Oglala wrote:Zigara wrote:Oglala wrote:Zigara wrote:Zlaja wrote:Samo sam pitao da li znas gde je napisan, mozda je bas na nesportskom, mozda na JSL...
Da li znas gde?
Apsolutno nebitno.
"Najgora" varijanta je da je napisan na vasoj klupskoj temi a u tom slucaju ga je trebalo samo prebaciti na nesportski.
Jedina stvar koja je smesnija od ovog bana je Air-ovo objasnjenje.
"Ozbiljne stvari se desavaju".
Pa gde je taj Air bio kada se gresilo u kontra smeru da nam prica o ozbiljnim stvarima i da se svako neslaganje sa tim stavom kaznjava banom?
Molim vas bez licnih prozivki. Sta je ko mislio i pisao o nekom ranijem dogadjaju je tema koja debelo izlazi iz price o ovom banu.
Kakvih licnih prozivki?
Bavim se recenicom koju je on napisao kao neko obrazlozenje bana na najblazi moguci nacin.
Zavrsavam sa ovom pricom,da vodim borbu sa vetrenjacama ne pada mi napamet.
Uostalom cim dodje neki moderator sa recenicom "ban od 24h je upozorenje a ne ban" sve mi je jasno.
Jeste licno zato sto pokusavas da "raskrinkas" njegovu odluku (pod uslovom da je njegova) tako sto u pitanje dovodis njegov licni kredibilitet. Tako mozes da postignes samo stvaranje kolegijalnog fronta (sto vise nema veze ni sa tim ko je u pravu), na sta bi odgovor bio diskredibilitacija citavog tima moderatora; i dok lupis dlanom o dlan imamo problem tamo gde ga nije bilo.
Nema potrebe da se glozimo, ja sam se slatko nasmejao na ono "
ja znam da je ovo grobarski forum", ali dalje od tih sitnih trolova ipak ne treba ici. Dovoljno si dugo ovde da znas da ipak nije tako i da ove nase navijacke "predstave" mogu da uticu lose na novopridosle clanove.
On je sam sebe "raskrinkao" svojim objasnjenjem bana,nemam ja tu sta mnogo da dodam ili oduzmem.
Preventivno samo zapoceo ovde tu temu jer ko zna mozda cu ja biti sledeci banovan kada se budem nasmejao na "ozbiljne" stvari koje se dogadjaju tj na pricu kako drzava vec petu godinu za redom nece dozvolliti Partizanu da bude sampion.Ako je vec to kriterijum za kaznjavanje onda ga treba uneti u pravilnik da se zna da ce neslaganje sa tim stavom biti kaznjavano ili cemo ipak biti samo "upozoravani".
U poslednje vreme nisam imao nikakvih primedbi na kriterijum kaznjavanja i vec sam napisao da se situacija dosta popravila kao i uopste atmosfera na forumu i medjuforumaski odnosi, ali preko ovakvih stvari ne mogu da predjem.Ja kapiram ogorcenost zbog osecaja nepravde i ostecenosti ali odluke se moraju donositi hladne glave.