Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Dejkan » 06 Feb 2014, 23:16

Moze jedan predlog :roll:
Posto mi je par ljudi na ignore listi, tj listi neprijatelja, npr teglica,aleksandar,harper lee,john do itd.itd.. meni izlaze odgovori nekih ljudi na njihove postove i samim tim njihovi postovi su meni vidljivi.E sad, da li postoji mogucnost da ja ne vidim post ignorisanih kada im neko replicira ili odgovara.

Primedba ide za malu neobjektivnost u sankcionisanju i opomene teglice koji vredja perfidno i mucki svakog coveka koji mu smireno i kulturno pojasni i ukaze na neku njegovu losu nameru ili mu odgovori.

Pohvale za trud,borbu i vodjenje ove ''bitke'' sa tendencioznim i podmetnutim protivnicima foruma i mog kluba KK Partizan.
EH DA NAM JE OVE SEZONE...PERO KAMERUN !!!
Dejkan

Postby Diktator » 06 Feb 2014, 23:19

Ne mislim generalno za danasnju situaciju,da ne bude zabune(vezano za danasnje primedbe).Juce problem harper,prekljuce AIR,danas teglica..itd
Sto vam smeta neciji stav?U cemu je problem da ubacite xy clana na igore lstu?
Ovu temu sa vremena na vreme sami clanovi pretvaraju u chit chat,sobu za sprdnju,zajebanciju i poneki lov na moderatora.
Jel vi danas pitate moderatore zasto nismo ubili donosioca losih vesti ili nas pitate zasto niste odstranili teglicu jer je uvredio xy forumasa?I na osnovu cega da ga banujemo?Na osnovu toga sto je meni napisao da sam napisao neistine?Ili zato sto je neciji post opisao kao budalastinu?
Za divno cudo,danas,bar na ovoj prethodnoj strani,svima koji su pisali verujem,tj da nisu tu iz zle namere ili neceg slicnog.Samo preterujete..To je moje misljenje,sto naravno ne znaci da sam u pravu..ali ja to tako vidim.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harmonica » 06 Feb 2014, 23:20

Uopste nije problem sta teglica pise, vec kako to pise

Spam, stalk, vredjanje sagovornika jesu protiv pravila.

Na na moderaciji je da odluci da li u diskusiji (opomenama i editom postova, nastavkom krsnjenja pravila i tezim sankcijama, kako to vec ide) valja zastiti vise desetina obicnih forumasa koji nemaju nikakve informacije, ali dugo su clanovi ovog foruma, pisu postove u kojima manje-vise postuju sagovornike i ne krse pravila, ili jednog forumasa, koji bez sumnje barata informacijama koje nisu dostupne obicnim smrtnicima, ali nastupa sa visine, omalovazava, prikriveno i perfidno vredja sve ostale drugacije forumase.

Ponavljam, ja stvarno nikakav problem nemam sa sadrzinom teglicinih postova, mogao bi mozda malo vise o samoj kosarci kao igri, a malo manje o skandal ekskluzivama, ali ima pravo covek na svoje misljenje. Problem je u nepostovanju, i mnogo vaznije, u direktnom krsenju pravila foruma.
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby skeva » 06 Feb 2014, 23:21

Zlaja wrote:Hvala ti sto si prijavio, ali ne mozes da odlucujes o kazni, opomena je upucena istog trenutka.
Da li si posle imao slican problem?

Poenta je sto ja moram pustiti da se neko izdrkava na meni. Ako odgovorim dobijem ban, ako prijavim on ne dobije ban. Dobije samo opomenu pa zajasi na nekog drugog. Morate priznati da je ignorisanje kad se neko ispisava po tebi veoma tesko ispostovati, i kad to ispostujem i prijavim, sta dobijem, nista, lik se i dalje setka forumom i gleda koga ce ujesti dok se vlasnik smjeska i zabavno mu je.
Ali dobro, ako zelite da na forumu imate svakodnevne zalbe na jednog ili dva forumasa i da na njih stalno odgovarate pravdajuci se i da svm sve to oduzima vrijeme to je vec vasa briga. :beyond: Meni je ok
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Unexpected » 06 Feb 2014, 23:23

Aleksa, nisi u pravu. Neka ostane na tome, imaš ti drugih problema, da ti ne stajem na muku... :biggrin:

AirBall wrote:Sta da radimo sa Teglicom?

