Cuburac wrote:Cemu ova gnusna laz, cime sam te uverio da mozes da vrdjas moju pamet? Kakvo dupliranje postova, ja se jedva nakanim da napisem i jedan post, a kamoli da isti pisem dva puta. Ja sam sinoc napisao svega dva posta.
Treba da te bude sramota da nekoga ko ti je ukazao gostoprimstvo nazivas lazovom i to mnogo vise govori o onome iz cijih usta tako nesto izlazi nego o onome kome je kleveta upucena...
Ljudi koji me poznaju u privatnom zivotu, a takvih nije malo na ovom forumu vrlo dobro znaju da je meni rec preca i od glave koju nosim na ramenima tako da si ti taj koji ces morati da zivis sa sramotom...
Post ti je prvobitno obrisan jer se nisi bavio temom vec si pisao na temi vezanoj za spekulacije igraca o stvarima koje nemaju blage veze sa tim, izmedju ostalog si klevetao kako se lazno predstavljamo da smo prvi objavili za Pavlovica iako se moze vrlo lako utvrditi po vremenu pisanja postova...
Pogledaj kad je napisao Aleksa, a kad je bilo potvrdjeno na nekim drugim forumima...
Sta vise juce je i topik bio zakljucan zbog dezinformacije koja je pustena sa mesta odakle ti dolazis da siris ljubav i pravdoljublje da su pregovori sa igracem propali...
Koliko to nije bilo tacno najbolje govori podatak da je jedan cestiti covek i global moderator sa ovog foruma VMJunior dao svoju rec da ovde nece vise napisati ni rec ukoliko Pavlovic u petak ne postane igrac Partizana i tako se i desilo...
Mi i jesmo zakljucali topik zbog indoktriniranih glava koje se truju na drugim mestima i na ovaj nas cist izvor donose lazi...
Nakon sto ti je prvi post obrisan boldovao si i povecao font upozoravajuci da ti se postovi ne brisu i na taj nacin si se mesao u posao moderacije...
Imas srece sto i vise nisi sankcionisan zbog bahatosti...
Cuburac wrote:Ti znas na kom sam forumu to procitao, na istom onom forumu, kako sam danas obavesten, gde si se i tiprijavio, predstavljajuci se kao radnik KK Partizan i buneci se protiv insajderskih unformacija, objavljenih na tom forumu, jer toboze tebi kao radniku KK Partizan cine stetu.
Da li je to tacno ili su te nevinog optuzili ?
Naravno da su te dezinformisali jer oni nista drugo ni ne znaju sem da lazu i da izmisljaju... Ne pisem ovo zbog tebe jer si ti pokazao da bez obzira na godine koje imas si naivan kao francuska sobarica i da sa tobom moze da manipulise svakojaki olos...
Ja se u svoju decu kunem da se nisam registrovao na taj forum pod drugim nikom i pisao...
Da li ti smes da se zakunes u svoje dete da jesam?
Cuburac wrote:Da li imam dozvolu, eto da te spasim od lazi, pa da ponovi obrisani post, po secanju, jer samza to delo vec osudjen i kaznjen, a cak i ti ne mozes poreci cinjenicu da se za isto delo ne moze dva puta suditi, a ja sam vec osudjen za to sto nisam uradio.
Kada si osnivao Avangardu, zamolio si me da se uclanim, sto sam ja sa radoscu prihvatio.
I sada mozes da me zamolis da napustim forum, ili da da ne pisem istinu ili da pisem samo ono sto
tebi odgovara. Budi siguran , da bih ti jednu molbu ispunio.
Nemas ti mene od cega da spasavas, ako imas iole obraza pokupices se sa ovog mesta i nikad se vise neces vratiti jer sve ovo sto si nalupetao ne pristaje casnom coveku...
Iskreno ti ne zameram nista, ali najiskrenije ne zelim vise da te vidim jer takve kao sto si ti ne volim da vidim u svom okruzenju...
One koji lazu, klevetaju, optuzuju...
A ti slobodno idi gde ti je bolje, Avangarda ce ostati jaka...