Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Unexpected » 07 Feb 2014, 11:48

Mrzim sebe kada pređem preko sopstvenih reči, ali još više mrzim kada računi ostanu neraščišćeni. Držaću se ove teme, nadam se kratko.

Juče sam optužen da sam imao stalk postove, pa se, eto (ne Samjuel), i meni progledalo kroz prste, na molbu da se isti navedu, ostao sam bez odgovora (opet je priča bila zaključena).
Pošto sa te strane, odgovora nema, zamolio bih one koji svrate na ovu temu, da mi otvore oči i objasne gde se u mojim jučerašnjim postovima nalazi stalk. Postove možete pogledati na ovom linku:
search.php?author_id=201&sr=posts

Uz napomenu da su mi četiri posta bila obrisana, tri bez ikakvog razloga i bez ikakvog objašnjenja.

Tri su obrisana na kasini:
1. Prvi post je glasio "'ebali vas i Tuđman i Krcun". Ovde nemam nikakvih primedbi, pošto je i idiotska rasprava na koju se odnosio sa pravom pobrisana.
2. Drugi post je bio pitanje zašto je zaključan glavni KKP topik. U tom trenutku je jedino na kasini mogao biti i postavljen.
3. Treći post je bilo pitanje zašto je obrisan post pod brojem 2.

Jedan post je obrisan na KKP temi:
1.
Unexpected wrote:
civor wrote:
stefboy202 wrote:
Davis Bertans ‏@DBertans_44
The countdown in my head gets louder every day... In less than a month i'll be back in Belgrade! Can't wait! #Comeback

Jeli on siguran da se vraca u Beograd posto na forumu imamo i oprecnih misljenja?

Možda je mislio na onaj u Montani.

Za ovaj poslednji sam pitao zašto je obrisan, a za odgovor dobio da je stalking :krsti: . Inače u Saveznoj američkoj državi Montana, postoji grad pod imenom Belgrade.

Na kraju da pitam u ime nas pripadnika organizovane hajke (smejurija), koliko forumaša vredi jedna informacija? Jedan, tri, sedam, deset...? Ne znam kako se kreću cene ovih dana.

Dalje, neka se neko javi Oglali da preuzme tipovanje na ABA ligi. Držimo sigurno osmo mesto.

Ako ne bude više reči o ovoj temi, čujemo se negde tamo kada Aleksa privede kraju fenomenalnu akciju koju je pokrenuo, na ideju Harmonike, a neki je nisu ni primetili. Ako ništa drugo, lep način da se ova odiseja definitivno završi.

Izvinjavam se na smetnji, znam da je priča zaključena, iako zaključka nema...

EDIT: Zaboravih, za one koji me lično poznaju, što se mene tiče, već sam vam rekao, forum i RL su dva različita sveta.
The End.
Unexpected

Re: KK Partizan - spekulacije - ko dolazi, ko odlazi

Postby vrazmena » 07 Feb 2014, 12:31

@Felipao
Alo gospodine opasni ne morate me banovati već ako Vam nije teško proslediti mi upustvo za DEAKTIVACIJU sa Vašeg cenjenog foruma kako znam da nisam ništa uradio protivno pravilima a vi onda na nekon drugom testirajte Vašu strogoću.

Unapred zahvalan
gde su svpske zemlje tu još nisu stigli svpski vadikali
vrazmena

Postby Diktator » 07 Feb 2014, 12:37

vrazmena wrote:@Felipao
Alo gospodine opasni ne morate me banovati već ako Vam nije teško proslediti mi upustvo za DEAKTIVACIJU sa Vašeg cenjenog foruma kako znam da nisam ništa uradio protivno pravilima a vi onda na nekon drugom testirajte Vašu strogoću.

Unapred zahvalan

ostavi mi broj na PM zbog akcije.