Možeš da radiš šta hoćeš, možeš da biraš i pravilo po želji, mislim da su sva prekršena.
Evo ti iznad 16 razloga, ako ništa drugo...

Da ponovim današnje pitanje. Zašto je danas nastao haos na forumu? Zašto su pozaključavane sve teme? Koji je uzrok?

IL nije rešenje za nejednake aršine, druga stvar je što iz principa ne želim da je koristim.
Last edited by Unexpected on 06 Feb 2014, 23:25, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 06 Feb 2014, 23:25

Cekajte ljudi...

Ukoliko dobro razumem vi zelite da se on odstrani sa foruma...

Evo ja vas pitam na koliko da se kazni i sta da se napise u obrazlozenju?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Grba » 06 Feb 2014, 23:26

Air & Aleksa

ja lično očekujem da se pridržavate pravila, i da kriterijum reagovanja (od opomene do ban) bude isti za sve... evo danas konkretno primera, Irr menja Pit Bull-u post, a desetine takvih u jednom danu nije primetio...

Ili recimo Civor se ranije kažnjavao što je ponavljao postove iste sadržine, a ove Teglicine naučismo svi napamet...

Ili npr. stalking...znatno je veći prag tolerancije na stalking kod njega nego kod svih ostalih...

I nije mi jasno kako svaku kritiku povežete sa suprotnim stavom... pa i Irr ima gotovo identičan stav kao Teglica pa se na njega retko ko žali...
Grba

Postby Unexpected » 06 Feb 2014, 23:28

AirBall wrote:Evo ja vas pitam na koliko da se kazni

Ovo mi više nije u opisu radnog mesta... :biggrin:

Što se obrazloženja tiče:
viewtopic.php?f=48&p=573948#p573948

Grba wrote:I nije mi jasno kako svaku kritiku povežete sa suprotnim stavom... pa i Irr ima gotovo identičan stav kao Teglica pa se na njega retko ko žali...

:okk:
The End.
Unexpected

Postby harmonica » 06 Feb 2014, 23:28

Niko ne zeli nikoga da odstrani sa foruma Air!

Kada se za neciji post, i to prvi na forumu, odgovori sa BUDALASTINA, valjda je osnovni red da se upozori da se tako ne komunicira na forumu. Posebno ako se vec na sledecoj strani, post "lupas gluposti" edituje kao nepostovanje sagovornika!

Ne trazimo ni ban za coveka, trazimo samo upozorenje kada se vredja, stalkuje sagovornik, ili kada se spemuje. Nesretni veljos je 100 puta dobio ban za spam, a identicnu stvar radi...

Mnogo bi manje nereda i izliva besa bilo ako bi se na vreme reagovalo jednostavnim upozorenjem
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby AirBall » 06 Feb 2014, 23:29

Kako mislis da je znatno veci prag tolerancije kad mu je danas istekao ban na 3 dana i sada je opet sankcionisan sa 7...

Ajde budite iskreni i priznajte koliko je vas danas stalkovalo njega...

Lepo kaze Aleksa, forum neistomisljenika, mora da se otrpi i drugacije misljenje...

Pa nije ovo Severna Koreja da se zauzme samo jedan kurs i da ko god veruje u nesto drugo bude udaran po labrnji...

I ostavite se sada Teglice, nece biti jedno vreme sa nama, a neki od vas nek obrate kako se ponasaju jer je danas bilo osnova da nekoliko desetina forumasa zavrsi na Banani...
AirBall

Postby Unexpected » 06 Feb 2014, 23:34

Posle celodnevnog orgijanja, konačno kažnjen... Mislim da ne bi bio da se nije digla i kuka i motika... :biggrin:

Kakvo crno stalkovanje, kada opljune po svima, stalkovanje nije odgovaranje na konstantno vređanje i prozivanje. Ako vama ne smeta kada vas proziva, meni smeta. Inače si stalkovanje video i u mom postu koji nije imao nikakve veze sa njim, ali 'ajde...

