Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Felipao » 10 Feb 2014, 20:04

Nije to plus,to je thanks,uglavnom se koristi na forumima na kojima postoje neki uploaderi,i ti njima lupas hvala zbog toga sto su podelili to nesto sa tobom. Kao npr na onom sajtu za preuzimanje utakmica preko torenta...

Nije to lose,sa druge strane plus i minus je raspad sistema,to nam nikako ne treba...
Felipao

Postby skeva » 10 Feb 2014, 20:16

Plus i minus je najgora stvar koja se moze uraditi. Ne slaze se neko sa tobom i lupa ti minuse, nidje veze.
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby DIFovac » 10 Feb 2014, 20:19

Ne treba minuse te stavljati. Ima opcija "thanks" i to samo znaci da dajes nekome kad se slazes s njegovim postom.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby hehule » 10 Feb 2014, 21:28

Jedan forumaš bi ovde bio kralj minusa. Ne želim da ga imenujem, svi znate ko je. I ja se slažem za uvođenje opcije thanks.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby DjoleCZBG » 10 Feb 2014, 23:11

Можда је мало оф, али има ли неки посебан топик о Тегијевој емисији ?
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby skeva » 10 Feb 2014, 23:12

Ima, pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste. Mislim da se tako zove
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby DIFovac » 10 Feb 2014, 23:14

DjoleCZBG wrote:Можда је мало оф, али има ли неки посебан топик о Тегијевој емисији ?

viewtopic.php?f=114&t=82
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby teglica » 14 Feb 2014, 13:48

Spoiler: pokaži
Moebius wrote:
AirBall wrote:Ko je napisao da Bertans ne dolazi, molim te da dokumentujes pre nego sto klevetas...

Image

od AirBall » Uto Jan 28, 2014 4:56 pm

"Doktor Mo je napisao:
Znači, da ne očekujem da Bertans u martu zaigra za Partizan?"

Ne zavisi ni od nas ni od njega pa citaj kako hoces...

od AirBall » Uto Jan 28, 2014 5:07 pm

Nista ti nisi razumeo, a meni ne pada na pamet da ti objasnjavam jer su ti ocigledno emocije pomutile razum...

Pisao jesam da se ne pitamo nista kad ce se Bertans vratiti i to jeste istina koja moze vrlo lako da se proveri...

od AirBall » Sub Feb 01, 2014 7:26 pm

"Dovla je napisao:
To može da znači ili da Murić nije dogovoren ili da Bertans ide na leto"

Ili da Berta uopste i ne dolazi iz Amerike...

Image

od AirBall » Uto Feb 04, 2014 11:59 pm

Teglica je do jaja informisan, mozda pojedince iritira njegova pojava, ali treba pazljivo citati sta pise...

Image

od teglica » Čet Feb 06, 2014 11:28 am

Ovakva bahatost i javasluk, o kojoj ceo Bar bruji (ako ima neko odatle neka vam kaze slobodno) JE NEZAPAMCENA. AKO DANAS NESTO NE PROMENE, NISTA OD POTPISA, kao ni za Bertu, Novaka, Gadeforsa....nba zamenu za Rouza.

Antipop Antonije

od Antipop Antonije » Čet Feb 06, 2014 11:38 am

U pravu je Teglica. Ja sam info dobio do njega. I sve je istina. ...

Post odmah ispod:

Image

od irriducibili » Čet Feb 06, 2014 11:43 am

Tegla je potpuno u pravu. ...

Image

AKONTACIONI BOTTOM LINE:

Image

od AirBall » Sre Jan 22, 2014 3:32 pm

Lepo rece Teglica, dok je ovaca bice i sisanja...

Image

Jeste li zaboravili da mu čestitate rodjendan? Da li uopšte znate koji je to bio datum, s obzirom da ste ga već otpisali?

Jbg, neko ga otpisao, a neko zaboravio da mu kupi poklon...

Image

Image -> Copyright by his majesty GM

Uostalom, koga briga za sve ovo? Kapiram da će The Trolltm uskoro dobiti pomilovanje, čisto zarad šišanja. A i nije red da ga bacate u "Lavovima u Koloseum" jer tamo nema ovaca.

A ni Pantera.

Image

Posto su neki hrabro u vreme mog odustva stavljeli moje postove ili ih okretali, a ne kada sam bio u mogucnosti da im odgovorim, cisto da ih uputim , da pre sve hajke i kuknjave, posle kojih ih AIR tugaljivo pita pa sta bi oni uradili samnom, da podsetim.