Unexpected wrote:Ako ne bude više reči o ovoj temi, čujemo se negde tamo kada Aleksa privede kraju fenomenalnu akciju koju je pokrenuo, na ideju Harmonike, a neki je nisu ni primetili. Ako ništa drugo, lep način da se ova odiseja definitivno završi.

ma di sam ja pokrenuo..otvorio sam temu i onda ste me zajebali :D
Harmonica je kriv!!! :mad2: :daz:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Cuburac » 07 Feb 2014, 13:34

Osladilo se moderatorima zakljucavanje, valjda imaju utisak kao da su glavni kljucari trezora sa blagom. Bezveze skroz. ALi bas. SLazem se ja da tu ima gomila neadekvatnih postova, ali zbog zakljucavanja ce mozda da nam promakne i nesto sto vredi.
Kako bese, u Boru, moraju da prevrte vise od tone rude za gram zlata, trud se uvek isplati. Brisite, premestajte, opominjite, banujte, ali show must go on
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby civor » 07 Feb 2014, 13:51

Cuburac wrote:Osladilo se moderatorima zakljucavanje, valjda imaju utisak kao da su glavni kljucari trezora sa blagom. Bezveze skroz. ALi bas. SLazem se ja da tu ima gomila neadekvatnih postova, ali zbog zakljucavanja ce mozda da nam promakne i nesto sto vredi.
Kako bese, u Boru, moraju da prevrte vise od tone rude za gram zlata, trud se uvek isplati. Brisite, premestajte, opominjite, banujte, ali show must go on

Bolje je da zakljucaju nego da imas 10 strana postova dolazi-ne dolazi.
Baron je najveci kralj
civor

Postby harmonica » 07 Feb 2014, 13:57

Aleksa wrote:
ma di sam ja pokrenuo..otvorio sam temu i onda ste me zajebali :D
Harmonica je kriv!!! :mad2: :daz:

Reko' ti ja i na PM, a sad i javno, ja da sam morao da organizujem davno bih pobegao glavom bez obzira :biggrin:

Necu nista da patetisem i mudrujem, ali ta akcija, zbog koje sam se i vratio na forum, to je lice foruma koje volim da vidim :okk:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby AirBall » 07 Feb 2014, 14:08

civor wrote:Bolje je da zakljucaju nego da imas 10 strana postova dolazi-ne dolazi.

Bas tako... Sve se svodi na pricu sto je babi milo to joj se i snilo... Jedan pise dolazi, drugi ne dolazi, onaj sto misli da dolazi ne zna kad ce, ali bi voleo da je danas i slicno, dok onaj koji misli da ne dolazi cvrsto veruje da je Duletu secer udario u glavu i da je to pravi razlog zasto transfer nije realizovan...

S obzirom da je ovo sportski forum, a ne fontana zelja dok ne bude imalo sta da se pise tema ce biti zakljucana...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 07 Feb 2014, 16:58

vrazmena wrote:@Felipao

Unapred zahvalan

Protivno pravilima - stalking,spam ili u prevodu bavljenje likom Teglice i prozivanje istog,odnosno bavljenje likom Teglice i prozivanje istog na temi predvidjenoj za komentarisanje prelaznog roka Partizana.
Ja sam ispao vise nego fer i korektan sto te nisam banovao vec samo upozorio a pre svega zato sto su se u tvom postu nalazio i jedan deo koji je bio odgovarajuci za temu.
Upozorio sam juce da se spam nece tolerisati i tako ce i biti.Ko moze da se prilagodi super,ko ne moze bice banovan i banovan sve dok ne krene da pise u skladu sa pravilima.

Sto se tice ovog ruganja-gospodine opasni,necu ti uzeti za zlo jer verujem da pises u afektu ozlojedjen zbog opomene.
Felipao

Postby Cuburac » 07 Feb 2014, 21:06

AirBall wrote:Bas tako... Sve se svodi na pricu sto je babi milo to joj se i snilo... Jedan pise dolazi, drugi ne dolazi, onaj sto misli da dolazi ne zna kad ce, ali bi voleo da je danas i slicno, dok onaj koji misli da ne dolazi cvrsto veruje da je Duletu secer udario u glavu i da je to pravi razlog zasto transfer nije realizovan...