Pročitaj Grbin post vezan za neistomišljenike. Podmetanje Severne koreje je krajnje neprimereno...

Rekoh ja, kralj Ibi, promenite narod...
The End.
Unexpected

Postby Grba » 06 Feb 2014, 23:37

AirBall wrote:Kako mislis da je znatno veci prag tolerancije kad mu je danas istekao ban na 3 dana i sada je opet sankcionisan sa 7...

Ajde budite iskreni i priznajte koliko je vas danas stalkovalo njega...

Lepo kaze Aleksa, forum neistomisljenika, mora da se otrpi i drugacije misljenje...

Pa nije ovo Severna Koreja da se zauzme samo jedan kurs i da ko god veruje u nesto drugo bude udaran po labrnji...

I ostavite se sada Teglice, nece biti jedno vreme sa nama, a neki od vas nek obrate kako se ponasaju jer je danas bilo osnova da nekoliko desetina forumasa zavrsi na Banani...

Recimo derviš @Zvorniku, ovaj ne može da se uključi u raspravu od njega, jer ga stalno sa tim podbada... Kotrljko reaguje i on nastavlja po svome...Ajde, ja slabo baratam ovim forumskim terminima, možda sam i prenaglio sa kvalifikacijom... ali imaš druga dva primera...

Opet ti sa forumom neistomišljenika... pa zar ti nije čudno što se samo na njega žale, pored toliko ostalih neistomišljenika...

Ko je od nas i po kom osnovu trebalo da bude kažnjen? mislim konkretno na nas koji prigovaramo....
Grba

Postby Diktator » 06 Feb 2014, 23:52

Ne bih da pricam o danasnjim desavanjima jer sam dobar deo istih propustio.
Evo,skorasnji primer.Koliko se forumasa sprdalo sa stavom izvesnog moderatora glede miniranja transfera ako do objave dodje ranije nego sto je posao zavrsen?Svaki dan,bar 2-3 clana su vrsile konstantan stalking,doduse indirektno,ali je sasvim bilo jasno kome je poruka poslana.I sta se desi danas?

Spoiler: pokaži
Zanimljiv je bio odgovor Vujoševića i da li u domaćoj košarci ima mladih talentovanih igrača koji bi bili interesantni Partizanu?

"Ima igrača, ali ne mogu da vam kažem, jer bi se sprečio dolazak tog igrača u Partizan, kao što se to već dešavalo, da neko spreči da neki igrač dođe kod nas, uz korišćenje raznih veza, pa i političkih. A njima taj igrač uopšte ne treba, ali samo da ne dođe kod nas. U ovom trenutku i u ovim okolnostima to je u domenu poslovne tajne. A dalje, ima tu i menadžera, koji imaju svoje novinare. Čim neko napiše da će taj i taj igrač doći u neki klub - to znači da sigurno neće".

naravno,ti isti se nece udostojiti da se izvinu.Kao sto nece ni oni koji su istog napadali kad je pisao u vezi KKCZ,pa isto prenosili na druge forume :puke:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Grba » 06 Feb 2014, 23:59

Ne bih trenutno da se bavim time, nisam u tome učestvovao, mogu samo da nagadjam na koga se odnosi....

ali, me ovo zanima
Air je napisao, da bi neki od nas (pisali smo ja, Harmonika i Unex.) trebalo da obrate pažnju na pisanje, pa me eto zanima šta konkretno da korigujem...gde sam prekrišio pravila? i ako jesam, niko vam ne brani da me opomenete, izbrišete post ili banujete, ali očekujem da se isto tako postavite i prema ostalima koji prave slične prekršaje kao ja....
Grba

Postby AirBall » 07 Feb 2014, 00:06

Neocekivani je danas imao neke stalking postove...

Sve u svemu prica je zakljucena...
AirBall

PreviousNext

Return to Avangarda.in