na avangardi pored sveopste ugrozenosti.jos nejasnije je sto se cigani informisu na grobarskom forumu.to je zaista tema za istrazivace iz nekih ustanova zatvorenog tipa..

Znas kako,ima ovde dobrih i zanimljivih ljudi zbog kojih vredi izignorisati ispade grobarski orijentisane moderacije, tj njenog rukovodeceg kadra.
A sto se tice tih ustanova koje pominjes stvarno nisam upoznat sa njihovim programom da bi se time bavio.
Zigara

Postby AirBall » 09 Mar 2014, 15:25

licimur wrote:Ja se kao cigan ne osecam ugrozenim na ovom forumu. I dokle god je tako pisacu ovde. Ali ne moze niko da me ubedi da je politika koju vodi urednistvo ovog foruma politika svih boja. Tvit @ airball koji je prethodio Hezonjinom tvitu je samo tako navijcki obojen. I ko pokusava da me ubedi u suprotno vredja moju inteligenciju.

Ti najbolje znas sta ti odgovara... Ovde si skoro od pocetka i cini mi se da nikad nisi imao problem da izneses stav i tako ce biti dok ovaj forum postoji...

Forumska politika je takva kakva jeste, ni drvo bez grane, ni covek bez mane, jednostavno to je paket aranzman koji funkcionise po principu uzmi ili ostavi...

Naravno da ja necu navijati za Zvezdu i braniti stavove te grupacije, ali cu obezbediti mogucnost da ljudi koji vole taj klub mogu bez problema da iznesu svoj stav na Avangardi...

To je bar jednostavno da se razume...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DjoleCZBG » 09 Mar 2014, 16:01

Ево и ја да се јавим.

Мало је погрешио Хезоња, али никако да би му неко одузео место "мода".

Авангарда јесте мало више на црно-белој страни, мени то није проблем.

Не разумем у чему је проблем, ако Хезоња и даље жели да пише. Ја га позивам да се врати, да допринесе квалитету форума.

Мислим да смо превише почели да пишемо о политици, не знам, моје мишљење.
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby Houdini » 09 Mar 2014, 16:17

Unexpected wrote:Hezonja, ako čitaš, vraćaj se. 'ebo i moderisanje i tvitovanje, lakše je ovako (vidi gornji deo teksta :D).

mislim da je moderisanje najnezahvalniji posao. moras da bdis nad forumom, da obracas paznju na svaki post, a sta god da uradis, neko ce se naci povredjen. beneficije su ti da nemas pravo na IL i da moras da ublazavas svoje misljenje.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby harper lee » 09 Mar 2014, 16:23

Kolike su kvote da ce Raoul Duke da "pogine" kao mod u roku od mesec dana? Da znam da trknem do kladionice ako su vece od 1.001. Posle Lawrence-a i Hezonje mislim da je on sledeci za odstrel. I treba. Sve su to nitkovi, patkometri, Coviceva pesadija i zlikovci, nisu kao ovi dicni ljubitelji sporta kakvi su Alonso i Napred Partizan.

Moram da priznam da duhovitijeg forumasa od Aira moje oci nisu videle u zivotu. Kad god on krene nesto da objasnjava sa stanovista principa ja se iskidam od smeha. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Baron » 09 Mar 2014, 16:25

harper lee wrote:Kolike su kvote da ce Raoul Duke da "pogine" kao mod u roku od mesec dana? Da znam da trknem do kladionice ako su vece od 1.001. Posle Lawrence-a i Hezonje mislim da je on sledeci za odstrel. I treba. Sve su to nitkovi, patkometri, Coviceva pesadija i zlikovci, nisu kao ovi dicni ljubitelji sporta kakvi su Alonso i Napred Partizan.

Moram da priznam da duhovitijeg forumasa od Aira moje oci nisu videle u zivotu. Kad god on krene nesto da objasnjava sa stanovista principa ja se iskidam od smeha. :biggrin:

:puke:
Baron

Postby Starsica » 09 Mar 2014, 16:25

Vid' Harpera, u pravi dan ti je istekao ban :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby harper lee » 09 Mar 2014, 16:26

Starsica wrote:Vid' Harpera, u pravi dan ti je istekao ban :D

Kao da je bitno koji je dan. Svaki dan je isto. Nije stvar u danima vec u ljudima.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby feanorlfc » 09 Mar 2014, 16:34

Harper kada je najpotrebnije. :biggrin:
feanorlfc

Postby DjoleCZBG » 09 Mar 2014, 18:22

harper lee wrote:Kolike su kvote da ce Raoul Duke da "pogine" kao mod u roku od mesec dana? Da znam da trknem do kladionice ako su vece od 1.001. Posle Lawrence-a i Hezonje mislim da je on sledeci za odstrel. I treba. Sve su to nitkovi, patkometri, Coviceva pesadija i zlikovci, nisu kao ovi dicni ljubitelji sporta kakvi su Alonso i Napred Partizan.

+1000
:blue: :blue:
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby Nowitzki.ct » 09 Mar 2014, 18:52

Jako loša odluka. Nisam reagovao na dosadašnje rezove, ali ovaj je krajnje neprimjeren. To što je skinut s moderacije zbog jednog prestupa i to na twitteru je smiješno. Na tenisu, na košarci, na fudbalu, svuda je momak davao kvalitetan doprinos diskusiji. Zagriženi je zvjezdaš, pa ga i nisam gotivio u početku, ali je svojim (uglavnom) korektnim pisanjem kupio moje simpatije. Za ostale djelove foruma manje-više, ali na tenisu će ostati nepopunjiva rupa. Nije tragedija pogriješiti, ali on je priznao grešku, a vođstvo foruma ne želi da prizna svoju, i to nije prvi put. Razmislite još jednom.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

PreviousNext

Return to Avangarda.in