Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Remi » 09 Mar 2014, 14:04

AirBall wrote:
Hezonja je trajno skinut s moderacije, tu kompromisa nece biti ni po koju cenu...

A ko to traži? On sam je dečko rekao da si slagao u vezi toga.
Remi

Postby 71:70 » 09 Mar 2014, 14:06

Ne znam na koji nacin se do sada tvitovalo, ali ako se tvitovalo bez saglasnosti ostalih modova, onda potez hezonje nije za skidanje sa moderacij.
Hezonja je dao nemerljiv doprinos forumu i trebalo bi se dobro razmisliti oko kazne.
Na stranu sto je funkcionisanje zvanicnog tviter naloga pogresno i imalo je par upitnih i nelogicinih tvitova.
71:70

Postby Zigara » 09 Mar 2014, 14:07

Meni stvarno nije jasno zasto uopste navijaci Zvezde prihvataju te moderatorske funkcije i obavezu da se bave "rukovodjenjem" foruma.
Na taj nacin se samo kompromituju pod plastom "timskog" rada.
Zigara

Postby AirBall » 09 Mar 2014, 14:07

Grba wrote:I ja sam mišljenja da je rešenje trebalo tražiti u ograničavanju pristupa tviteru, bez skidanja sa moderacija... jednostavno, pogrešio sa tviterom, tu ga i sankcioniši...

Meni je jasno da on nije mogao da izdrži (jbg, paradoksalno je da smo mi oštećeni uvek, i kad sviraju za nas, i kad sviraju protiv nas), verovatno bih i ja krenuo sa patkometrisanjem, ali je to trebalo da uradi ili na forumu ili sa svog tviter naloga, ne sa zvaničnog....

ali ta greška, ne bi smela da bude uzrok skidanja sa moderacije, jednostavno dok lik kao moderator radi dobar posao ne treba ga menjati....

Nema to apsolutno nikakve veze, ako si sklon zloupotrebi ne postoji garancija da se to nece ponoviti... Svako bira saradnike s kojima ce raditi, nekim ljudima jednostavno ne verujes... Ne sumnjam da je on dobar momak, znam da jeste, ali je pokazao da je tempirana bomba...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby feanorlfc » 09 Mar 2014, 14:10

E, ako je Hezonja tempirana bomba da ga jbm. Pa mnogi moderatori su 'eksplodirane bombe' pa ih niko ne dira. U redu, smenili ste dečka, nema potrebe da ga sada i razvlačite.
feanorlfc

Postby Remi » 09 Mar 2014, 14:17

Neverovatno. Stvarno.
Remi

Postby BoleBarca » 09 Mar 2014, 14:19

Nije poenta u moderatorskoj stolici, niti verujem da je Hezonji to mesto bas toliko bitno, ali ovaj cin skidanja je isto kao da su ga polili kantom 'ladne vode. Prva greska pa fljas, da se malo na njemu trenira strogoca. Decku od 18 godina, ej. Posle cele ove ujdurme ispade momak predstavljen kao neki tamo cuvar vatre, a oni koji su sve ovo zapoceli i u isto vreme duplo stariji od njega mogu samo da se ugledaju na tog decka sto se ostrascenosti tice.

Valjda ovaj forum postoji zbog njegovih clanova i ne razumem zasto je toliko tesko da se oni ispostuju ako su svi jednoglasno stali na jednu stranu?
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Unexpected » 09 Mar 2014, 14:20

Zigara wrote:Meni stvarno nije jasno zasto uopste navijaci Zvezde prihvataju te moderatorske funkcije i obavezu da se bave "rukovodjenjem" foruma.

Najlakše je nemati odgovornost i samo kenjati...

Kada se samo setim svih primedbi, neki favoriti...
Montirane slike, grobarski forum, samo nam dirate gazdu, taman posla da se neko dohvatio barem painta (Andrija isključen);
Klipovi sa utakmica, grobarski forum, samo KKP, taman posle da je neko ponudio pomoć i snimio neku utakmicu. Ne, NP treba da gubi po 8 sati vikendom, snima, montira, postavlja...
Dvostruki aršini su već prežvakani, postavio sam jedan od svežijih primera...

