Aleksandar wrote:Sa tom porukom ste se stavili na stranu Partizana , primerenija bi bila npr.
Da mi je samo znati kako smo se stavili na stranu Partizana sa tim tvitom... To sam ja napisao kao navijac Partizana i stojim iza toga da nije bio penal i da nas je sudija svirajuci isti kod rezultata 3-0, kad je mec bio uveliko resen, ostetio...
Pominjanje Vucica i namestanja utakmica preko zvanicnog twittera svakako ne moze da ide u isti kos sa ovim...
BoleBarca wrote:Pa eto, posto je odluceno kako je Aleksa napisao na obavestenjima da ce on i VMJ voditi twitter u buduce, ne postoji dakle mogucnost da dodje opet do takve greske pa su se stvorili uslovi da se Hezonja vrati na radno mesto i nastavi da pise na forumu... Naravno ukoliko i on sam to zeli...
Kakvo radno mesto, nije ovo posao vec zadovoljstvo, a postoji nesto sto se zove kolegijalnost i timski nastup...
Dovoljno si inteligentan da prosudis da neko uslovljava svoj ostanak na forumu vracanjem na moderaciju i koliko je to besmisleno...
Avangarda nikad nije bila poznata po trulim kompromisima i ultimatumima, ne vidim nijedan razlog zasto bi sad bilo drugacije...
Ukoliko zeli da pise super, ukoliko ne zeli njegov izbor...
Niko ga odavde jurio nije...