S obzirom da je ovo sportski forum, a ne fontana zelja dok ne bude imalo sta da se pise tema ce biti zakljucana...

Ako bi iskljucivi princip bio smislenost postova , onda mozete da zakljucatre ceo forum ( izvinjenje svima onima koji pisu na topcima koje ja ne pratim, mozda tamo situacija nije takva). Iza svih nas ostaju tragovi, koji su najbolji svedoci o tome kakvi smo.

Bolje sto krivih na slobodi, nego jedan nevin u zatvoru.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby vrazmena » 08 Feb 2014, 00:07

Čovek koga pominjete mi nije pao na pamet ni u jednom momentu već desetine drugih "insajdera" koji su tvrdili da Bertans više neće zaigrati za klub.Nije bilo nikakvog afekta ni u jednom momentu u mom kasnijem postu.Ako ne smemo da suočimo mišljenje i odgovorimo onima koji su nas doveli u zabludu,a ja u sve to čak i poverovao,onda slobodno obrišite ovo FORUM NEISTOMIŠLJENIKA.Mislim da si dobio zadatak da očistiš forum jer je u momentu bilo zaista neverovatnih textova ali si se malo zaneo i trenirao strogoću pa sam reagovao na način na koji sam reagovao i definitivno stojim pri svom stavu i nikavog afekta nije bilo.
Da li možete da banujete retroaktivno članove i moderatore koji su nas doveli u zabludu spam porukama koje su se ređale danima da Bertans ne dolazi.
Kako ne može da se uđe u postove određenih članova,bar ja ne mogu da ih ovde prikažem/ ponavljam da član kog pominješ mi nije pao na pamet/ i iskopiram ih sami ih možete nači i videti šta je ustvari spam a to su desetine i desetine postova i replika koje su nas sve dovele u zabludu da Bertans ne dolazi.Jedan od razloga posećivanja foruma je između ostalog pravovremena i kvalitetna informisanost koja bi u ovom konkretnom Bertans slučaju bila mnogo kvalitetnija posetom recimo foruma Putovanja.info ili Lepota i zdravlje forum pa smatram da je moja reakcija u momentu kad sam uvideo da sam obmanut bila krajnje primerena a tvoja neprimerena ali ništa strašno samo nemoj pokušavati objašnjavati neobjašnjivo.
Čak je ispod mene neko napisao post da su to bile informacije moderacije ali i da oni nisu savršeni i to bar njih trojice a na to sam i ja mislio a ne na tog člana kog ti pominješ.
Srdačno Vrazmena
gde su svpske zemlje tu još nisu stigli svpski vadikali
vrazmena

Postby AirBall » 08 Feb 2014, 00:08

vrazmena wrote:Da li možete da banujete retroaktivno članove i moderatore koji su nas doveli u zabludu spam porukama koje su se ređale danima da Bertans ne dolazi.

Ko je napisao da Bertans ne dolazi, molim te da dokumentujes pre nego sto pocnes da klevetas...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby 71:70 » 08 Feb 2014, 00:31

Kome je bio upucen konjokradicin post?
71:70

Postby Zlaja » 08 Feb 2014, 00:33

Braniocima DV.
Forumasima.
Last edited by Zlaja on 08 Feb 2014, 00:37, edited 1 time in total.
Zlaja

Postby 71:70 » 08 Feb 2014, 00:34

Onda je za mnogo vise od 30 dana.
Mislio sam da je nesto sa strane komentarisao pa sam hteo da napisem da ste preterali.
71:70

Postby Zlaja » 08 Feb 2014, 00:36

Tako deluje posle edita, ali nije.
Zlaja

PreviousNext

Return to Avangarda.in