Hezonja, ako čitaš, vraćaj se. 'ebo i moderisanje i tvitovanje, lakše je ovako (vidi gornji deo teksta :D). Znaš celu priču i oko mene i preko čega sam sve prešao, pa sam i dalje tu. Postoje ljudi, sa obe strane zida, u raznim bojama, koji zaslužuju da svoje vreme trošim u raspravi, razgovoru, zezanju... sa njima
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 09 Mar 2014, 14:25

BoleBarca wrote:Valjda ovaj forum postoji zbog njegovih clanova i ne razumem zasto je toliko tesko da se oni ispostuju ako su svi jednoglasno stali na jednu stranu?

Forum postoji da bi se diskutovalo o sportu i o svemu sto se sa istim preplice... Ono sto je nasa duznost je da svakom pojedincu obezbedimo pravo da iznese stav u skladu sa pravilima koja postoje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Grba » 09 Mar 2014, 14:30

AirBall wrote:
Nema to apsolutno nikakve veze, ako si sklon zloupotrebi ne postoji garancija da se to nece ponoviti... Svako bira saradnike s kojima ce raditi, nekim ljudima jednostavno ne verujes... Ne sumnjam da je on dobar momak, znam da jeste, ali je pokazao da je tempirana bomba...

Pa sad, da je sklon zloupotrebi je olako zaklučeno....imao je grešku, imaju ih svi, nema tu nikakve garancije...
Grba

Postby Zigara » 09 Mar 2014, 14:38

Unexpected wrote:
Zigara wrote:Meni stvarno nije jasno zasto uopste navijaci Zvezde prihvataju te moderatorske funkcije i obavezu da se bave "rukovodjenjem" foruma.

Najlakše je nemati odgovornost i samo kenjati...

Kada se samo setim svih primedbi, neki favoriti...
Montirane slike, grobarski forum, samo nam dirate gazdu, taman posla da se neko dohvatio barem painta (Andrija isključen);
Klipovi sa utakmica, grobarski forum, samo KKP, taman posle da je neko ponudio pomoć i snimio neku utakmicu. Ne, NP treba da gubi po 8 sati vikendom, snima, montira, postavlja...
Dvostruki aršini su već prežvakani, postavio sam jedan od svežijih primera...

Hezonja, ako čitaš, vraćaj se. 'ebo i moderisanje i tvitovanje, lakše je ovako (vidi gornji deo teksta :D). Znaš celu priču i oko mene i preko čega sam sve prešao, pa sam i dalje tu. Postoje ljudi, sa obe strane zida, u raznim bojama, koji zaslužuju da svoje vreme trošim u raspravi, razgovoru, zezanju... sa njima

Zasto bi bilo ko trosio svoje vreme u uredjivanju foruma a da od toga nema nista,nikakvu privilegiju,ulogu u rukovodjenju?
Zigara

Postby 71:70 » 09 Mar 2014, 14:39

Jedna greska se nikako ne moze predstavljati kao sklonost zloupotrebi.
Da je burk :lol: u pitanju pa i da razumem. Ovog malog ex aleksu nikako ne vidim u toj prici.
A ponovicu jos jednom, zvanicni tw nalog je krajnje diskutabilan. On treba promovisati forum, proporuciti neki zanimljiv post, neku sportsku raspravu, akcijanje za bgl...nikako ne sme koristiti za komentarisanje dnevnih tema.
71:70

Postby Unexpected » 09 Mar 2014, 14:41

I plate su male... :truce:
The End.
Unexpected

Postby Dare » 09 Mar 2014, 15:03

Forum postoji da bi se diskutovalo o sportu i o svemu sto se sa istim preplice

AVANGARDA.IN ‏@AvangardaForum Mar 7
@AvangardaForum Hvala sto ste pokazali kako ste mali @RTS_Vesti @b92vesti @Blic_online pic.twitter.com/sQmUrrKINS
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Batman » 09 Mar 2014, 15:05

Osvrnucu se samo na par stvari, pa sad ko sta hoce neka kaze:
1) Nema potrebe isticati toliko Hezonjine godine... Pre svega jer je decko mnogo puta pokazao izuzetan stepen zrelosti koji nema 80% srpskog stanovnistva... Po meni to nikako ne treba koristi kao argument za njegov ostanak, pogotovo ne pored svih ostalih kvaliteta koje je pokazao...
2) Potpuno podrzavam Hudinijevu i 71:70 ideju vezanu o tome sta bi trebalo pisati na tviteru, mislim da bi to bilo onda najkorektnije prema svima...
Batman

PreviousNext

Return to Avangarda.in