Ne slažem se da je Dexi trol. I samo da budem precizan - svako ko ga bude stalkovao u kontinuitetu će biti banovan. Već duže vreme se ne biraju reči kad je on u pitanju i postao je trend da se na svaki njegov post neko nakači uvredom i provokacijom i pravo je vreme da to prestane. Poštujte tuđe stavove, ovaj forum na tom principu funckioniše više od decenije i nema potrebe da sada bude drugačije.
Radonjaa wrote:To bi za nekog slučajnog prolaznika mogao da bude čudan argument, ali vjerujem da si kao član foruma upoznat da su se Doktoru, Licimuru, pa i Teglici (i sigurno ne samo njima), na račun reputacije koju su imali, skraćivali ili skidali čak i trajni banovi za više teških i ponovljenih prekršaja, tako da me iznenađuje tvoja začuđenost...
Nikada nisam bio pobornik toga, niti se zalagao da ostanu na forumu. Isto se odnosi i na ostale koji su banovani nakon što su opominjani više puta.
I dalje mi ne deluje da si odgovorio na pitanje, samo si naveo primere u kojima su neki admini pokušavali da urazume određene forumaše. Međutim, ne sećam se da je iko ikada kao argument za pomilovanje naveo „interes foruma“. Kao što rekoh, nisam u toku i ne znam zašto je Dacolik banovan, ali tvoj zahtev mi deluje čudno, pogotovo jer dolazi od nekoga ko inače piše koncizno i precizno.