by nolinjo » 02 Feb 2012, 14:39
AirBall wrote:nolinjo wrote:jel mogu ja da promenim nick i da hide-ujem delove foruma na kojima ne smem da progovorim ?
Nick moze da ti promeni administrator i moze se poslati meni putem PM-a, ili javno izraziti zelju na forumu, dok nema nikakvih zabrana kada su pristupi odredjenim podforumima u pitanju...
Jednostavno je dovoljno neucestvovati u nekoj diskusiji... S
amokontrola je dovoljna u tom slucaju...
samokontrola ne postoji ,kada se procitaju neke budalastine koje jednostavno moraju da se demantuju ...
nolinjo zeli da se zove DraganDjuric a ako mislite da je to provokacija onda da se zove Durantula
znaci ne mogu da verujem da su ljudi toliko ograniceni da i dalje citaju i obracaju paznju na nacin koji je neki tekst napisan a ne na poentu price tog teksta ...dokaz za to je moj alterEgo ,cavani (da nisam stavio tako ocigledan nick i da ne pisem sa iste ip adrese niko ne bi izvalio da je to isti covek )
zasto zato sto se cavani trudio ,da stavi tacku ,zarez ,veliko slovo ,pazljivo kucao da mu ne izostane neko slovo ...bla bla
Hvala .
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."