Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby lockdown » 05 Feb 2014, 16:00

71:70 wrote:Pa resenje je link za sportal, mondo, blic, novosti...nista drugo.

To nije nikakvo resenje, taj link je recimo ostavljen samo jednu stranicu pre ali ljudi jednostavno ne citaju i postavljaju isto pitanje i isti link i to bas iritira.
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby 71:70 » 05 Feb 2014, 16:02

Onda na vrhu svake otvorene strane.
Desi se ponekad u brzini da se preskoci neki post ali milion ljudi se registruju da pohvale emotivnog ringispila i pitaju ga ko dolazi.
71:70

Postby AirBall » 05 Feb 2014, 16:03

lockdown wrote:To nije nikakvo resenje, taj link je recimo ostavljen samo jednu stranicu pre ali ljudi jednostavno ne citaju i postavljaju isto pitanje i isti link i to bas iritira.

Jedino resenje je brisanje postova i sankcionisanje onih koji se ponavljaju...

Sve je to donekle razumljivo ukoliko se dogodi jednom, ali se desava po nekoliko puta na dan...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 05 Feb 2014, 16:13

Možda da se otvori Koštunica tema?
The End.
Unexpected

Postby John Doe » 05 Feb 2014, 16:15

Košarkaška svlačionica

Last edited by John Doe on 05 Feb 2014, 17:06, edited 1 time in total.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby harper lee » 05 Feb 2014, 16:44

feanorlfc wrote:
Unexpected wrote:Ma verovatno je mislio na forumaše...

Postaje više degutantno jurenje čoveka po celom forumu... PRvi ću mu reći kada nešto zajebe, kao što sam i radio.

BTW Sreća što Orvel, braća Grim i Andersen nisu članovi ovog foruma, kakva bi tek to hajka bila....

Ja ne znam i što uopšte iznosim neku primednu kada se sve posmatra kao hajka na moderatore i forum.

Izvinjavam se sto kasnim, izgleda nije forum jedini medij na kojem se o ovome da raspravljati. Zgodno ste mi se namestili obojica da :puke: po ovom prvom postu i slozim (saglasim, Irri :biggrin: ) se sa drugim. Otuzno mi je ovo cinculiranje sa tim sta je pesnik hteo da kaze, narocito stoga sto je pesnik jos dok je pisao mogao da razmisli o tome sta je naumio da kaze, no to cinculiranje nece promeniti ama bas nista u cinjenici da su nakon zveri i kaveza na forumu morali da se nadju i sakali i hijene, kako se ne bi zaostajalo u kvalifikacijama za Gazdom.

Takodje je prilicno otuzna i politika po kojoj je bitnije ne uvrediti jednog nego uvrediti vise ljudi kako bi onda moglo da se sara okolo spekulacijama o tome na koga se mislilo a na koga nije. To uopstavanje je jedan od najstarijih metoda manipulacije i veoma je izrazen, na primer, u politici. Losoj politici, naravno. U normalnom okruzenju ljudi imaju dovoljno integriteta da se ne sakrivaju iza uopstavanja, generalizacija i raznih stilskih figura vec da jasno i glasno kazu sta im smeta kod ovog ili onog coveka. Pa ako su u pravu da se to raspravi, ako su u krivu da se i to raspravi. S tim sto je u normalnom okruzenju onda normalno i da se jedni ili drugi izvine u zavisnosti od toga u kom se pravcu rasprava rascisti i sta se tacno zakljuci.

Sto se hajke po celom forumu tice imao bih i ja da dodam svoja skromna iskustva kad ne bih mislio da u javnom prostoru covek mora i da istrpi da se nece bas dopasti svakom od stotina i hiljada ljudi sa kojima taj javni prostor deli. Ja sam se sa tim odavno pomirio ali izgleda da to nismo svi ucinili. U hajci inace po definiciji ucestvuje vise ljudi tako da je sam taj izraz apsolutno neprimeren ovoj prilici. Nema ovde nikakve hajke.

Sto se tice aktuelne rasprave, otvorite topik na kojem ce se bez komentara postavljati vesti i linkovi na kojima se pojavljuju te informacije i kad god neko upadne sa padobranskim pitanjem samo mu postavite link na ceo topik ili ga jednostavno ignorisite. Forumi su mesto za diskusiju a ne za informisanje.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Unexpected » 05 Feb 2014, 17:19

Samo kratko, žurim kući, kasnije može i više...
Učestvuje više ljudi, recimo da je neorganizovana hajka...
The End.
Unexpected

Postby Burke » 05 Feb 2014, 17:45

John Doe wrote:Košarkaška svlačionica

Čija? :biggrin:
Burke

Postby John Doe » 05 Feb 2014, 18:02

@Burke
Izmedju ostalih i tvoja :P
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby hehule » 05 Feb 2014, 18:54

AirBall wrote:
lockdown wrote:To nije nikakvo resenje, taj link je recimo ostavljen samo jednu stranicu pre ali ljudi jednostavno ne citaju i postavljaju isto pitanje i isti link i to bas iritira.

Jedino resenje je brisanje postova i sankcionisanje onih koji se ponavljaju...

Sve je to donekle razumljivo ukoliko se dogodi jednom, ali se desava po nekoliko puta na dan...

Imam predlog, da se zbog sve više i više pitanja tipa "Šta je s Kinzarom?" "Jel potpisao Saša?" i nemogućnosti da se forumaši koji postavljaju ista, otvori neka istaknuta tema, koja će biti zatvorena i gde će samo određeni postavljati kratak pregled dešavanja, tj ono što sve interesuje. Nešto kao pregled na RTS-ovom sajtu iz minuta u minut.

A nekog ako više interesuje dobrodošao je da komentariše o tim događanjima na temama predviđenim za ista.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Oglala » 05 Feb 2014, 18:59

veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby hehule » 05 Feb 2014, 19:07

Da, kao tviter, samo što dosta ljudi nema tviter ili ga ne posećuje, tako da treba i te vesti sa tvitera istaknuti ovde na nekoj posebnoj temi. Verujem da bi bilo dobro za rad foruma i samanjenje nepotrebnih postova.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Zappa » 05 Feb 2014, 20:24

Pronašao sam opciju na forumu i svima je preporučujem.
Jeste da je malo grub naziv ali opcija prijatelji & protivnici je odlična.
Trenutno na na opciji protivnici imam oko 7-8 imena .Ne znam kakva je svrha opcije prijatelji ?
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Zigara » 05 Feb 2014, 20:26

Aleksandar wrote:Pronašao sam opciju na forumu i svima je preporučujem.
Jeste da je malo grub naziv ali opcija prijatelji & protivnici je odlična.
Trenutno na na opciji protivnici imam oko 7-8 imena .Ne znam kakva je svrha opcije prijatelji ?

A kakva je svrha opcije protivnici?
Zigara

Postby VMJunior » 05 Feb 2014, 20:31

NTe wrote:Da, kao tviter, samo što dosta ljudi nema tviter ili ga ne posećuje, tako da treba i te vesti sa tvitera istaknuti ovde na nekoj posebnoj temi. Verujem da bi bilo dobro za rad foruma i samanjenje nepotrebnih postova.

Pa dugme za Tviter je u gornjem desnu uglu foruma.Image
Nije potrebno ni da imas nalog.
VMJunior

PreviousNext

Return to Avangarda.in