Board index Forum Avangarda.in
by AirBall » 14 Dec 2013, 18:46
Dovla wrote:Biće sve ok žuta ujutru,plava uveče.Bitno je da se ne preskaču.
Branko Lazic wrote:Te lekiće neka ti uzima mama.
by AirBall » 25 Dec 2013, 17:09
Nevidljivko wrote:Koji je tvoj problem??? Imas li problem sa glavom pa hoces da ti ga ja resavam. Idi placi mami nemoj meni ovde da nabijas epitete lazova i smaraca.
by AirBall » 26 Dec 2013, 13:33
by AirBall » 02 Jan 2014, 21:27
by AirBall » 02 Jan 2014, 23:45
by AirBall » 04 Jan 2014, 14:27
by Zlaja » 08 Jan 2014, 13:48
Tacno, nisi vredan
by irriducibili » 09 Jan 2014, 23:56
serbianhoops wrote:Postscriptum : Koliko mi je drago da se prevara od igraca zvana Leo Westermann povredio, ne mozes Air ni slutiti. Sono un piccolo genio in fondo e vaffanculo.
by Napredpartizan » 18 Jan 2014, 00:18
vukgrobar wrote:Naročito Gagari a Krstiću želim brz kraj karijere
by Diktator » 18 Jan 2014, 00:54
Karlito123 wrote:Aleksa wrote:Jbo vas Gagic da vas jbo.Konjina raspala..da smo imali veceras 1 pristojnog C dobili bi CSKA bez srcanih smetnji u poslednjem minutu.Krstic nas napunio,kenjao je preko njih,sto 1 na 1 ,sto iz pika,jedini dobar segment je skok(hvala ti Zo ,drugi najbolji skakac top 16 faze)..bez Hajnsa CSKA je u velikom hendiju u skoku pa sam ocekivao ovu pobedu pred sam mec..moglo je i lakse,ali na zalost glupan & tupan su i dalje tu...Slusaj sad ovako...taj Gagic..trenira,gine,znoji se,bori se,nervira se kad gresi,uvek pozdravi i ispostuje svakog navijaca i klinca koji ga pozove imenom,od bolova posle treninga se raspada...a ti, sta ti radis..sedis za tastaturom,jedes,lezis,pijes,uzivas,smaras se zato sto ti je dosadno ziveti ponekad i pljujes decka ko neka devojcica bez tampona u sa bolovima u stomaku.
Aleksa wrote:Jbo vas Gagic da vas jbo.Konjina raspala..da smo imali veceras 1 pristojnog C dobili bi CSKA bez srcanih smetnji u poslednjem minutu.Krstic nas napunio,kenjao je preko njih,sto 1 na 1 ,sto iz pika,jedini dobar segment je skok(hvala ti Zo ,drugi najbolji skakac top 16 faze)..bez Hajnsa CSKA je u velikom hendiju u skoku pa sam ocekivao ovu pobedu pred sam mec..moglo je i lakse,ali na zalost glupan & tupan su i dalje tu...