BERTA KOJI SE IZVLACI IZ MOJIH POSTOVA, JE IZ BILBAOA, U KONTEKSTU JE SA NOVAKOM I SL> KOJI NJISU DOVEDENI, A POJEDINI PONOVO IZMISLJATE I IZVRCITE

Obratite paznju-topik se zove predlozi,primedbe,pohvale. Batalite svaku dalju medjusobnu raspravu na ovom topiku (a bilo bi pozeljno i na ostalim).Vazi za sve,ne samo za Teglicu.
Felipao
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Dejkan » 14 Feb 2014, 18:41

Molim ljude koji su zaduzeni za topic ''Miris bagrema'' da ga odrzavaju kakav je bio sve do danasnjeg dana.Danas su se pojavile neke gnusne lazi i pljuvacine i mogu da kazem samo da, aj' sto postovi vise lice na tekst iz najgorih tres zutih tabloida nego je i mucno bilo i za videti.

Dopustio sam sebi da skinem sa ignore liste ljude koji to rade ali vracam ponovo ignore listu.Jedino ce da smeta ono kada neko bude replicirao i postovi korisnika ce biti vidljivi a samim tim unistavati temu o kosarci kao sportu i igri.

Baveci se trivijalnim stvarima, tres tekstovima,tracevima,pljuvacinama,mazanjem,mrznjom,hejtovanjem,trolovanjm,spamovanjem puno dobrih i kosarkaskih poznavaoca je izgubilo volju i zelju za svakom vrstom konverzacije o kosarci kao sportu i igri i o KK Partizanu kao pre svega kosarkaskom sportskom klubu i o igracima koji su na terenu.

Ako vi mislite da umesto da pricamo o potezima igraca,taktici,kretnjama i pozrtvovanju tih igraca mi treba da pricamo o njihovim babama,roditeljima,devojkama,zenama,kolima,parama,nacionalnosti,stvarima iz privatnog zivota za koje pojedine treba da bude sramota i da pomisle da pitaju a kamoli napisu onda je bolje da se topic ili tema promene iz korena i da neki novi naziv, npr ''Pljuni,polizi svejedno je!''.
Last edited by Dejkan on 14 Feb 2014, 19:00, edited 1 time in total.
EH DA NAM JE OVE SEZONE...PERO KAMERUN !!!
Dejkan

Postby AirBall » 14 Feb 2014, 18:50

Ovih dana nemam nesto puno vremena za forum, nakupilo mi se dosta privatnih obaveza koje moram urgentno da resavam, ali nisam primetio da je bilo ko od kolega sugerisao u kom pravcu trebaju rasprave da se vode...

Takodje nisam primetio da je bilo ko vrsio pritisak da se ne pise o kosarkaskim temama, igracima, akcijama, taktici itd...

Svi su slobodni da pisu o onome sto misle da treba, valjda je ovo forum neistomisljenika...

Ljudi se mogu kaznjavati za konkretne stvari, a ne zato sto nekoga vole, ili ne vole...

Ta prica o lazima je vrlo zanimljiva... Kako ja mogu da znam da li je Pavlovic putovao kolima iz Bara za Beograd i da li je njegova porodica imala problema zbog njegove nacionalnosti?

Evo sad zamisli situaciju, neko treba da se kazni, kako to sprovesti u delo kada nije prekrsio nijedno forumsko pravilo?

Ne moze se kaznjavati na osnovu podobnosti, ili nepodobnosti, evo npr meni se ne svidja neko tvoje razmisljanje, ili informacija koju si izneo, jel to dovoljno jak razlog da te banujem, ili mozda da batalim forum?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby hehule » 14 Feb 2014, 18:51

Kakvu funkciju ima opcija dodaj prijatelja?
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Dejkan » 14 Feb 2014, 18:52

AirBall wrote:Ovih dana nemam nesto puno vremena za forum, nakupilo mi se dosta privatnih obaveza koje moram urgentno da resavam, ali nisam primetio da je bilo ko od kolega sugerisao u kom pravcu trebaju rasprave da se vode...

Takodje nisam primetio da je bilo ko vrsio pritisak da se ne pise o kosarkaskim temama, igracima, akcijama, taktici itd...

Svi su slobodni da pisu o onome sto misle da treba, valjda je ovo forum neistomisljenika...

Ljudi se mogu kaznjavati za konkretne stvari, a ne zato sto nekoga vole, ili ne vole...

Ta prica o lazima je vrlo zanimljiva... Kako ja mogu da znam da li je Pavlovic putovao kolima iz Bara za Beograd i da li je njegova porodica imala problema zbog njegove nacionalnosti?

Evo sad zamisli situaciju, neko treba da se kazni, kako to sprovesti u delo kada nije prekrsio nijedno forumsko pravilo?

