Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Bogun » 28 Jul 2024, 19:11

Ko ti je pretio banom?
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Produzenisamlekom » 28 Jul 2024, 19:13

Zaista ne bi bilo lose da tamo gde se objavljuje ko je banovan ispod kvotovati post zasto je banovan ili napisati zasto da bi npr novi članovi videli sta moze ili ne moze. A i mi sa ,,stažom,,
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Radonjaa » 29 Jul 2024, 00:26

Bogun wrote:Ko ti je pretio banom?

Nije meni, slučajno obrisah tag. Koliko sam shvatio, Grobar Zvornik je zbog ovoga banovao Bezvezariju na sedam dana uz napomenu da bi sledeći mogao da bude trajni, pa mi je obrisan dio u kom sam napisao da je banovan zbog žive istine. Ali se i jedno i drugo desilo na košarkaškoj temi koja je bila pretrpana, zato pitam je li zbog ovoga popio ban, ili je napisao nešto drugo što je u međuvremenu obrisano, pa sam pogrešno shvatio i označio ko zna šta kao živu istinu. :biggrin:
Inače, koliko se sjećam, na ovoj temi je par puta bila priča da banovanje na ličnoj osnovi nije moguće jer se banovi dogovaraju ,,timski'' među moderatorima. Sad ne znam da li niko iz te komisije za banove ne stiže (ili ne želi) da me udostoji odgovora, ili je GZ u konkretnom slučaju i predsjednik i član i sekretar.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Sezione » 29 Jul 2024, 09:23

viewtopic.php?f=109&t=2013#p2447219

Pocecu da prijavljujem bezavatarce, a nikad nikoga nisam prijavio
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Niko123 » 29 Jul 2024, 09:39

Meni nesto nije htela da se učita slika, pa sam izbrisao
Niko123

Postby Ćoba » 29 Jul 2024, 09:40

Pa probaj ponovo drugu sliku...
Ćoba

Postby Niko123 » 29 Jul 2024, 09:44

Trazim:)
Niko123

Postby NEDJA » 29 Jul 2024, 09:54

Samo jedno pitanje. Zasto mi je obrisan post? Napisao sam da ce Nole lako pobediti Nadala. Sujeverje ili nesto drugo...?
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Niko123 » 29 Jul 2024, 10:01

Evo ga novi avatar :biggrin:
Niko123

Postby grobar_Zvornik » 29 Jul 2024, 12:47

Прво, није модератор дужан да образлаже своје одлуке форумашима. Једино коме је дужан је модераторски тим.

Друго, та врста инсинуације је апсолутно некоректна, нерационална и злонамјерна. Од дана од када сам модератор никада никога нисам бановао на личној основи или због тога што се са њим не слажем. А људи са којима се далеко најмање слажем на форуму од мене никада нису добили ни дан бана.
Тако да заиста не видим потребу да се на тај начин третира модераторска одлука.

Поменути форумаш није банован због тог поста на кошаркашкој теми. Већ на основу свог форумског бивствовања и историјата властитих писанија, а са само једним циљем, а са којим је упознат сваки од модератора.

А дио поста ти је обрисан, баш из разлога што нема потребе да коментаришеш на такав начин нечије одлуке, а да претходно не знаш разлоге.
Форум има људе у модерацији и никада нико није случајно банован или банован због тога што се неко са њим не слаже.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Radonjaa » 29 Jul 2024, 13:30

Ako nisam bio jasan - nisam insinuirao da si ga banovao na ličnoj osnovi, nego da ste na ,,žalbe'' za banovanje na ličnoj osnovi iz moderacije nekoliko puta odgovarali da se odluke o banovima donose timski. To ne insinuiram, nego tvrdim. Sad banuješ nekoga a drugi moderator(i) očigledno ne zna(ju) o čemu se radi. Je li ova odluka donesena timski?

Drugo, ako nisi dužan da obrazlažeš odluke, jesi dužan da prema svima imaš jednake aršine. A niko nije slijep da ne vidi da ljudima tolerišete serijsko trolovanje i provociranje i da za to ne budu banovani ni jedan jedini put. Što nikad prije nisam pomenuo ovdje ni na bilo kojoj drugoj temi, jer je vaše pravo da odlučite u kom smjeru želite da se forum kreće, problem je kad sa druge strane odjednom ,,svaki od moderatora'' zna da neko drugi piše ,,samo sa jednim ciljem'', i paušalno mu procjenjujete ranije prekršaje da biste ga banovali.
Ako je tako istrajan i posvećen hibridnom ratu protiv foruma ili nečemu sličnom, i ako moderatori imaju tako oštar njuh za (ne)dobronamjernost, valjda je bio neki očitiji primjer kršenja pravila nego što je ovo, i valjda bi neko takav trebalo još odavno da bude trajno uklonjen sa foruma, nego mi se čini da to nije baš tako.

Radonjaa

Postby grobar_Zvornik » 29 Jul 2024, 13:32

Инсинуирао си.
Ниси у праву.
Ништа ти нисам дужан.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Radonjaa » 29 Jul 2024, 13:58

Daleko bilo da si dužan meni, pretpostavljam da prije svega osjećaš ličnu odgovornost prema ulozi moderatora, onda prema ljudima koji su ti je povjerili, a na kraju prema stotinama i hiljadama ljudi koje čitaju forum, tek na kraju prema meni kao jednom od tih ljudi. Ne krivično-pravno, nego ljudsku.

Što se tiče insinuacija, ne znam zašto insistiraš na tome i očekuješ li da se pravdam, ali nemam za šta. Čak to nije ni pomenuto u uvodnom postu, tako da apsolutno ne pije vodu. Pomenuo sam banovanje na ličnoj osnovi tek nakon što sam vidio da Bogun ne zna o kakvom se banu radi, u kontekstu toga što se ranije istrajavalo u tome da se banovi donose timski, i pitao je li i ova odluka donesena timski. Nakon tvojih odgovora nemam dilemu da nije.
Pitanje je li banovan na ličnoj osnovi je u ovoj situaciji potpuno sekundardno (lično mislim da nije), pitanje je koji prekršaj je napravio koji drugi forumaši ne prave na dnevnoj bazi, i kako se mjeri kome se neke stvari tolerišu u kontinuitetu, a kome ne?

Radonjaa

Postby Bogun » 29 Jul 2024, 14:02

Banovan je jer je trolina i flejmer. Ukratko.

Prosli put sam mu ja dao 6 meseci za gluposti koje je pisao, a trebao sam da mu dam još tada trajni ban. Kad se vrati i ako nastavi po starom, dobiće i taj trajni ban.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 29 Jul 2024, 14:05

Хвала колеги Богуну што је ствари назвао правим именом.
Он је свједок, као и остатак модераторског тима, да никада нико на овом форуму није банован због различитог става са модератором.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Avangarda.in