Karlito123 wrote:Aleksa wrote:Karlito123 wrote:Aleksa wrote:Jbo vas Gagic da vas jbo.Konjina raspala..da smo imali veceras 1 pristojnog C dobili bi CSKA bez srcanih smetnji u poslednjem minutu.Krstic nas napunio,kenjao je preko njih,sto 1 na 1 ,sto iz pika,jedini dobar segment je skok(hvala ti Zo ,drugi najbolji skakac top 16 faze)..bez Hajnsa CSKA je u velikom hendiju u skoku pa sam ocekivao ovu pobedu pred sam mec..moglo je i lakse,ali na zalost glupan & tupan su i dalje tu...Slusaj sad ovako...taj Gagic..trenira,gine,znoji se,bori se,nervira se kad gresi,uvek pozdravi i ispostuje svakog navijaca i klinca koji ga pozove imenom,od bolova posle treninga se raspada...vau...Gagic trenira..odusevljen sam.. jel vrsi veliki napor i dok dise..ili to ulazi u osnovnu cenu njegovih usluga?drugi deo ne bi komentarisao..o tome nek se pobrinu nadlezni..Brisi do sutra..bitno je da sve vidis sta ti ja napisem
Aleksa wrote:Karlito123 wrote:Aleksa wrote:Jbo vas Gagic da vas jbo.Konjina raspala..da smo imali veceras 1 pristojnog C dobili bi CSKA bez srcanih smetnji u poslednjem minutu.Krstic nas napunio,kenjao je preko njih,sto 1 na 1 ,sto iz pika,jedini dobar segment je skok(hvala ti Zo ,drugi najbolji skakac top 16 faze)..bez Hajnsa CSKA je u velikom hendiju u skoku pa sam ocekivao ovu pobedu pred sam mec..moglo je i lakse,ali na zalost glupan & tupan su i dalje tu...Slusaj sad ovako...taj Gagic..trenira,gine,znoji se,bori se,nervira se kad gresi,uvek pozdravi i ispostuje svakog navijaca i klinca koji ga pozove imenom,od bolova posle treninga se raspada...vau...Gagic trenira..odusevljen sam.. jel vrsi veliki napor i dok dise..ili to ulazi u osnovnu cenu njegovih usluga?drugi deo ne bi komentarisao..o tome nek se pobrinu nadlezni..
Karlito123 wrote:Aleksa wrote:Jbo vas Gagic da vas jbo.Konjina raspala..da smo imali veceras 1 pristojnog C dobili bi CSKA bez srcanih smetnji u poslednjem minutu.Krstic nas napunio,kenjao je preko njih,sto 1 na 1 ,sto iz pika,jedini dobar segment je skok(hvala ti Zo ,drugi najbolji skakac top 16 faze)..bez Hajnsa CSKA je u velikom hendiju u skoku pa sam ocekivao ovu pobedu pred sam mec..moglo je i lakse,ali na zalost glupan & tupan su i dalje tu...Slusaj sad ovako...taj Gagic..trenira,gine,znoji se,bori se,nervira se kad gresi,uvek pozdravi i ispostuje svakog navijaca i klinca koji ga pozove imenom,od bolova posle treninga se raspada...
by Diktator » 18 Jan 2014, 12:09
Aleksandar wrote:Bilo mi je drago kada je KKP pobedio, ali slušajući i čitajući neke komentare navijača KKP gadi mi se .Na ovom forumu ima takvih ,ali ima paranoika i idolopoklonika poput ackonish, familija ,Naka, ali to je ono bolesno navijačko kada gube osećaj za realnost.Lawrence wrote:Komsije, svaka cast na pobedi, odlican mec, uzivanje je gledati BB, da li ce ga uopste vracati na beka? Tepic ce do kraja sezone biti bolji od Jake rekoh ja... I ove klinci sto pljuju kapitena poslati na hladjenje..sto se tice Vimsovih 10 asista, veliki deo njih je zasluga Teove p'n'r igre :)Čoveče preteruješ ,idi pređi i navijaj za Partizan , a iskomplekiranost i mržnju prema zvezdinim igračima preskoči.Zbog tebe i takvih kao ti koji samo mrače ,pobeda i nadam se titule Zvezde više znače.
Lawrence wrote:Komsije, svaka cast na pobedi, odlican mec, uzivanje je gledati BB, da li ce ga uopste vracati na beka? Tepic ce do kraja sezone biti bolji od Jake rekoh ja... I ove klinci sto pljuju kapitena poslati na hladjenje..sto se tice Vimsovih 10 asista, veliki deo njih je zasluga Teove p'n'r igre :)
by AirBall » 19 Jan 2014, 11:17
harper lee wrote:Hajde sto danas muku mucis s padezima nego ti i elementarna logika otisla na zasluzeni vikend.
by AirBall » 19 Jan 2014, 11:22
by kotrljko » 23 Jan 2014, 23:09
by Crazy Soul » 23 Jan 2014, 23:25
Return to Avangarda.in
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest