Mrzim sebe kada pređem preko sopstvenih reči, ali još više mrzim kada računi ostanu neraščišćeni. Držaću se ove teme, nadam se kratko.
Juče sam optužen da sam imao stalk postove, pa se, eto (ne Samjuel), i meni progledalo kroz prste, na molbu da se isti navedu, ostao sam bez odgovora (opet je priča bila zaključena).
Pošto sa te strane, odgovora nema, zamolio bih one koji svrate na ovu temu, da mi otvore oči i objasne gde se u mojim jučerašnjim postovima nalazi stalk. Postove možete pogledati na ovom linku:
search.php?author_id=201&sr=postsUz napomenu da su mi četiri posta bila obrisana, tri bez ikakvog razloga i bez ikakvog objašnjenja.
Tri su obrisana na kasini:
1. Prvi post je glasio "'ebali vas i Tuđman i Krcun". Ovde nemam nikakvih primedbi, pošto je i idiotska rasprava na koju se odnosio sa pravom pobrisana.
2. Drugi post je bio pitanje zašto je zaključan glavni KKP topik. U tom trenutku je jedino na kasini mogao biti i postavljen.
3. Treći post je bilo pitanje zašto je obrisan post pod brojem 2.
Jedan post je obrisan na KKP temi:
1. Unexpected wrote:civor wrote:stefboy202 wrote:Davis Bertans @DBertans_44
The countdown in my head gets louder every day... In less than a month i'll be back in Belgrade! Can't wait! #Comeback
Jeli on siguran da se vraca u Beograd posto na forumu imamo i oprecnih misljenja?
Možda je mislio na onaj u Montani.
Za ovaj poslednji sam pitao zašto je obrisan, a za odgovor dobio da je stalking

. Inače u Saveznoj američkoj državi Montana, postoji grad pod imenom Belgrade.
Na kraju da pitam u ime nas pripadnika organizovane hajke (smejurija), koliko forumaša vredi jedna informacija? Jedan, tri, sedam, deset...? Ne znam kako se kreću cene ovih dana.
Dalje, neka se neko javi Oglali da preuzme tipovanje na ABA ligi. Držimo sigurno osmo mesto.
Ako ne bude više reči o ovoj temi, čujemo se negde tamo kada Aleksa privede kraju fenomenalnu akciju koju je pokrenuo, na ideju Harmonike, a neki je nisu ni primetili. Ako ništa drugo, lep način da se ova odiseja definitivno završi.
Izvinjavam se na smetnji, znam da je priča zaključena, iako zaključka nema...
EDIT: Zaboravih, za one koji me lično poznaju, što se mene tiče, već sam vam rekao, forum i RL su dva različita sveta.
The End.