Ne moze se kaznjavati na osnovu podobnosti, ili nepodobnosti, evo npr meni se ne svidja neko tvoje razmisljanje, ili informacija koju si izneo, jel to dovoljno jak razlog da te banujem, ili mozda da batalim forum?

Kapiram, hvala na odgovoru.
EH DA NAM JE OVE SEZONE...PERO KAMERUN !!!
Dejkan

Postby Unexpected » 14 Feb 2014, 21:30

AirBall wrote:Ljudi se mogu kaznjavati za konkretne stvari...

Neću da te nerviram... :biggrin:

BTW Pohvala za današnju reakciju... :okk:
Eliminisati lično obraćanje i to je to, samo još i vikanje da se reguliše.

NTe wrote:Kakvu funkciju ima opcija dodaj prijatelja?

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 5#p9651815
The End.
Unexpected

Postby teglica » 15 Feb 2014, 09:11

teglica wrote:
Spoiler: pokaži
Moebius wrote:
AirBall wrote:Ko je napisao da Bertans ne dolazi, molim te da dokumentujes pre nego sto klevetas...

Image

od AirBall » Uto Jan 28, 2014 4:56 pm

"Doktor Mo je napisao:
Znači, da ne očekujem da Bertans u martu zaigra za Partizan?"

Ne zavisi ni od nas ni od njega pa citaj kako hoces...

od AirBall » Uto Jan 28, 2014 5:07 pm

Nista ti nisi razumeo, a meni ne pada na pamet da ti objasnjavam jer su ti ocigledno emocije pomutile razum...

Pisao jesam da se ne pitamo nista kad ce se Bertans vratiti i to jeste istina koja moze vrlo lako da se proveri...

od AirBall » Sub Feb 01, 2014 7:26 pm

"Dovla je napisao:
To može da znači ili da Murić nije dogovoren ili da Bertans ide na leto"

Ili da Berta uopste i ne dolazi iz Amerike...

Image

od AirBall » Uto Feb 04, 2014 11:59 pm

Teglica je do jaja informisan, mozda pojedince iritira njegova pojava, ali treba pazljivo citati sta pise...

Image

od teglica » Čet Feb 06, 2014 11:28 am

Ovakva bahatost i javasluk, o kojoj ceo Bar bruji (ako ima neko odatle neka vam kaze slobodno) JE NEZAPAMCENA. AKO DANAS NESTO NE PROMENE, NISTA OD POTPISA, kao ni za Bertu, Novaka, Gadeforsa....nba zamenu za Rouza.

Antipop Antonije

od Antipop Antonije » Čet Feb 06, 2014 11:38 am

U pravu je Teglica. Ja sam info dobio do njega. I sve je istina. ...

Post odmah ispod:

Image

od irriducibili » Čet Feb 06, 2014 11:43 am

Tegla je potpuno u pravu. ...

Image

AKONTACIONI BOTTOM LINE:

Image

od AirBall » Sre Jan 22, 2014 3:32 pm

Lepo rece Teglica, dok je ovaca bice i sisanja...

Image

Jeste li zaboravili da mu čestitate rodjendan? Da li uopšte znate koji je to bio datum, s obzirom da ste ga već otpisali?

Jbg, neko ga otpisao, a neko zaboravio da mu kupi poklon...

Image

Image -> Copyright by his majesty GM

Uostalom, koga briga za sve ovo? Kapiram da će The Trolltm uskoro dobiti pomilovanje, čisto zarad šišanja. A i nije red da ga bacate u "Lavovima u Koloseum" jer tamo nema ovaca.

A ni Pantera.

Image

Posto su neki hrabro u vreme mog odustva stavljeli moje postove ili ih okretali, a ne kada sam bio u mogucnosti da im odgovorim, cisto da ih uputim , da pre sve hajke i kuknjave, posle kojih ih AIR tugaljivo pita pa sta bi oni uradili samnom, da podsetim.

BERTA KOJI SE IZVLACI IZ MOJIH POSTOVA, JE IZ BILBAOA, U KONTEKSTU JE SA NOVAKOM I SL> KOJI NJISU DOVEDENI, A POJEDINI PONOVO IZMISLJATE I IZVRCITE

Obratite paznju-topik se zove predlozi,primedbe,pohvale. Batalite svaku dalju medjusobnu raspravu na ovom topiku (a bilo bi pozeljno i na ostalim).Vazi za sve,ne samo za Teglicu.
Felipao

zanimljivo kako si posle toliko dana stajanja svih ovih postova i hajke, oglasio se tek posle mog odgovora i jednog jedinog posta
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Burke » 15 Feb 2014, 09:36

Прича коју поново потежеш је затворена и свака нова дискусија на ту тему ће бити сасечена у корену и кажњавана.
Burke

PreviousNext

Return to Avangarda.in