Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby AirBall » 08 Mar 2014, 20:52

coba17 wrote:Jesam naporan jer se radi apsolutno o dvostrukim standardima.

Banovan je danas covek zbog sprdanja na vasoj temi...

Ovo svakako ne stoji kao argument...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 08 Mar 2014, 20:53

John Doe wrote:I ja sam dosadan! Pravda za mene!

Dobro, 'ajde, i ti si dosadan... :biggrin:

Hezonja, ne zajebavaj... Evo glasaću ja za malivuka (stvarno mi je ovo palo u jednom trenutku na pamet :laugh: )...

@coba,
rekao bih da nisi video penale...

Šta treba ja da krenem da dramim zbog koketiranja sa fašizmom od strane pojedinih navijača Zvezde i da smaram sa dvostrukim aršinima?
The End.
Unexpected

Postby DjoleCZBG » 08 Mar 2014, 20:56

ВРАТИ СЕ ХЕЗОЊО !
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby Houdini » 08 Mar 2014, 21:08

Hezonja je malo preterao sa tim twitom, jer bi zvanicni twitter trebao da bude neutralan.

mislim da nije bile zle namere.

i vracaj se, ohladi glavu i videces da je to najbolje resenje. treba da te Remi stavlja na avatar sledece sezone dok budes vladao ABA i EL u crno belim bojama :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby hehule » 08 Mar 2014, 22:16

Dajte ljudi, nije valjda toliko došlo da Hezonja ode sa foruma.

Što se tiče košarke, a pogotovu mlađih kategorija, mislim da tu nemamo jačeg forumaša od njega. On ne bi trebalo da napušta forum, ne, ne!
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby DjoleCZBG » 08 Mar 2014, 22:30

Нека неко напише шта је тачно написао Хезоња на твитеру.
DjoleCZBG

Postby AirBall » 08 Mar 2014, 22:33

AVANGARDA.IN ‏@AvangardaForum 3m

Kako se ovaj sudija zajebao pa svirao penal protiv Zvezde!?!?!? Sad ce to Vucic da sredi. #JSL #fkcz
AirBall

Postby DjoleCZBG » 08 Mar 2014, 22:35

И да ли планира да се врати ?
DjoleCZBG

Postby ИлићКапитен22 » 08 Mar 2014, 23:13

DjoleCZBG wrote:И да ли планира да се врати ?

Зове форум који пати свог Хезоњу да се врати :biggrin:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby BoleBarca » 08 Mar 2014, 23:23

Imajte obzira prema momkovim godinama, napisao je to vrv vruce glave i sigurno je do sad shvatio da je pogresio. Razmislite i vi da li je fer da ga zbog tog twita skinete sa mooderatorske pozicije i time izbrisete sve sto je uradio za forum do sad. Isto tako ne verujem da ga bilo ko od crno-bele populacije smatra za provokatora zato sto je decko jedan od najkorektnijih forumasa sto pokazuju i molbe ostalih clanova da se vrati na poziciju na kojoj bio...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby AirBall » 08 Mar 2014, 23:30

Sve to stoji sto si napisao i iz tog razloga se apsolutno niko ne ljuti na njega i ja bih iskreno voleo da nastavi da pise na forumu... Sto se urednistva tice to je krajnje specificna delatnost jer je neophodno da funkcionisemo kao tim, a ovo je svakako iskakanjem iz tih okvira..

Velika steta je napravljena, za samo par minuta koliko je taj tvit stajao, dok ga nismo registrovali i obrisali veliki broj Zvezdasa nas je otpratio, a uz to su nas socno izvredjali kako smo grobarski forum, kako se lazno predstavljamo kao neutralni i slicno, a tvit sa navijacima Partizana nije imao nikakve veze...
AirBall

Postby Zappa » 08 Mar 2014, 23:36

Kakva je razlika između te hezonjine poruke i ove
AVANGARDA.IN ‏@AvangardaForum 3h
Petarda u Kragujevcu, sudija Glodjovic je tendenciozno ostetio Partizan svirajuci nepostojeci penal

Sa tom porukom ste se stavili na stranu Partizana , primerenija bi bila npr.

Čini nam se da sudija čini medveđu uslugu Partizanu svirajući nepostojeći penal.

Što se tiče Hezonje ,dečko je pokušao biti sarkastičan ,svako od nas greši .Nadam se će nastaviti svoj rad na ovom forumu .
Puno je kvalitetnih zvezdaša otišlo u zadnjih par meseci , Hezonja iako zvezdaš odlično je obavljao svoj moderatorski posao ,za razliku od nekih drugi koji se kriju iza te uloge i sa vremena na vreme provociraju.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby BoleBarca » 08 Mar 2014, 23:41

Pa eto, posto je odluceno kako je Aleksa napisao na obavestenjima da ce on i VMJ voditi twitter u buduce, ne postoji dakle mogucnost da dodje opet do takve greske pa su se stvorili uslovi da se Hezonja vrati na radno mesto i nastavi da pise na forumu... Naravno ukoliko i on sam to zeli...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby AirBall » 08 Mar 2014, 23:46

Aleksandar wrote:Sa tom porukom ste se stavili na stranu Partizana , primerenija bi bila npr.

Da mi je samo znati kako smo se stavili na stranu Partizana sa tim tvitom... To sam ja napisao kao navijac Partizana i stojim iza toga da nije bio penal i da nas je sudija svirajuci isti kod rezultata 3-0, kad je mec bio uveliko resen, ostetio...

Pominjanje Vucica i namestanja utakmica preko zvanicnog twittera svakako ne moze da ide u isti kos sa ovim...

BoleBarca wrote:Pa eto, posto je odluceno kako je Aleksa napisao na obavestenjima da ce on i VMJ voditi twitter u buduce, ne postoji dakle mogucnost da dodje opet do takve greske pa su se stvorili uslovi da se Hezonja vrati na radno mesto i nastavi da pise na forumu... Naravno ukoliko i on sam to zeli...

Kakvo radno mesto, nije ovo posao vec zadovoljstvo, a postoji nesto sto se zove kolegijalnost i timski nastup...

Dovoljno si inteligentan da prosudis da neko uslovljava svoj ostanak na forumu vracanjem na moderaciju i koliko je to besmisleno...

Avangarda nikad nije bila poznata po trulim kompromisima i ultimatumima, ne vidim nijedan razlog zasto bi sad bilo drugacije...

Ukoliko zeli da pise super, ukoliko ne zeli njegov izbor...

Niko ga odavde jurio nije...
AirBall

Postby Zappa » 09 Mar 2014, 00:52

AirBall wrote:Da mi je samo znati kako smo se stavili na stranu Partizana sa tim tvitom... To sam ja napisao kao navijac Partizana i stojim iza toga da nije bio penal i da nas je sudija svirajuci isti kod rezultata 3-0, kad je mec bio uveliko resen, ostetio...

Istu poruku sam ja napisao ,pa dvojica navijača Partizana skočiše na mene .
Malo si kontradiktoran u svom stavu -shvatam ja da si ti vlasnik ovog foruma ,ali isto tako primetio sam da se želite predstaviti kao forum neistomišljenika svih boja.
Pa mi je malo čudno da sa zvaničnog tviter profila pišeš poruku kao navijač Partizana koji tvrdi da je klub oštećen.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

PreviousNext

Return to Avangarda.in